Приятен ден на всички!

Можеш ли да го разбереш, защо през деня не иска 

После ще пиша пак. 

С баткото нямах никакви проблеми много бързо стигнахме до почти цяло бурканче, ама това стрелче ще ми разкаже играта.При вас от началото ли си започнаха да папкат с удоволствие?

Ралица иска да яде и по това време,но аз не давам така ме посъветва педи,че сме почти 9кг а сме изцяло на кърма все още не знам кои ще наделе е накрая това се повтаря вече 3 вечер,а през деня спи 3 пъти по 30 мин,какво дете само с толкова сън се задоволява а аз както обичам да си поспивам
. За вода си пие с охота още от новородена а сега около 80мл изпива на ден. За захранването започвам от понеделник с пюре от моркови даже съм накупила от почти всички зеленчуци и няколко плодови пюрета (то от мерак съм ги взела и си ги складирам в килера),даже мъжа ми се шегува че със зимнината сме готови вече
. За обличането аз и слагам боди потник блузка чорапи и дънки,но май и с късия ръкав че почвам че то наистина голяма жега!

Иначе и аз започнах захранването със зеленчук. Въведох моркова, но малката на третия ден се запече и опитите за захранване приключиха до тук. Днес сме на консултация и ще видим педи какво ще ни посъветва.
Ние отиваме на масаж и гимнастика 
Ние до сега такъв проблем не сме имали, и хич не ми се нрави. Ако продължим така, ще минем на кисело млекце, от него такъв проблем нямаме.