Добри педиатри Бургас

• 185 351
  • 400
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, моля- помагайте! Предстои ми да се местя от Варна към Бургас, съответно трябва да сменя педиатъра на бебка (тя е на 6месеца), а нямам НИКАКВА идея кой педиатър е добър, какви болници, поликлиники, клиники има в Бургас... Въобще съм в пълно невидение. До сега посещавах педиатър в Майчин дом във Варна и бях много доволна, понеже нямаше грипави и болни да чакат, а бяхме само мами с бебета за консултация. Бих искала да си намеря подобен педиатър и в Бургас. Изпитвам панически ужас да чакам с бебето, докато покрай мен има кашлящи, кихащи, грипави, болни от какви ли не болести хора. Моля ви, препоръчайте ми такъв педиатър! Ще съм много благодарна! Преместването ми е въпрос на седмица-две, така че трябва да реагирам бързо и адекватно!

Педиатри има много в града, но по-добре кажи в кой район ще живеете, защото така за целият град може да се изброяват много имена.

# 301
Дали някой има представа за графика на д-р Димитрова и дали ще работи днес?  Tired 

# 302
  • Burgas, Bulgaria
И на теб ли не вдига ,една приятелка преди малко ми проплака ,че за пореден път не може да я намери ,а и трябва спешно  Tired ?

# 303
Вдигна ми току що, каза утре след 6 да се обадя да ми даде час за др. седмица, цялата седмица била в кабинета...

П.П Момичета какво ви е мнението за педиатрите от Маджуров, трябва ми лекар днес да заведа беба, че е ми харесва как диша и смърка?

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 10:47 от Звезден^Прах

# 304
  • Бургас

П.П Момичета какво ви е мнението за педиатрите от Маджуров, трябва ми лекар днес да заведа беба, че е ми харесва как диша и смърка?

Бягам далече от д-р Илиева и д-р Палазова. И от двете съм си патила със сина ми.

Доволна съм от д-р Томова, тя работи в Черноморска.

# 305
  • Burgas, Bulgaria
Мнението ми е ,че на моята дружка детето ,докато беше колкото твоята кукла го вкарваха 3 пъти ,буквално 3 в болница 2 за пневмония , 1 за уши , а сетих се и един за ларингит ,че и на АБ го бяха сложили -  имай си едно на ум . Да ти кажа в такива случаи по-добре до ДМ да идеш ,поне нямат детско отделение и нямат файда да те плашат излишно ,мое мнение .

# 306
  • Пловдив
Педиатрите в Маджуров общо взето не струват.Аз имам добри впечатления от Д-р Илиева, но от частния и кабинет.Д-р Палазова и Д-р Войнова изписват тежки АБ от въздуха, а завеждащата Д-р Радева е най-грубият лекар, който съм срещала.
Д-р Томова има добро име, но в Черноморска не преглеждат деца, които не са родени там.

# 307
  • Бургас

Д-р Томова има добро име, но в Черноморска не преглеждат деца, които не са родени там.

Toва не е вярно, моето дете е родено в ДМ, срещу 35лв преглеждат /дано съм запомнила правилно сумата, че мъжът ми плащаше на регистратура/. Няма приемен кабинет, но ако става дума за бебе и е спешно - може.

# 308
  • Burgas, Bulgaria
аз звънях на скоро ,за да търся Хрусанова и ми казаха- Деца ,които не са родени при нас ,не се преглеждат !

# 309
  • Бургас
В Дева Мария има денонощно педиатър. Прегледа е 30лв. Аз последно съм доволна от Димов.

# 310
  • Бургас
аз звънях на скоро ,за да търся Хрусанова и ми казаха- Деца ,които не са родени при нас ,не се преглеждат !

Ние ходихме там преди Нова година.

В ДМ поне наистина няма да искат да те вкарват в болница, за да влачат пари.

# 311
  • Burgas, Bulgaria
Мон ,не я знам тази мистика около прегледите на деца ,явно са страшно натоварени .... не ме вълнува ,като не искат ,няма да се моля да им давам пари в случая не беше за нас , няма значение ,аз говорих със служителите по телефона...Трябваше ми конкретен лекар ,не го намерих ,здраве да е ....

# 312
В Дева Мария има денонощно педиатър. Прегледа е 30лв. Аз последно съм доволна от Димов.

Някакъв нов лекар ли е това.

# 313
  • Бургас

Някакъв нов лекар ли е това.

Май да. Не съм го виждала преди.

# 314
  • Пловдив
Звъннах в Черноморска да питам каква е тази схема с прегледите.Значи:
1.Деца, които не са родени там, не се преглеждат!
2.Няма кабинет, защото докторите работят само в отделението, няма амбулатория.

На въпроса ми защо все пак Д-р Томова преглежда деца, родени в друга болница, отговорът беше:
"Ами само тя преглежда профилактично здрави деца". Сигурна съм, че родителите на здрави деца се изтрепват да ги водят по профилактики.

Та така..никога не пиша неща, в които не съм убедена, още по-малко такива, които не са верни.

Общи условия

Активация на акаунт