ДОБРИЧки мами щастливи с дечица засмяни игриви!

• 16 344
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Ето ме и мен в новата темичка . Направих си една хубава почивчица 5 дни в Пловдив , 7 в София  . Разходки , разходки  и приятни емоции  Simple Smile

# 91
  • Добрич
Честит първи рожден ден на Калин!!!

Здраве, щастие, късмет, весело и безгрижно детство!!!

# 92
Честито на Калин! Да е здрав и палав! Laughing

кога мина една година ееех Rolling Eyes

# 93

кога мина една година ееех Rolling Eyes

Сякаш беше вчера...
Аз утре сутринта рано ще ходя в болницата щото са почнали да ми текат водите вече, преди една година обаче  Grinning

# 94
  • Добрич
Ленка, хайде леко раждане  Joy

# 95

Звездите говорят,че ще е момиче, ще се роди в 14,45ч., Християна ще се казва.......Ще изчакама майка и да манифестира на 24.05. и на 25 ще се появи на този свят......Ленка, колко плащаш на сиганката?

Момичета, как сте? От много работа ли не пишете, от мързел ли, от нещо друго ли..........На море ще ходите ли, мислите ли вече за лятото.......Хайде дори и някоя глупост напишете ако трябва.....Ама и рожденните дни ще забраня в темата и тогава да видим за какво ще пишете.....Амаха...То вашето на нищо не прилича.....

Геомар, да  ти е живо и здраво порасналото момче! Много радост и щастие!

# 96
  • Добрич
Сега сме в трескава подготовка за предстоящата среща с абитуриентите, мамо Цоци  Grinning
Онзи ден мернах едно момиченце, много приличаше на твоето, та се запитах: "Дали Цоцито пак не е инкогнито в града?"  Wink

# 97
Сега сме в трескава подготовка за предстоящата среща с абитуриентите....
Те навиха ли се? Последно за четвътък, в Бакарди ли остава?

# 98
  • гр.Добрич
Кеми, да не вадиш дрехите от твоя бал Laughing

# 99
  • Добрич
Здравейте! Какво правите с децата в започващите жеги? В неделя водих дъщеря си до Дъбовете. След обяд, когато отидохме имаше само четири коли, но около 17 часа дойдоха доста семейства с деца. Добре, че и семейството на сестра ми дойде след нас, за да има с кого да си играе Жени. Малко по- късно пристигнаха и сватбари. Ритуала за бракосъчетанието също се проведе в ресторанта, а не в ритуалния дом. Лошото само от цялата разходка е, че видяхме кърлеж, а той едва ли е бил  единствен.

# 100
Вела, как го съзряхте тоз кърлеж? важното е, че не ви е полазил...
Аз вчера открих чудно място за релакс с децата...Сега ни е квартално Mr. Green - Резиденцията...Много добре поддържат паркчето пред ресторанта и има два чифта люлки-пързалка + пясъчник...Иначе зоопарка е добро място, в сенчестите му части Wink

# 101
  • Добрич
Кърлежът беше полазил на платненката ми и почти беше стигнал до ръба и около глезена, когато сестра ми го видя и го махна. Често надвечер водя детето в Дъбовете или в Кранево, но до сега не бях виждала кърлежи. Всъщност аз и този път се замислих дали да не отидем до Кранево, но не успях да си намеря компания за там, а не ми се ходеше сама с детето. Обикновено се уговарям с някого от предния ден, а сега го реших спонтанно.

# 102

Звездите говорят,че ще е момиче, ще се роди в 14,45ч., Християна ще се казва.......Ще изчакама майка и да манифестира на 24.05. и на 25 ще се появи на този свят......Ленка, колко плащаш на сиганката?

На сиганката давам една ракийца и една баница за сигането  Laughing

Леко леко ама не беше  ooooh!

Казвайте кога ще е срещата, че да знам да предупредя Хрисигледача, да не остане като в необрано лозе  Grinning

Цоци, гласим се за Черноморец ама да видим как ще са финансите  Rolling Eyes

# 103
Цоци, гласим се за Черноморец ама да видим как ще са финансите  Rolling Eyes

Сиганката благодари за ракията, ама за датата за Черноморец вече е опиянена и не може да я отгатне...То и ние смятаме да ходим в курорта на българина, нали така му казват на Черноморец.......Та вие кога смятате да бъдете там? Ако не е тайна......

Синеочке, пропуснала съм явно много.....Пък и сиганските ми способности нещо не стигат до Добротица....Та вие не бяхте ли някъде до нас? Избягали сте значи към Добротишко, а?

# 104
За юли се гласим, но много ще ни се натрупа хем рожденник имам, хем на сватба ще ходим, така че може и по късно.

Общи условия

Активация на акаунт