Добри педиатри Бургас

• 185 424
  • 400
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
Декември здраве и живот ще раждам и се интересувам от добър педиатър, който да е някъде в района на Центъра, да работи със здравната каса и да не смята лечението с антибиотици за единственото възможно на света. Също ако може да ми кажета кога трябва да се свържа с такъв лекар, защото ми е първо раждане и си нямам никаква идея как се избира педиатър.

# 226
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ НА РОДИТЕЛИТЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА МАЙЧИНСКИТЕ И ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Скъпи родители от Бургас!! Докажете, че сте сериозни и се включете в нашата инициатива за града ни! За по-добра организация може да се присъедините към събитието!!http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/157472324396736/
 Вярвам, че има сериозни хора, които са готови да търсят правата си не само във виртуалното пространство.. ами и в реалния живот!! Присъствието на всяка една от вас е от значение!! Ние не искам да идвате и да се карате, да викате, да опъвате плакати! Присъствието ви е достатъчно да докажете, че не сте съгласни с отношението на държавата към децата ни!! Споделяйте, разпространявайте.. за да има някакъв ефект!!

# 227
Преди години аз ходих при д-р Стоичкова и впечатленията ми са, че е мила. Обаче за всяка настинка(а аз доста често си боледувах, да не кажа всеки месец) ми изписваше антибиотик. За това сега не ми се иска да водя бебчо там, иначе ми е удобна, близко е до нас. Ще споделите ли малко повече за нея и отноншението й към бебчовците ,относно лекарствата ме интересува?

# 228
  • Burgas
Д-р Стоичкова и антибиотик ми звучи странно защото от както се е родила малката е при нея до сега нито веднъж не ни е изписвала антибиотик, даже не е споменавала, даже не изписва много лекарства гледа все по малко неща да пие, за сега съм много доволна, на консултациите обръщаше внимание, изслушва дава съвети, мила е, внимателна. Вдига си винаги телефона и през почивните дни.

# 229
мила, внимателна и не изписва антибиотици ако си при нея по ЗК, но аз водих дъщеря ми при нея след дълго боледуване и изпити 3 антибиотика  Rolling Eyes е, изписа ни 4-ти отново без антибиограма, но след като ми назначи скъпи кръвни изследвания /някакъв си протеин... то и без него се виждаше, че детето е болно/, антибиотик - отново най скъпия и витамини за 60 лв, които в нито една аптека не открих - само след предварителна заявка  Rolling Eyes С най-скъпото и баба знае да лекува.

Казах си че няма да спя колкото дълго е необходимо и да сменям компреси, но четвърти антибиотик няма да дам  Naughty е, за щастие се оправихме и без негова помощ  Peace

# 230
Ехо здравейте Simple Smile
за мен добър педиатър е д-р Караджова на ул.Левски 103
Вдига си тел по всяко време и помага при нужда

За три години абсолютно никога не си вдигна телефона, звъняла съм само при спешни състояния, един път ми вдигна сестрата и добре че беше тя да ми даде съвет къде да отида и какво да правя. Никога досега не изписа и адекватно лечение, 2 пъти стигнахме до болница заради нея или пък като видя че 3-4 дни не се повлияваше от нейното "лечение" тичам при Димитрова или при З. Радева, но на частно, е как те веднага разбират какво е и пресичат всичко на момента?
Не съм я сменила досега, защото нямам представа с коя, но от година и повече просто си ходя на частно, защото така или иначе все стигам до тях. Караджова е добра ако става въпрос за хремичка, за кашличка, но недай Боже някои бронхити, ларингити и прочие - по- добре да стои далече.
Забравих да добавя че много обича отпуски и почивки, има поне 7-8 годишно.

# 231
При такива случаи съм водила сина ми при д-р Галина Бъчварова /056/ 894-767
GSM: 0888 62 44 33/. Доволна съм.

Първият телефон вече не е актуален. Д-р. Бъчварова можете да търсите на 0888624433 Peace

# 232
Някакви впечатления за д-р Райкова?!? Simple Smile

# 233
  • Бургас
Simple Smile Здравейте Simple Smile
Живот и здраве януари месец ще ставам мама ... и бих искала да ми препоръчате добър педиатър, който да работи със здравната каса...Живея в Меден рудник, но района е без значение.. стига да е наистина добър.
Относно Райкова, аз съм при нея води ми се личен лекар ..за мен не струва и мисля че не е добра Simple Smile
Хубава вечер и благодаря предварително ако някой ми отговори Simple Smile

# 234
Не мога да открия никъде телефон на д-р Згурова. Дали някой има?
Относно Райкова - и на мен ми е личен лекар, знам, че е педиатър, но нямам никакво мнение..

# 235
Аз също севключвамкато майка,отписала децата си от д-р Стоичкова.Подкрепям, че почти никога не пуска изследвания и изписва по много и най-скъпите на пазара лекарства. Дори имам съмнения, че фирми и плащат допълнителни пари за да предписва техни лекарства, колкото и грозно да звучи това.
Ако детето Ви има сериозен проблем д-р Стоичкова определено не е вашия лекар.

# 236
  • Бургас
Ехо здравейте Simple Smile
за мен добър педиатър е д-р Караджова на ул.Левски 103
Вдига си тел по всяко време и помага при нужда
Караджова е добра ако става въпрос за хремичка, за кашличка, но недай Боже някои бронхити, ларингити и прочие - по- добре да стои далече.
Забравих да добавя че много обича отпуски и почивки, има поне 7-8 годишно.

Е, точно тука не съм съгласна с тебе. От около година знам за проблема на дъщеря ми с имунитета и всяка нейна "настинка" се развива за часове в нещо много сериозно. Изключително точно решение на всяка вирусна или бактериална инфекция! Без забележки! Вярно е, че не си вдига телефона, но в крайна сметка има един кабинет в Св.София, с който има сключен договор за дежурство. Вие изисквате от лекарите 24 часова адекватност. А те не са ли хора?! Честно, ако нещо ме притеснява, яхвам колата с детето, или се качвам на такси и отивам да го прослушат и прегледат лично. Не рискувам който и да е "специалист" да ми гадае по телефона... Защото само един "специалист" би го направил, без да види детето. И освен това, за всяко свое отсъствие д-р Караджова си вика заместничка. Изключително обиграна докторка /не й знам името/, но на слушалките е факир!!! Освен всичко до тук, никога не си е налагала мнението за кърменето и захранването. Просто дава съвети и напътствие съвсем тактично. Това е, за едно бебе тя е от препоръчаните от мен доктори!

За другата - Радева - съм напълно съгласна с теб! Тя ми е фаворит, но за жалост не работи по ЗК.

# 237
  • До морето :)
Да, ама ако е за нещо дребно, пък защо да не звъннеш в извън работно време. Или при лошо време. Аз на нашата съм ѝ звъняла много пъти, като само 1 път не ми е вдигнала телефона си, но тогава се оказа, че е на семинар извън Бургас.
Звъняла съм ѝ, защото се убодох на пирон и дали ваксината за тетанус е съвместима с кърменето, звънях ѝ, защото малката беше настила, времето беше ужасно, някакви поледици, сняг и буря, а ние живеем извън Бургас. Не говорим за през 3 през нощта, а например ако е до 15ч. на работа, аз да ѝ звънна в 17ч. Или събота и неделя.  Peace

# 238
  • Burgas, Bulgaria
аз също искам да си похваля ЛЛ на децата д-р Михов - звъняла съм му и през 1 час  Blush , като се роди малката толкова много се бях панирала ,че на 6 дни бебе ги запознах  Simple Smile , а човека ни прие без проблем и се опита да ми намести мозъка ,че не беше на мястото си , изобщо когато и да звънна ,винаги ми вдига ... слава Богу ,от доста време сме здрави ,като да не повярваш ,има няма 4-5 месеца ,никой не е вдигал Т ......

# 239
Здравейте, мами!
Скоро влизам в 9-я месец и бих искала да ми препоръчате добър педиатър -джипи в Бургас, (ако е възможно в района на кв.Зорница)при който да запиша бебчо. Важното за мен е да няма проблем с направленията, да има добро отношение /да обяснява каквото не ти е ясно, а не да си мисли че и ти си завършил медицина/ и не на последно място да не изписва антибиотици за всяка дреболия. Очаквам вашите мнения и препоръки.
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт