ДОБРИЧки мами щастливи с дечица засмяни игриви!

• 15 990
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Абе, какво става с таз вода #Cussing out

# 61
В кои части на града няма вода, че аз пак съм изтървала  Blush

Арчела, имам обещан паяк, само да ми го дадат и ще ти звънна  Grinning

# 62
  • Добрич
Живея в жк. "Хр. Ботев" У нас дойде след 18.часа. Налягането беше слабо, а вече пак са я спрели. Добре, че успях да измия всичко и да попълня запасите.

# 63
Добро утро!
Минавам само да отбележа, че ми стана мъчно за Добрич. Слава Богу, утре си идвам. Wink
Режим на водата ли си имаме? Rolling Eyes

# 64
  • Добрич
Ох, много съм изтървала  ooooh!
Сега ще наваксвам и после ще пиша  Simple Smile

# 65
  • гр.Добрич
Ох, много съм изтървала  ooooh!
Сега ще наваксвам и после ще пиша  Simple Smile
Даааа, темата за водата беше най-интересната тези дни.  Laughing При нас въобще не е спирала.

# 66
  • Добрич
Сега да си наваксам пропуснатото.

Добре дошла на Вела!   bouquet И аз съм те засичала в други теми, но си мислех, че просто не искаш да пишеш в нашата  Confused

Честит рожден ден на Макарена /на голяма патерица/. Да си здрава и обичана!    bouquet

Ели, добре сте се завърнали   bouquet

Диде, честит нов член на християнството   bouquet

Що се отнася до водата, в нас не е спирала, но пък в офиса - нито вода, нито ток, нито интернет имаше  ooooh!

# 67
Мацки извинявайте, ама малко други неща ме тресяха тези дни. Абитуриентите искат да се срещнат с нас където и да е. Подготвени са за бала, имат дрехи и обувки, на 27 отиват при Президента. За събирането, каквото кажете. Просто предложете, ден час място и аз ще ги организирам, само да знам от по рано. За Пентбола, не измислих нищо за транспорта, мен той ме притеснява най - вече. То верно време не остана за това, така че каквото кажете, аз на този етап съм свободна всеки ден.
Понеже друг никой не взима отношение, аз се чувствам вече специална, щом Арчела ми говори на "Вие" Mr. Green
Моля за малко активност Wink....Разбрах, че на 17ти в р-т"Да Винчи" е официалното изпращане на абитуриентите...Там вероятно е затворено за външни изпращачи..не знам защо ми хрумна на отидем и ние там, но май ще е нахалничко Crazy
Предлагам да ги заведем на пица, в Бакарди за по един коктейл или на билярд /отстрани на Мл.дом/...Мисля, че 19 е подходящ час....за ден - да обсъдим.

# 68
  • Добрич
Привет и от мен.
Извинявам се за дългото си мълчание тук.

Добре, че беше Борянка да ни подсети, че имаме да вземаме важно решение. Embarassed

В ресторанта май наистина няма да е удобно да се отиде.

Относно предполжените от Бори варианти, смятам, че и трите са удачни. На мен ми харесва най- много идеята за билярд и пица.. в този ред.
Но това е защото не съм ходила в Бакарди досега... ех, старост, старост

Може би Арчи да може да предположи кое би се харесало най- много на младежите.
Имат ли някакъв вечерен час в интерната? Да не е някъде до 20:00-20:30 newsm78... за да можем да намерим най- удачния час за среща.

# 69
  • Добрич
Тъкмо смятах да пиша за това и ето, Борито ме изпреварила  Wink

Според мен, най-удачния вариант е да отидем в Бакарди /не, че аз съм ходила  Crazy/. Не мисля, че ядейки и преглъщайки ще можем да се видим и да говорим нормално. 19 ч. е добър час. Проблемът при мен е, е че очаквам другата седмица неотложен ангажимент, но незнам кога точно ще бъде. Във всеки случай ще направя всичко възможно да присъствам.
Нека да изберем една от тези дати: 19, 20 или 21-ви май.
Вечерен час имат, но те са абитуриенти и могат да предупредят, че ще закъснеят.

# 70
Да кажа за Бакарди какво знам - в понеделник цените на коктейлите са на половин цена, а в четвъртък има ретро парти. Разбира се не е задължително да сме горе в джангъра, но ако отидем в четвъртък може и да се наложи, ако им се нрави...та, старостта настрана, моля Mr. Green

# 71
Е то Бакарди има и отвън маси и не е проблем да седнем там. МНОГО МОЛЯ НЕ СЕ ИЗКАРВАЙТЕ ТОЛКОВА СТАРИ   bouquet . И аз съм "ЗА" за Бакарди, според мен е най-подходящо.

# 72
  • гр.Добрич
Брей, за Бакарди всички са навити.  newsm18   

# 73
  • гр.Добрич
Къде се изпокрихте всички? Да не пиете коктейлчета на Бакарди? Mr. Green

# 74
Не знам къде се изпокриха, но аз искам да ми кажете ден.  Защото времето намалява. Припомням дните - вторник, сряда и четвъртък. Аз засега съм свободна и трите дни, Марина каза същото, предполагам и Габриел. Моля останалите да вземат отношение. Боре, особено ВИЕ... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт