В слънчева Испания пак за пикник се стягат☀ Лагуните на Руидера

• 15 133
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
  • E-CLM & CH-VD
Седя си снощи аз, и по едно време фотьойла ми се клати  newsm78, а чак толкова не съм зле  Laughing Laughing Laughing, после гледам - и лампата се клати. Аха, не съм препила, просто има земетресение  hahaha hahaha. Та така, вчера в София, в 19 ч. имаше 5,2 по Рихтер, после към 10 4,1 и малко по-късно още няколко слаби труса. На 5 етаж си се усети доста.

Гери, поздравления, справила си се чудесно с качването на снимките!  Mr. Green

# 286
Вес , гледах репортажите днес. Горката ми май4ица, дано не е имало по наия край, 4е тя милата само от това има фобия.
И благодаря за пооЩренията .  bowuuНе съм толкова тъпи4ка , нали .

# 287
  • E-CLM & CH-VD
Вес , гледах репортажите днес. Горката ми май4ица, дано не е имало по наия край, 4е тя милата само от това има фобия.
И благодаря за пооЩренията .  bowuuНе съм толкова тъпи4ка , нали .

Ами Гери, най-силно е било по софийско, и то по високите етажи, нашите бяха навън и не са го усетили.

А иначе, да, позаострила си се  Laughing Joy hahaha, давай смело. Laughing

# 288
  • Euskal Herria
Момичета, макар и с малко закъснение - Честит 24 май! Досега ви четох, че доста съм изпуснала, но както Вес писа - в разгара на абитуриентските балове сме. Нашият беше на 23-ти май. По-късно, когато съм малко по-свободна, ще пиша подробно и ще се пробвам да кача и снимки (дано да се справя, че досега не съм го правила).
Лек и спорен ден на всички ви!

# 289
maria_a ,venelina81   ,благодаря Ви .Ще предам поздравите Ви на брат ми.
Момичета не трябва ли да пускаме нова тема,да не затворят тази.Дали ще може в списъка да запишете и мойте деца?Богомила-02.04.95 и Адриана-30.10.98

# 290
ето ме и мен, мале колко сте изписали през почивните дни ooooh! не мога да ви изчета.
Герито появи се най после, къде зачезна толкова време? Мите гледам е пораснал много, вече е голямо момченце.
Мими сигурно страшно се радваш че мама ще идва, ех друго си е да дойде и от помощ ще ти е.
Карчита дечицата много бързо възприемат чуждите езици, Hug  ще видиш че след време добре ще говори и двата езика.

# 291
Здравейте мами в Испания, извинявам се, че се намесвам в темата ви, но имам един въпрос и се надявам вие да ми помогнете.Дъщеря ми е на 13 години и лятото ще бъде на гости в Тенерифе. На връщане самолета и каца в Мадрид на терминал 4 и излита от 4S. По какъв начин се осъществява предвижването.Ще и стигнат ли два часа престой до следващият полет. Трябва ли да излиза от единия терминал и да се чекира за следващият полет, ще бъде само с един билет.Въпросите ми станаха много, но се надявам да ми отговорите, за което ви благодаря предварително.

# 292
Здравейте мами в Испания, извинявам се, че се намесвам в темата ви, но имам един въпрос и се надявам вие да ми помогнете.Дъщеря ми е на 13 години и лятото ще бъде на гости в Тенерифе. На връщане самолета и каца в Мадрид на терминал 4 и излита от 4S. По какъв начин се осъществява предвижването.Ще и стигнат ли два часа престой до следващият полет. Трябва ли да излиза от единия терминал и да се чекира за следващият полет, ще бъде само с един билет.Въпросите ми станаха много, но се надявам да ми отговорите, за което ви благодаря предварително.
Star2 ,да детето трябва да излезе от еиния терминал и да отиде на другия.Мисля,че са близо един до друг.Има надписи.За билета,той е един и за двата самолета.Няма страшно.На моя съпруг дъщеря му идва от Англия и не и беше никак трудно.Тя се оправи с английския.На летището я бяха опътили.Аз лично не съм пътовала,но сам ходила до там.Предвижва се пеша  Laughing,така де то си е закрито летище.Само да има крака да обикаля,защото е много голямо.Ако е оправна и не се шашка няма да се изгуби.Наща беше си глатнала езика и пак се дотътри до Алеканте.Успех,и весело изкарване в Испания. Hug

# 293
Момичета , днес имаме повод-Елеана навърша две годинки, за което-моля Почерпете се  Simple Smile

# 294
Честит рожден ден на малката принцеса Елеана  

Честит рожден ден!
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар.

silrai , атебе мила мамо ще те  #2gunfire #2gunfire #2gunfire с тия торти.Добре,че не съм бремена,че отиде бебето  Joy Joy Joy .Да ви е много,много послушно и щастливо малкото злато.

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 12:32 от tsvetanka75

# 295
tsvetanka75, благодаря ти за отговора, четох в сайта на летище Барахас, че връзката между терминал 4 и 4S се осъществява от влакче, но не ми стана ясно за това влакче, къде се отива.
Моля, ако има някой запознат да ми отговори.

# 296
  • E-CLM & CH-VD
Силрай, честита ти пораснала щерка! Жива и здрава да ви е, и по-послушна да става!  Hug

Стар2, от Т4 още преди проверките има стъклени асансьори с които се слиза надолу, то пише над тях за коя врата са, 4С също е с тях. Като се слезе, се чака пред редица стъклени врати и на всеки 3-5 мин има влакче за другата част на Т4, няма други спирки по пътя. Винаги има хора, които могат да я упътят - достатъчно е да приближи някого с униформа и да му покаже на билета си, че й трябва 4С, и ще я упътят.
Тя като не е пълнолетна, няма ли придружител от самото летище?  newsm78 На децата, които пътуват сами, им слагат едни торбички на врата с документите и винаги ги придружава някой от персонала, влизат и първи в самолета.

# 297
Силрай, честити ви 2 годинки  bouquet
Много сладки пастички си спретнала Grinning

Стар2, Вес ти е обяснила за влакчето, до него се стига лесно, асансьорите са на броени метри след проверката на ръчният  багаж, след това като слезе от влакчето, се качва един етаж на горе ( достатъчно е да върви след хората)  и си търси изхода, обикновено е най накрая, така че има ходене. Изходите са означени с букви, и навсякъде има много табели. Peace

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 15:14 от tony_t

# 298
Bec , tony_t , Hug благодаря ви много, супер сте. Придружител има -баба и Laughing , но тя е възрастна и не разчитам на нея, а на детето, то ще се оправя. Още веднъж благодаря, знаех си, че вие ще ми помогнете.

# 299
  • Ispania
Силрай4е Hug Hug Hug Hug Hug Hug,ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНцЕСА  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА ВИ СЛУША.
А ТИ СИ ПРОСТО КУЛИНАРЕН  ГЕНИЙ Peace Peace Peace Peace.

Стар2,аз само мога да пожелая кьсмет на дьЩеря ти,Вес,цветанка и Тони са ти обяснили вси4ко Peace.

Общи условия

Активация на акаунт