Юлчетата пред дилема - ябълката или вафлата да вземат (тема 99)

• 10 066
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Астарта  Hug
За съжаление сега нямам време да търся снимки /а се и оказа, че почти ме няма на снимките/, но намерих 2 от някакви гостита, така че сама си виж разликата /съвсем малко повече от година е времето между двете снимки / :
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2953/20874227151013398853.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2136/8924996192028513559.JPG
Е, сега съм малко по-слаба от втората снимка, но пък съм мнооооого далече от първата, така че никиго не заблуждавам  Mr. Green
извинявам се, че ви занимавам и все така се обръщат нещата около моите килограми, ама наистина са ми болна тема, а тук нали сме и в радост и тъга, дори и без да сме се венчавали Simple Smile

# 241
Ра, нямам декларацията в справката все още. Чакам да ми отговорят и с мейл, но все още не са го направили. Все пак днес е 3-ти работен ден след като съм им пратила входящия номер, който работодателят ми даде.
Джулс, май ще се оплаквам и аз от некоректност на НОИ този път Simple Smile

# 242
Ninche, да ти кажа честно, повече ми харесваш на втората снимка Peace!

# 243
Хайде и аз да се разпиша Simple Smile
Вече сме в София, но като видях колко сте писали  ooooh! ........
Май този път няма да мога всичко да изчета.
Във Варна се видяхме с Олето. Марти показа как се пищи /че може ли да не се "похвали" пред снахата/, а Симона беше много послушна  Heart Eyes
Оле, имате ли вече зъби ?
Надявам се лятото да се видим и с останалите бебчета  Peace

# 244
Ще ходя на място в НОИ, видяло се е. Не знам дали ще успея днес, поне засега мисля, че ще стане.

# 245
Ninche, да ти кажа честно, повече ми харесваш на втората снимка Peace!
И аз така мисля. Назолабиалните гъни стават много видими, за това и аз себе си харесвам леко пълничка в лице(само там, да не си помислите дурго Naughty )
Белинда, не ми е неудобно с шев по средата ако са моя размер. Ако съм си взела по-малки направо ги хвърлям.

# 246
Нинче, все си си хубава  Hug

Вчера водихме Катето за риба  Grinning

Рибарка
Шофьорка

Във фейса има и едно клипче - как се хильосва на един младеж, дето я забавлява, но не знам как да взема публичен линк  newsm78

Стискаме палци на болничките да им минава  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 247
# 248
  • София
Добре де, как успявате да им задършите тия забрадки по главите Rolling Eyes Моят днес десет пъти си удари капата в земята, аз накрая се ядосах и го оставих да се пържи по тиква Crossing Arms
Големият пък за първи път го качих на бънджито в южния - голям купон Mr. Green Ще показвам снимки.

# 249
Моят днес десет пъти си удари капата в земята, аз накрая се ядосах и го оставих да се пържи по тиква Crossing Arms

Хахахаха, а ти сигурно в това време беше с 2 шапки да не слънчасаш  Mr. Green

На мен ми преинсталираха лаптопа и сега всичко от начало ooooh! Отивам да ви чета назад Wink

# 250
Така-а-а-а! Избих крак до НОИ - не са получавали декларация smile3515
Джоли, какъв входящ номер да търся, това от личната съставка ли? Утре пък до там сигурно ще ходя... Още края на март ходих да се обясняваме - тя всичко била приготвила! #2gunfire

# 251
  • София
Малко снимки  Hug Отдавна не сме се показвали!
http://ketito.multiply.com/photos/album/51

# 252
  • София
Моят днес десет пъти си удари капата в земята, аз накрая се ядосах и го оставих да се пържи по тиква Crossing Arms

Хахахаха, а ти сигурно в това време беше с 2 шапки да не слънчасаш  Mr. Green
Цъ. Две шапки биха ми запарили, аз обичам да ми е проветриво Mr. Green

Не мога да кача снимки, не знам къде ми е кабела ooooh!

# 253
  • София
Белинда виж да не е под бюрото, моят винаги е там  Laughing

# 254
Да ви кажа какво ми се случи днес в унисон със заглавието на темата Mr. Green
Седя си днес в парка с Лили, а на съседната пейка баба с внучето си, което беше на около годинка и ходеше. Тръгна към Лили и тя понеже се загледа реших да я смъкна при него. През това време бабата дава на внучето нещо в ръката да яде, аз не се загледах, но наивно ми заприлича на парче плод, нещо като портокал или манго. И докато се завъртя същата баба решила да почерпи и Лили. Тогава вече видях, че никакъв плод не е, ами някакво оранжево зрънчо ooooh! В ужаса си направо не знаех как да реагирам, а тя жената я подтиква да яде. След като й казах, че тя не яде такива неща тя ми вика "Ама защо, те са меки, нашия от 9 месеца ги яде". В този момент видях, че ЕЛ идва и набързо се изнесох, а Лили така й не лапна зрънчото, успях да й го изтръгна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт