Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са основните теми на дискусия във втората част на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основната тема на дискусия във форума обхваща различни аспекти от живота, като лични преживявания, семейни отношения, хранене, здраве и диети. Потребителите споделят своите истории, опит и търсят взаимна помощ. Основните теми, обсъждани във форума, включват различни аспекти на семейния живот като избор на имена за бъдещи деца, семейни отношения, възпитание и влиянието на религиозните и културни вярвания върху семейния живот.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните теми на дискусия във втората част на форума?
-
Какви са основните теми на дискусия в последната част от форума?
-
Какво е правилното подреждане на предметите върху масата за вечеря?

не е нужно всички да са надути като балон,ако имат силикон.
иначе страстта към сладките неща я имам и аз. то за това съм висока 160, пък тежа 70. но вече си свикнах с тежестта и хич не ми дреме.
всичко се е изтрило и не ми ги е запаметил сайта. мнго се ядосах. и сега пак задремвам,ама ще се занимавам пак. намерих много приятни имена.
и накрая
И след всичко малките тази вечер за 2-ри път ми наводниха спалнята
. Досега обирах водата
Много хранителни изкушения тези дни предлагате арабелки.Трябва да мислим за фигурите ,че вече жегата настъпва безмилостно.А аз с мойте 1.60см и 70кг.,с дупе щръкнало назад-да играеш табла на него
да има къде да слага чашата с вино.Ако си хапна от всичко що видя....не ми се мисли
Големи теми сте заформили,много интересни/научавам непознати за мен неща/,но за съжаление не мога да изкажа кой знае какво мнение.
На дъщерята и малкият ми син-баща им реши как ще се казват,без много да ме пита.Но пък на мен имената им ми харесаха.По паричния въпрос-моите спестявания изобщо не иска да ги влагам в сем-то/за което често спорим/.Ако опрем до спестяванията ми-ги взема назаем,после връща.А всички разходи по дома,децата и почивките,та и моите женски глезотии понякога-държи само с неговите средства да поддържа.Така че в крайна сметка не мога да разбера с какъв по манталитет и нация мъж живея.Понякога имам чувството че в него живеят няколко такива.
СЪНШЕЙ-ЧЕСТИТ ГОДЕЖ!Нека животът ти бъде изпълнен с много щастливи мигове,и пълна къща със деца.
ПАУЛИНА-Честита нова кола.Желая ти пътуванията ти с нея винаги да са безаварийни,да шокираш с шофьорските си умения/професионални/ хабибито си.
ДЕЛТИЧКА,МЪРЗЕЛЧЕ,НАДЯ,АЛАА,МИГЧЕ,АНИТО,БЗ,ДЯДКО и всички останали
Арабелки,в момента събирам снимки на сем-то ми в албум,надявам се скоро да го завърша.Та скоро мисля да ви моля и аз/ако нямате нищо против разбира се/ за парола.
Е,оставям ви да спите.И аз отивам да си лягам,че утре ме чака доста работа.Дано да не изпишете темата до утре вечер,че инак голямо четене ще пада.
Дано ви е сладко,а пък и музиката да ви хареса.

направо изгубих кой кой е.... Или поне в скобички слагайте и стария

Хади стига ви толкУз, че рИветИ от много ЕдИнЕ