ДОБРИЧки мами щастливи с дечица засмяни игриви!

• 15 989
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мацки. Нещо темичката замря, има ли хора  или почти всички използвате времето за разходки  Wink Аз снощи ходих на концерта на ,, Ангобой капела '' в огледалната зала заедно с децата ми, обаче малкия стоя 40 минути мирен и после като каза да си ходим и пропуснах останалото, а много ми хареса наистина. Simple Smile Иначе довечера в 17:00 часа съм на родителска среща в яслата. Сигурно ще ни занимават за изписването и други неща. Успешен ден на всички Hug

# 46
В нашата ясла никога досега не са свиквали родителска среща Rolling Eyes...

# 47
Ееей голям дъжд, ще ни удави. Днес замалко да ни навали големия дъжд.

# 48

Ако обичате малко повече информация за дъжда.....Тук слънце, слънце......

# 49
Дъжд, гръмотевици и мнооого дъжд. Добре, че на органовата зала има де да се скрием.

# 50
  • Добрич
А в някои части на града е имало и град.

# 51

Ако обичате малко повече информация за дъжда.....Тук слънце, слънце......

Пролет е...нормално Wink
Земеделците са доволни сигурно Mr. Green

Този уикенд обещават време за плаж...нъц Party

# 52
  • гр.Добрич
Ако можеше и водата да е топла. Laughing

# 53

Не бъдете толкова нахални.....Не стига,че със слънце, подходящо за плаж, ще се уредите, а сега и водата.......И слънце,и вода......след това ще започнате да си мечтаете и за риба, бира и пр........То слънцето да не смее да се покаже в целия си блясък.......

За сега вашия дъжд до тук не е стигнал, а и не го искам.....Приятно е времето навън, вярно малко по-хладно е от вчера, но то на нас, хората, може ли да ни се угоди......

# 54
  • гр.Добрич
Цоци, бирата и рибата отдавна са на масите в Балчик и по морето, ама ние изоставаме, защото всеж пак ни трябва превоз. Mr. Green

# 55
Цоци, бирата и рибата отдавна са на масите в Балчик и по морето, ама ние изоставаме, защото всеж пак ни трябва превоз. Mr. Green

То и на нашите маси може да са рибите и бирите, но фатката е друга.......

Слънцето да те гали нежно по кожата, да облизва току-що сложения крем с висок фактор, чадъра да ти пази сянка на главата, децата да правят блажено пясъчни кули и за първи път да се цапат без да им се скарат, мъж да поглежда мързеливо с едно око, ти.....да не мислиш ни за килограми, ни дали банския ти е по последна мода, ни за шефа, ни за съседката, дето все ти прави забелжка за нещо, а просто да си мислиш,че цяла зима си я чакала тази почивка и сега няма да и се дадеш току-така........И...в един миг....о...чудо......Милия е благоволил да стане, дори е отишъл до близкото капанче и е взел ....рибка и бира........Ех....как да не го обичаш??????  

Ситуацията е измислена, не се знае...мъж може да иде за риба и бира след 50-тото напомняне от твоя страна, децата може и да са изяли рибата преди да е стигнала до теб, а бирата...да е цакане с топла бира......

Това са мечтииииииииии.......

# 56
  • Добрич

В момента бих те поправила: Ако можеше и вода да има.

Вчера след обяд се прибирам  - налягането слабо и топлата вода не тече. По някое време дойде и успях да пусна пералнята. Вечерта пълних легена на капково, че се наложи и да затоплям, защото топла пак нямаше. Сутринта заведохме детето на градина, връщам се - вода пак няма.

# 57

Валне малко дъжд и ни шатват кранчето..тъпунгери!

Аз вчерашната липса на вода, че и снощи спря в 22 часа, го отдадох на местоположението на квартала Close, но явно е било масова липса Twisted Evil

# 58

Тук дъжд не е валял, но заради един пуст ремонт, от 2 месеца сме без вода през деня.......Бидона за зеле бързо-бързо го измихме и сега е зареден заради ОО, но бива ли в 21 век да правим подобни чудесии?

И сега нямаме вода, а в същото време...има 2 близки улици, които постоянно са като реки... А кумичката ни и кумеца - и зимата, и лятото все нямат вода, хем са на отделен водопровод(скоро си правиха къщата и заради проблемите си прекараха отделен водопровод), но...в техния квартал редовно няма вода.......Представяте си как се къпят - с бързовара, пералня се пуска на страх късно вечер, когато все пак има някакво мижаво налягане...Срам и позор е това в 21 век....колко ги карах да се съберат хората там и да пишат до Господари на ефира - не искат!

# 59
  • Добрич

Аз вчерашната липса на вода, че и снощи спря в 22 часа, го отдадох на местоположението на квартала Close, но явно е било масова липса Twisted Evil

Явно е прекалено да има вода и по улиците и у дома. Не може такъв лукс, трябва само на едно място. А за капак преди малко счупих чаша пълна с гореща инка - миене, пране на фантазия с поливане.... На дъщеря ми кухнята ще я доизмивам като дойде водата, че чашата се счупи точно до нея.

Общи условия

Активация на акаунт