Добри педиатри Бургас

• 185 356
  • 400
  •   1
Отговори
# 285
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
В Света София и в Дева Мария педиатричните кабинети са пълна трагедия като обслужване.

Защо, нали Згурова я водят много добра?

# 286
  • Burgas, Bulgaria
Ми не знам вече колко е добра , племенника му изписа Панцеф ,възпалени уши ,гърло и не знам си какво , на следващия ден ЛЛ на детето отхвърля всички диагнози ...То с най-мощните АБ е лесно да лекуваш и не само от него го знам това ,а съм чувала от доста нейни пациенти ,че така лекува ...

Аз си харесвам моя педиатър д-р Бербенлиева и ЛЛ на децата д-р Михов- тези хора НИКОГА ,не са ме плашели и никога не са ми предписвали лекарства просто ей така ....Чувам как  бактерии в носа се лекуват с АБ през устата , а нас ни оправят с едни капки за нос ....

# 287
Без да искам да измествам темата, но да попитам вашите педиатри какво казват за ваксината "Ротарикс"?

# 288
  • Пловдив
Ротарикс-ът не беше задължителен за сина ми, но и да беше нямаше да го сложа.Аз съм оцеляла и без него, не виждам смисъл от постоянно наливане на отрови от детския организъм.

А колкото до Д-р Згурова - не мога да кажа, че е любител на АБ за всяко нещо.За трите години прегледи при нея, винаги се е стремяла да го избегне и първо е опитвала с по-леки медикаменти.Прегледите и са най-продължителните и обстойни, които съм виждала в Бургас.При възпалени уши и гърло положението е сериозно, синът ми така направи ангина с отит и именно Панцеф-ът го спаси от влизане в болница.Спрях да го водя при нея , защото Ветрен не ми е удобен, не винаги имам кола на разположение, а и за една бележка за градината е безсмислено да се мъкна до там.

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 08:05 от Горгона

# 289
Аз по принцип искам в първите месеци пак да ходим на частно за по-обстойни прегледи, както с баткото, но се чудя дали това да е Димитрова, именно защото при нея в чакалнята се събират много болни деца и имам съмнение, че веднъж като водих Борко здрав на консултация се разболя именно от децата в чакалнята. Затова обмислям варианта първите месеци да ходим на допълнителни консултации при Згурова - на мен дори ми е по-удобно да ходя във Ветрен, от колкото да търся място за паркиране в центъра, кола си имам на мое разположение, така че това определено не е проблем.
С две думи чудя се дали да викам Димитрова на домашни посещения или да ходим при Згурова в Девата.  newsm78

# 290
  • Пловдив
TDI , Д-р Згурова също може да я викаш за домашни посещения ако се налага.Щом имаш на разположение кола - моят съвет е да заложиш на Ветрен.

# 291
  • Бургас
Аз не съм много доволна от Ветрен. Водила съм там детето на частно. Прегледа им вече е 40лв. Имена не си спомням сега. Все на различни попадаме. Веднъж едната не му прегледа ушите. След като я помолих да ги погледне, каза че не можела. Нямала такова апаратче.  ooooh! Друга пък ходи горе до неонатология да се консултира каква да бъде дозата на антибиотика, не не знаела. Трета пък адски миришеше на цигари, а беше на смяна в родилното.  ooooh!

# 292
Аз не мисля да ходя при който се падне на смяна в ДМ, а конкретно при Згурова, а щом и прегледа им е 40лв., колкото Димитрова взима на домашно посещение, то и от финансова гледна точка идва едно и също  Thinking

Аз по-скоро искам консултации  свързани с масажи, гимнастика за новородени, развиващи упражнения и т.н., а се надявам да не се налага да се лекуваме, но като цяло целта на тези допълнителни прегледи ще е друга - не лечение  Peace

TDI , Д-р Згурова също може да я викаш за домашни посещения ако се налага.Щом имаш на разположение кола - моят съвет е да заложиш на Ветрен.

Благодаря за съвета  Peace  и аз на там клоня  Thinking Въпросът е, че от Згурова нямам никакви впечатления, освен от лекциите на училище Биберон, но казват, че е най-добрата в Бургас, а за Димитрова си знам, че е на много добро ниво, но не ми се ходи в кабинета й, освен само вкъщи да я викам  Rolling Eyes

# 293
  • Пловдив
TDI ако искаш пиши ми на лични, аз имам доста впечатления точно от периода от раждането до три години при нея.Мога да те ориентирам  Peace

# 294
Момичета, моля- помагайте! Предстои ми да се местя от Варна към Бургас, съответно трябва да сменя педиатъра на бебка (тя е на 6месеца), а нямам НИКАКВА идея кой педиатър е добър, какви болници, поликлиники, клиники има в Бургас... Въобще съм в пълно невидение. До сега посещавах педиатър в Майчин дом във Варна и бях много доволна, понеже нямаше грипави и болни да чакат, а бяхме само мами с бебета за консултация. Бих искала да си намеря подобен педиатър и в Бургас. Изпитвам панически ужас да чакам с бебето, докато покрай мен има кашлящи, кихащи, грипави, болни от какви ли не болести хора. Моля ви, препоръчайте ми такъв педиатър! Ще съм много благодарна! Преместването ми е въпрос на седмица-две, така че трябва да реагирам бързо и адекватно!

# 295
Здравейте  newsm03
ЛЛ ми е д-р Михов,в Лайф хоспитал.Искам да питам колко вереме преди термина трябва да си уговоря педиатър(реших дае Жени Бербенлиева).И с Михов или направо с нея да говоря?
Освен това трябват ли някакви документи?Каква е процедурата?

# 296
  • Burgas, Bulgaria
И ние сме там ,звънни му направо по телефона да се разберете . Аз не виках в къщи педиатър ,ми отидох на място . Акта за раждане се носи ,с него се записва детето ,епикризата му от раждането ,на бебето де Simple Smile , това е . Аз я заведох на 7дни ,бях се шашнала ,даже при Михов отидох ,звъннах му ,че съм пред срив хахахаха и ни прие ,та ме успокои и вече ,като излезе акта за раждане отидох и на консултация  Hug

# 297
И ние сме там ,звънни му направо по телефона да се разберете . Аз не виках в къщи педиатър ,ми отидох на място . Акта за раждане се носи ,с него се записва детето ,епикризата му от раждането ,на бебето де Simple Smile , това е . Аз я заведох на 7дни ,бях се шашнала ,даже при Михов отидох ,звъннах му ,че съм пред срив хахахаха и ни прие ,та ме успокои и вече ,като излезе акта за раждане отидох и на консултация  Hug

Ааа,значи с Михов направо да се разберем!Чудих се,защото нали Бербенлиева се върна в кабинета на ВЕЛЕКА,за да не чакат бебоците заедно с кашлящи и кихащи хора,дали не трябва с нея да говоря.
И без това май се разболях и ще трябва да го посетя днес-утре  newsm61 newsm61 newsm61

# 298
  • До морето :)
А Михов и Фейзова са ни в Лайфа, нали? Че на мен д-р Фейзова ми е ЛЛ. А как става смяната на ЛЛ сега декември месец?  newsm78

# 299
  • Пловдив
А Михов и Фейзова са ни в Лайфа, нали? Че на мен д-р Фейзова ми е ЛЛ. А как става смяната на ЛЛ сега декември месец?  newsm78

Взимаш си от Здравната каса екземпляр за смяна на ЛЛ, попълваш го и го носиш на новоизбрания лекар.Мъжът ми смени лекаря си  през януари без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт