Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 062
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Донеееее, загази мацко  hahaha

Дени, вече в повечето магазини е задължително да покажеш лична карта при желание да платиш с дебитна  Wink А пък с чужда, примерно на съпруга ти нИ може да плащаш  Tired Мен последния път ме изненадаха в Пигиса  Crazy

# 196
  • София
За Кауфланд, лично аз си казах как е конкретно в нашия и какво правя аз и то без да се вкарвам в какъвто и да е филм  Laughing Защото си ги знам, затова и не се учудих от реакцията им.  Peace

Добре де - а защо на кредитните карти дори вече не се изисква да се вкарва дори и пин код, а при дебитните е така стриктно всичко. Те кредитните и те са поименни и те могат да бъдат откраднати. newsm78

# 197
А бе Ками май ме разбра грешно, затова поясних.
Сами има лека Т. Вчера го почерпих със сладолед, по случай мнението на докторката, че е напълно здрав. Сега се чудя с кой тиган да се халосам по главата.  Embarassed

# 198
Белинда, яд ме е, защото има всякакви табели - забранено за кучета, забранено еди-си какво, и смятам, че е редно на касите да пише: моля, при плащане с дебитна карта покажете.....Така аз ще реша как да пазарувам. Защото никой не гарантира, че като ми видят данните, няма да ги изплозват. Crossing Arms

# 199
  • София
Зарибихте ме с тези теми за бельо и днес и аз си купиш, да не видя нещо  smile3534
Ама имам нужда вече от сутиен, щотооо цициии нямааааа  newsm45

# 200
  • Варна
На мен пък никой не ми иска личната карта, когато плащам с дебитна, обаче бих предпочела да я искат.
Оле, толкова ли е зле работата? Пробва ли да мажеш с нещо венците?
Аеля, много си отслабнала  Flutter. Разгледах снимките с интерес.
Дуци, дано се размине антибиотика за Анна.

# 201
  • София
Дуци вече го даде антибиотика на Анна, защото пак е вдигнала температура - дано по-бързо се оправя сладката Анна  Hug

# 202
Дуци, дано се размине антибиотика за Анна.
Дадох го вече Tired А, тя Нинче го написа аз докато се натуткам.

Аз пък много харесвам Ицо Хазарта, това детенце дали беше неговото? Не ме изкефи обаче как пренебрегнаха сляпото момиче.

http://rossidimitrova.multiply.com/photos/album/87/87#35 Роси, какво е това око горе дясно Crazy

# 203
  • Варна
Дуци,  Hug. Да минават вече тези болести.
Според мен е нощен клуб blue eye  Thinking Crazy

# 204
  • София
Добре де - а защо на кредитните карти дори вече не се изисква да се вкарва дори и пин код,
Напротив, вече се изисква. Предишните бяха нормални, само с лента. Сега новите ги издават с чип, вграден и не може да се ползва без ПИН-а. Моите и двете са от старите и си плащам без проблеми, пин-а даже не го и помня и като ми го поискаха в една парфюмерия миналата година, изпаднах в доста странна ситуация Embarassed

Дуцка, не му се впрягай на АБ. Ако започне да сваля Т, значи просто е имало нужда от него. Дано!

Кетито, пък аз днес с едни боксери се сдобих. От любимите ми Heart Eyes Много секси. Е, още съм дебела, ама то вече толкова време мина, че свикнах hahaha

Дени, ако много те притеснява, слагай си пръста на егн-то, покажи само името и снимката - това им трябва. Никой няма право да иска да му дадеш личната си карта/ шоф. книжка, това много малко хора го знаят. Включително на КАТ примерно. Джъжна си да я покажеш за проверка, да я покажеш, а не физически да ти я взимат, пипат, камо ли влачат нанякъде си, както правят наште хора Laughing

Как е Пърлин Алекс Thinking

# 205
Нинче, почисти си кутията моляяяяяяяяя  Simple Smile

# 206
  • София
Шада, направих го  Simple Smile Сама забелязах, че е пълна Simple Smile

Белинда, кредитната карта за която говоря не е издавана скоро, но преди искаха пина, а за първи път в магазина на Сваровски в Мола миналото лято ми направи впечатление, че не искат пин, а последно сега за Великден в Техномаркет пак не го искаха.

# 207
Аз пък пина на кредитната карта не си го и знам даже newsm78
Лична карта почти винаги са ми искали и за дебитна, и за кредитна карта.

# 208
  • София
Шада, пуснах ти 4 броя ЛС, но са различни  Grinning

Тоя Биг Брадър май ще откара повече от планираните 8 часа. Отпадна ли още някой освен Ивайла, че аз когато го пускам все някой агитира за някого и не знам какво е станало Simple Smile

# 209
Юцка, това с парцалчетата определено е интересно. Такова е поверието, завръзват се парцалчета за късмет по тая пътека. Демир Баба лекувал хора приживе и го почитат. И водата там казват че е лековита, и минаването по самата пътека е хубаво. Минахме, измихме си лицата с водата, ама парцалчета не оставихме. Имаше всякакви парцали - дори чорапи и цял сутиен  Laughing Много се смяхме като се чудихме за какъв точно късмет е оставен сутиена  Joy

Доне, много неприятно. И аз понякога забравям да се обадя ако нося нещо от вън. Веднъж една касиерка ме подложи на разпит за две зелени салати, които бях взела от пазара. Умишлено влязох на първа каса и направих обратен завой пред очите й, като пътьом си взех една вода. И тя не ме била видяла  #Cussing out

За дебитните карти - нямам нищо против че искат и личните. Така е по-сигурно Money То ако се замислим личните данни колко лесно се намират... Често си давам сметка как на всякакви пратки и поща изписват всичко , дори и номера на GSM-a. После хвърляш в боклука примерно, Манго се разровя в кофата и хоп - разполага с личните ти данни.

Дуци, това око не го знам  Laughing Ама Инка е права за името на клуба  Party Да ти е честита Мустелата на теб tooth Айде да се оправят по-скоро двамата герои.  bouquet

На Сами венците на кътниците са му подути, от дясно доста изразено. Дали е възможно да се появят кътници преди горните зъби?  Shocked Спи неспокойно горкото и често се буди нощем, мрънка и ни пипа.

Какво му е на Алекс на Пърли?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт