Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 043
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
пшеница въведох с помощта на обикновено фиде  Mr. Green ама може и с друго да е било, тя пшеницата между другото се въвежда.

за данибон съм сигурна, че е някъде из морската  Peace

кога е Трявна?

# 46
  • София
Яна и тази сутрин се изака в гърненцето. Ей, че съм доволна!  Mr. Green

# 47
Дуци аз давах на Дени Ангин Хил - хомеопатично е по 1/2 хапче до 8 пъти на ден, а за възрастни по цало до 8 пъти на ден. Много бързо помага, съдя по себе си, още на третото и гърлото не ме боли  Peace

Вчера бяхме на консултация, доки е доволна, качили сме 300гр. и 3 см. / 8,700 и 73см/.

Обадиха ми се от детската кухня и от другия петък ще взимаме. Дано само да я хареса Дени.

Белинда   Браво, ти си свършила всичко... и сега цял ден   family  dancing

# 48
 Тити , фидето е супер идея, благодаря  Hug   bouquet

Трявна е на 5, 6 и 7 юни- няма ли шанс да се присъедините.  Whistling

# 49
Цвети, това Ангин Хил на Боарон ли е? Има ли го в обикновените аптеки или е само там, където има хомеопатия?

Тити, Трявна е на 6 и 7 юни.

От както ми отшумяха проблемите със стомаха пак върнах олиото в готвенето. Вече знам кои храни ме дразнят и не ги ям. Е, има и изненади някой път, ето сега от една маслинова паста ме боли, ама тя много мазна беше нещо Tired

# 50
браво на Яна  Hug
и аз поразчиствах досега, пак се събра една чанта умалели дрешки....
исках да кажа на ДеЩо - супер за екскурзията в Родопите, снимките ми се видяха познати места, но реших да питам предварително да не се изложа...точно до язовир Студен кладенец има една скала със жилки от полускъпоценния ахат..голямо ровичкане пада, а това за лешоядите не е ферма, а площадка за подхранване на белоглави лешояди, стопанисвана от ПП Източни родопи , близо до Маджарово е....страхотни местенца има там.......
Дуци, бързо да оздравявате...... Praynig
бебо го мъчат зъбките яко, реве миличкия, снощи дадох панадол като обезболяващо....

днес го дават слънчево, айде навъъъъън....

# 51
  • София
Ние сме или в Зоологическата или в Южни  Laughing ако ни видите family  да свирнете. Hug

# 52
Добрютро!
След като ви похвалих филмите снощи, Самуил ме задърпа да го приспивам и аз се приспах заедно с него.  Laughing
Джоли, на мен пък Мамма мия не ми харесва. Индийските филми не са чак толкова лигави... повечето.  

Аз вчера изчистих, сготвих и всичко. Имам само за гладене, но не виждам кога ще му дойде реда.

Никога не съм готвила със запръжки. Имаше един период, в който нямах котлон и готвех всичко на микровълнова, та доста здравословни "номера" научих тогава. Не слагам брашно в манджите, просто ги варя повече. Тайната на вкуса не е в пърженото, а в разни допълнителни съставки, които да обогатят иначе "плоския" вкус. Пробвали ли сте да сложите сладка червена чушка в един обикновен боб, примерно? Става ммммммм.  Или пък в супата корени от целина?  Там е майсторлъка. Ама не обичам да готвя по принцип и най въртя разни салати.

Да кажа нещо и за Боян все пак. Вчера го водих на преглед - качил 300 гр, станал 76см. Капарирах един Пентаксим и в понеделник ще го бодат. Пие вода, направи няколко крачки с проходилката, тези дни е бебе-мечта.  Heart Eyes Е, нощем се буди, но му растат 4 нови зъба, та е извинен предварително.

# 53
От вчерашната консултация- качила е 450 гр и 0(НУЛА) !!! сантиметра.Почвам да се вкарвам във филми с тоя застой във височината. 2 мес . не е качила нито милиметър нагоре..... Thinking педиатърката казва, че ще е притеснително ако и другия път няма промяна. Случвало ли се е и на някой друг така, 2 мес без нарастване на височина?

# 54
Без сантиметър не, ама от 2-3 месеца намали от два на един сантиметър месечно. А мислехме, че ще е висока  Crossing Arms Последното мерене беше 69 см.

# 55
Ра, дали я мери правилно?
Вчера ми направи впечатление, че Лили на Бухти я измерили 70 см, а Боян 76. Наредихме ги един до друг. Ами, едва ли имаха повече от 2-3 см разлика. Аз нали ходя при 2 педиатърки. Едва сега им се изравниха резултатите. Доскоро Боян вървеше с 3 см назад при едната.  Rolling Eyes Тъй че няма място за притеснения, според мене.

# 56
Дуци, не съм видяла  Embarassed Ния не е плакала при инхалации. Е, имало е два-три пъти, но на фона на цялостната картина казвам, че не е. Даже заспиваше на вечерните. Може Анна да е била ядосана и раздразнена и инхалацията допълнително да я е изнервила. Вкъщи правите ли?

Инка, Ния я пускам навсякъде да лази включително по плочки. Облечена е с потник и блузка с дълъг ръкав. Ръцете са й студени, нослето също като лази по пода, но на врата се изпотява от движението.

# 57
Днес ми е много напрегнато,че мама тръгва да ни посети,но последно на границата имаше порблем че е престояла5 дни повече и сега съм се притеснила  да не я спрат.
Дано всичко е ОК и утре да сме заедно Praynig

На Бора му излезе 3то зъбче и 4то е на път-и той по този повод се буди не 5 а 15 пъти.
сега спи и като се събуди ще излезем-не ме свърта на едно място
И аз не обичам много да готвя,ама като няма кой се налага да се въртя около печката.  chef

Джули питаше за слънцезащитно-аз миналата год ползвах за лице  Daywear plus na estee lauder -SPF 15 и бях доволна та сега пак него взех,
иначе съм чувала za Daylong-на някаква австралийска фирма че са много хубави само слънцезащитни,които не омазняват изобщо и пазят цял ден с едно мазане

Дуци-тази лекарка не е добре-възмутена съм,Дано се оправи бързо Анна

А мойто дете аз си го тегля и меря сама-ама и той по см на месец расте напоследък,но си мисля че не е фатално,
Е дано се е метнал на баща си, а не на майка си на ръст де-аз съм 1,60 шишарка -както казва мъжът ми  Laughing

# 58
Дуци  има го и в обикновенните аптеки  Peace
ето го http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12142022

ooooh! Вече няма никакво спокойствие, Денис вече лази много бързо. Оставям го седнал на пода и докато се обърна вече е стигнал да целта си и се е изправил. Даже се пуска и с двете ръце и ако не си до него е тупнал.  Whistling

# 59
Джоли, правим у нас, да. Много не й харесват, плаче малко, но я залъгваме с баща й.

Цвети, много ти благодаря, обадих се и го поръчах в една аптека до нас.

Общи условия

Активация на акаунт