В слънчева Испания пак за пикник се стягат☀ Лагуните на Руидера

• 15 167
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Здравйте мацки

Абе Гери, ти Що им се връзваШ толкова и се товариШ сама. Всеки си има право на мнение, това 4е си приятел с някого не озна4ава 4е задължително трабва да ви съвпадат мненията. А и приятелство на работното място това ми зву4и малко хм.... попресилено бих казала, да не използвам вулгаризми. Наблудавам тук при нас развиваЩите се " приятелства", които са обосновани на базата на бартерните сделки, аз на тебе , ти на мене. Ами 4исто използва4ество си е за мен, но като се има предвид 4е филм4ето се развива между испанка и кубинка, положението рязко порозовява. Всеки момент 4акам драми тип прелъстен и изоставен. Май не ме разбра, ама карай,Исках да кажа 4е работното място не е най подходяЩото за завързване на приятелства ,и дори да има такива ,те едва ли биха били 4исти и лиШени от корист. Колкото до доверието, на мен ли4но никой не ми завижда 4е ми го гласуват. Пове4е неприятности от мен никой не си навли4а и съответно отговорностите са малко а и вероятността да ти се изсипе на главата " божия гняв" по формата на разярен 6еф е нулева. Не 4е и  аз нямам "4ерни периоди" в които ми се искада си хвана парцалките и да се махна, но недей да приемаШ вси4ко буквално. И не виждам какво толкова е обидното 4е са ти казали 4е си ексахерада, ами хубаво, имаШ по виспки критерии и пр. За у4илиЩето на Мите си права, едва ли някоя майка би се съгласиле да види детето си малтретирано, а това в наШата провинция си е сериозен проблем, на който за съжаление не се дава достатъ4но гласност,
Но можеШ даго преместиШ в друго у4илиЩе ,ако видиШ 4е неЩата не вървят.

Мими, успех с отказването. Аз явно съм голям балък, купила съм силни дъвки, а аз пуШа по 3 или 4 цигари дневно , с изклу4ение на слу4аите когато сме по голяма компания. Оба4е наистина са ултра гадни.

Вал. успех с работата. Това му е гадното на малките град4ета, вси4ки се познават и се знае вси4ко. Това му харесвах на Мадрид, 4е си анонимен. Но уви, свърШи.

Скъсах се да пиШа днес. Така е като работя в събота и няма кой да влезе при мен...Ще си пиШа .
4ао засега и приятен уикенд на вси4ки

# 271
  • Murcia, Spain/Ruse
Ола и от мен Sunglasses
Гери то,да ти кажа отстоявай си правата и хич не им обръЩай внимание на тия....как да ги нарека newsm78и аз незнам Laughing
Оня ден се люлея с малката на люлката,а Мартин седна на пейката и ни чака.По едно време идва някакво момиченце и ми говори неЩо но не и обърнах внимание.После я чувам че вика на  някакво момченце,как нинята се люлеела и да идвал.А то аз съм седнала и Елиа е в мен,разбираемо заЩо LaughingТа идва онова ти ми идиотче и започва да ме засилва Shockedи да ми креЩи че люлката е негова.Аз се изправих и му казах че не е негова и да я остави,а келеШа посяга да ме рита ShockedМартин се ядоса и понеже аз не им знам псувните Winkтой като го подкара.....даже мислех че Ще го и удари.Дойде от някъде няква жена(небеШе майката),дръпна го и си тръгнаха.Аз станах от люлката и викам,нека децата се люлеят,тя Елиа оЩе неразбира и дето Ще стават панаири...по добре да стана.Та една позната по този случай ми разправя че дали на майка 2 години условна задето си ударила детето Rolling EyesЕми как няма да го ударя,те затова са такива лигочи,утре ако посегне на детето ми трябва да го утрепя барабар с майка му #2gunfireТа възмутена съм от тяхното възпитание,както каза и МИМИ #Cussing out

# 272
И аз веднъж имах подобен случаи едно момиченце на 6 годинки реши че моите деца не трябва да играят на люлките  #Cussing out  и се опита да ги изгони няколко пъти ,а аз му казах че парка е за всички деца и въпросното дете засили люлката и Мая падна тогава повиших глас ........

# 273
Тук сам,но набързо.Моя брат ме помоли да ви кача снимки и видео от втората среща в Бигастро. Те са тук и тук.Утре когато имам повечко време ще прочета какво сте писали и ще се включа и аз.  newsm08 newsm08

# 274
Здравейте момичета Hug
От 15,30 часа съм записала този пост dohтъкмо седнах и дойде пазара,докато разопаковам,подредя и подготвя всичко за през  седмицата(че не ми остава време)и то се стъмнило,на всичкото отгоре днес детенце е мнооогггооооо кисело newsm45,какво му беше не знам,ама с нищо не можах да му угодя....и времето кофти не можем да излезнем малко да се разходи...
mimi страхотно решение на мъжа ти да откаже цигарите fingerscrossedда успее,аз вече 2 години както не пуша newsm44,от новината че майка ти ще дойде и ще остане за известно време,съм сигурна,че не можеш да си намериш място от щастие,много се радвам
ANETT развесели ме с тази история за мъжа ти и 3-я етаж Laughing
venelina,kar4ita съгласна съм с вас ,че са много невъзпитани,мен на пешеходната пътека за малко да ме прегазят едни тинейджъри,не ги интересува въобще къде ходят newsm78,ама като гледам те и родителите така,четири човека в редица на тротоара....от далече се чудя кой ли ще ми направи място да мина,а те все едно са сами Rolling Eyesс дечица за сега не съм имала проблеми,за сега,като ги гледам в детската градина какви са #Crazyима едно момченце,още не може да говори,за да ти обърне внимание трябва да крещиш  ruporuuи когато му се скараш и не му изнася директно идва и те удря(но само ако си с гръб към него)и после като му направиш забележка се тръшва на пода и започва да реве и крещи до почервяване #Cussing outтой и още едно момченце са вечно наказани,много глезени деца има,на който се позволяват страшно много неща....но не всички са такива Simple Smileима такива душички,гласчето не им се чува,каквото им се каже го изпълняват,без да им се каже втори път Hug
На всички който ще си ходите на Бг ви завиждам благородно,защото ние май и тази година няма да можем да стигнем до там,вече 3 години не сме си ходили и така ни дърпа....пожелаваме ви приятна почивка и весело изкарване
Да взема да се спра,че стана много дългичко newsm78
Приятна вечер на всички Hug Hug Hug

# 275
тази вечер попитах Галина на испански , каде ти е косата и тя ми показва ,къде е стола и ми показва, къде е масата пак ми я показа , къде тие лицето показа ми го без да се замисля и още неща от тялото много приятно ме изненада  Laughing

# 276
4естит празник на бългаската азбука , на славянаската писменост и култура
Където и да сме, да не забравяме родното 4етмо и писмо.
Лек ден моми4ета.

# 277

Честит 24 май Ден на Българската Просвета и Култура и на Славянската Писменност
Слънчев и приятен следобед момичета Hug Hug Hug

# 278
Честит празник!Най-светлия, най-обичания български празник.
  bg

За всички вас един поздрав http://www.youtube.com/watch?v=OBVPvIyygZM&feature=related

# 279
Честит Ден На Славянската Писменост!

# 280
nadqsf , и аз отказах цигарите преди 3 години.Супер-доволна съм от постижението си.И ги отказах не постепенно,а изведнъж.Един ден не запалих до обяд и си казах"Щом мога да не пуша до обяд,ще мога и до вечерта".И така 3 години  Grinning.За мама - да,щастлива съм и още как.Чакам с нетърпение другият месец.Успокои ли се Йоан?Имат си такива дни малчовците,само търпение е нужно.

Силрайка , какво става?Стягате ли рожденият ден?На Рая мина ли и ръчичката?

Момичета,моля ви кажете ми,мога ли да резервирам самолетен билет сега,а да го платя по-късно,и какъв е срокът за плащането му приблизително?

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 18:00 от **mimi**

# 281
  • E-CLM & CH-VD
Момичета,моля ви кажете ми,мога ли да резервирам самолетен билет сега,а да го платя по-късно,и какъв е срокът за плащането му приблизително?

Резервацията е валидна 3 календарни дни. После или го купуваш, или изгаря.

Поздрави от София  Mr. Green Тук е лудница, разгара на абитуриентските балове, коли навсякъде, младежи, балони  Crazy бомбички... и с тях и ние, на сватба  Laughing

Честит празник на всички!  Hug

# 282
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379254&photo_id=12460402

хайде да видим успях ли  Laughing
 нали съм смотана

# 283
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БУКВИТЕ!

geripetrowa , много хубави снимки!
tsvetanka75 , браво за клипчетата!

Ние днес се почерпихме с още две български мами за празника.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 284
  • Murcia, Spain/Ruse
чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ БЪЛГАРИ Hug
Браво бе моме,отлично си се справила със снимките Hug
Мими,представям си какво вълнение те е обзело,радвам се за теб Hug
С тия цигари ми е писнало,около мен само пуШачи и което е по лоШо ,не искат и да чуят за отказване  #2gunfire Ко да прайШ,Ще си ги търпя Mr. Green
Вес,приятно изкарване в българско и весела всатба Hug
Абе неЩо много хора се изгубиха newsm78
Цветанка,разгледах снимките и клиповете,супер са,поздрави на брат ти и снаха ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт