ДЕКЕМВРИ е далече, пролет пукна вече

• 13 025
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • USA, Steak State
Ех Морската градина... как ми замириса на море Simple Smile

# 226
Орлина да ама не, точно както си  и мислех, към 12,30 се пробуди както обичайно, но обикновено пийва водичка и продължава да спи. Сега обаче борбата беше безмилостна, докато не ни изби на рев и се наложи да махаме чувала, после пелената не ни хареса, после се гушихме и при мама.

От няколко нощи, от както стана топло сме все така, до към 1.00 часа се спи, и после се почват мъките.  Чудя се как ще я караме лятото.

# 227
Еееее пропуснах да ви кажа, че сте много много сладки всички сладурки от Варна.... Сериозен отбор сте!! newsm10  Браво!!!!

# 228
  • София
Еееее, браво бе варненки, най-сериозните излязохте вие май Simple Smile големи сте сладуранки и вие и бебковците, благородно ви завиждам за прекрасните разходки.
А пък аз в тая Стара Загора, където гостуваме на моите родители  известно време почти няма с кой да излизам...

Мерси на всички за хубавите пожелания! Изкарах един много хубав ден вчера с бебо, мъжо и моите родители, обиколихме заведенията на града и на обяд и на вечеря, бебо беше много послушен.

Доскоро завивах бебо с одеало, но от 2-3 седмици все се чудя, мятам муразни по-тънки пелени, взех му лятно спално чувалче, но ми се струва още рано за него сякаш.

# 229
Мацки, да ви питам - потят ли се ходилата на вашите мишки?
Адела днес беше с боси крачета, и пак потни.. И като свалям чорапките, пак са така..

# 230
Йо, и аз точно това щах да питам - дребната много се поти днес, събличам, събличам, и главичката и все мокра, накрая я оставих по боди с къс ръкав само, много странно днес времето във Варна.. климатик да духа не ми се пуска за сега.

# 231
Ние сложихме климатик пред 10тина дни, ама мен ме е страх от него нещо.... Таткото като го пусне и аз грабвам човечето и се изнасям, незнам защо, имам предубеждението, че ще направим беля с него....   

Лека и поспалива душички малки и големи!!

# 232
За потенето и аз да кажа.Малката днес също много се поти,въпреки,че беше само по боди като стана топло.Главно крачетата и вратлето.Педи каза ,че най-вероятно е защото още не са се регулирали потните жлези.Ама дали е така?!
Ями много се радвам,че малката е по-добре.Ако имаш време и желание дай по някоя снимка да и се порадваме на борбената принцеса.
Санчес за климатика и аз съм на това мнение.Самата аз съм настивала от него не веднъж и не смея.Но вкъщи е прохладно като отворим,защото при нас винаги има поне лек ветрец.Вколата си позволяваме да го пускаме на 1 ,че иначе сме умрели.
За спането аз му наммерих цаката-по памперс и в чувала.Спа идеално тая нощ!

# 233
Йо, Мимина, Елмина, Сънче и още една мама която не познах  Embarassed СТРАХОТНИ СТЕ!

Много се радвам, че Пати е добре...сладурчето то!

Мимина- твоя малък мъж с риза е прекрасен Hug

Йоанка- многооо ти отива синьо, задължително си купи рокля в този цвят за лятото! Адела е тоолкова сладка, пу-пу! Heart Eyes

Елис- и на мен ми замириса на море ехееее Laughing

# 234
Добър вечер!
Диман вече спинка,Ноела е в банята с баща си и сядам за минутка да ви дзакна! Flutter
Срещичката варненска беше чудесна,случихме на време и на добро настроение! Grinning
Днес цял ден бяхме на вилата ни ,където е прохладно и не усетих много задушаващата жега ,но като си помисля какви горещини ни очаквааат... ooooh! Не обичам лятото,много ме мъчи топлото време... Tired
За потенето...Дани на мама днес беше само по боди с къс ръкав,но с памучни чорапки...не съм забелязала да се поти. Rolling Eyes Поти се по челото вечер след баня докато го храня,но при "вечерните проверки" си е сухичък. Peace
Аха,мойте хора се изкъпаха...ставам...лека и спокойна нощ! Hug

п.с.Орлинка,много си мила!  Hug

# 235
За спането - Ники спи от 2 нощи с лятното чувалче и е много по-спокоен през нощта. Може би жегата го е тормозела преди това Thinking А иначе вкъщи през деня сме само по боди с късо ръкавче иначе става целия вир вода.

# 236
варненки страхотни сте. И на мен ми се иска така ама имам само една приятелка която има бебе сега и съм с нея но все пак е нещо  Mr. Green
Иначе ние сме ОК не съм писала няколко дни ама то от скитане няма време  Blush
Лек ден  и приятни разходки
Мимина кандидатирам Галка за твоя снаха  Wink

# 237
Здравейте, мами! Аз отдавна не съм писала, но ви чета редовно.

Да ви споделя какво се случва с нашето захранване. Преди една седмица започнах да давам ябълково пюре на Хип по препоръка на педи. Малката всеки път в началото правеше едни физиономии на погнуса, но после си хапваше порцията от пюренцето. Забелязах обаче, че веднага след като й дам първата или втората лъжичка, започват да й избиват едни червени петна около очите и след още 2-3 лъжички дребната изглежда точно като бушонирана. Половин час след това петната избеляват. Видя ми се много странно и смятам да кажа на педи в петък, когато сме на консултация. А уж ябълката се води безобиден плод, не знам... На някой друг случвало ли му се е нещо подобно? Засега ще спра ябълковото пюре и ще пробвам с нещо друго, за да видя дали ще има реакция.

А пък аз в тая Стара Загора, където гостуваме на моите родители  известно време почти няма с кой да излизам...

BIBI_SZ, аз също ще ходя с малката на гости на моите родители в Стара Загора в началото на юни. Ще се радвам да се запознаем. Ако има и други мами от Стара Загора, може да си спретнем една среща с бебоците.

Желая лек и приятен ден на всички.

# 238
  • София
Йо, Мимина, Елмина, Сънче и още една мама която не познах  Embarassed СТРАХОТНИ СТЕ!

Наистина сте страхотни  Peace

Йоанка, и на малката Вики много и се потят крачетата. На консултацията дори питах дали има подходящо за бебета кремче за крачета, а лекарката и сестрата добре се посмяха за моя сметка   Embarassed (въпреки че аз не виждам нищо смешно в това, което попитах, но както и да е ...... достатъчно вече съм се оплаквала от нашата педиатърка).

# 239
  • Пловдив
Варненки страхотни сладуранки сте    bouquet !Да си призная най-много ме умили снимката на кърмещите  Вени и Йоанка     bouquet

bouquet Йо ще изпапкам Аделка - хубавелка  Heart Eyes !Иначе и на Габи чорапките са и влажни , а крачетата доста често потни-СЕГА , ами лятото  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт