В къщи МАРТенче расте,мама от от целувки ще го изяде!

• 12 312
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Абе момичета моля ви се имайте малко милост - тука има и Дюканки. Ние да не сме от желязо. Лигите ми изтекоха цял ден на тия сладко солени изкушения! Да си имаме уваженията все пак  Mr. Green

# 91
  • Варна
Аааааааааа, на третия месец ще раздавам Девин и  Горна баня, видяло се е то! Joy Joy
Уф, така се вкиснах с това недояждане, а сега се развеселих с вас Simple Smile 

# 92
И аз съм на биричка
В това топло време то си ме влече като котка валериан.

И ягодки не бих отказала, и сладичко и соленичко- каквото има.  Joy

# 93
# 94
 Joy ох и мен разсмяхте тука с тези почерпки и с вече порасналата щерка на бухта  rotfImbo
и аз все секаня да слабея,ама скоро няма да е и коремът ми уж да се смаляява се уголемява  #Crazy
ние до сега скачахме на леглото,поне с него тренирам.Тъкмо легна и той се ококори,хайде пак на ново  ooooh!,а нищо не го били,няма колики,това си е чисто лигавене,ама като го е страх да заспи самичък  smile3506
Слънце много благодаря  newsm51

# 95
Слънце благодаря за сайтовете.   bouquet
Аз уж щях да се слагам на диета, ама нямам воля. Бъзикам таткото, че ако ме стимулира (почивка на някое островче) ще отслабна.  Joy От 1 седмица ми е намалил хляба и сега съм 55.500. Може още 4кг и съм трепач.

Хайде лека и мека от нас  Hug

# 96
  • Стара Загора
Е като заговорихме за килограми аз за 20 дена съм -6 кг.  newsm44

# 97
  • Варна
Еййй, изчетох ви най - после  ooooh!
Ха, добър вечер  Hug  Както вече се поФалих таткото дойде за няколко дни да ни види  Heart Eyes  и за да не се лутаме като луди цял ден в градинката в тази жега, се метнахме на колата и отидохме с бебка на село - егати кефа. Вики много добре понесе пътуването, хареса и в коша и заспа веднага - и на отиване и на връщане и слава богу - това беше генерална репетиция за голямото пътуване до вкъщи.Цял ден бяхме там и аз само дето не заспах върху количката  Embarassed  Снимки ще сложа утре, че сега нещо не ми зарежда сайта. Та така.....
Честит рожден ден на Ради и тук  Hug
Честити месечинки на бебчетата  Hug
И...лека вечер.....  Hug

# 98
 А ние тази вечер с баткото като приспахме бебето си изпържихме картофки и си пийнахме биричка.Еми лятото, морето, сините вълни...Грехота без биричка. Нашия татко вече почна работа Sad. Всяка вечер до сутринта. Ама какво да се прави няма начин. Затова лятно време мъжка компания ми прави Петърчо мамин златен. Ама от другото лято ще си имам двойна компания Peace

Айде лека  нощ че вече мноого ми се спи.

# 99
Привет!

Русана, защо бързаш да му разширяваш храненията на 4 часа? Според мен за този грамаж си е нормално да яде още на 3 часа, а и все още са си мънички?
А за бънджито пък е съвсем рано! Мисля, че трябва да има поне 6 навършени месеца?  newsm78
Вили, какви са тия шапки със слънцезащитен фактор?!?   Shocked  Grinning

Слънце, най-общо казано късното захранване щади все още недоразвитото бебешко стомахче и предотвратява по-късни проблеми с храносмилането  Peace

А за правописа....без да искам да обидя никого, поне "й"-то ако може мъъъничко да се редуцира  Simple Smile

Алекс-мама, взимам я ВИНАГИ, когато реве, независимо дали е за внимание или за друго. А на мен пък ми е супер удобно и лесно, като се кърмим.  Grinning Все по-често и навън.Днес нямаше свободна пейка обаче в парка и се кордисахме по спешност на едно пънче  Laughing

Благодаря за ягодките!  Laughing Аз си похапвам вече по малко, киви също...нищо и няма на бебка  Peace

Еля, за  татуировките - аз лично не съм привърженичка. Не ми харесват и това си е. А за идеята ти с името на бебка -  Crazy  newsm34

Ето как София сутринта беше на гости на кака си в леглото  Grinning http://picasaweb.google.bg/vvalkova/200902?authkey=Gv1sRgCKT2h5T … 34647268733808370

# 100
ох радвайте се че мъжете ви работят,дори и да е до късна вечер,аз до сега бях почти сама,защото нашия тати е постоянно в командировка,но от няколко дена не е работа и е много зле така,нека работят че да има парички за бебоците,дано и ние скоро се стабилизираме Praynig
нашия Теодор не беше акал 4-ти ден,и тая вечер беше ooooh! няма думи,толкова се беше осрал Sick и сега така спи и не го тормози стомахчето Hug

лека вечер от нас Rolling Eyes

# 101
  • София
Привет пак! И аз пийвам биричка в момента Blush Ягодки вече ядох две-три  Crazy тази година  Embarassed , въпреки че и аз като малка съм била алергична. Алекс не се изрина, то аз и колко кърма имам де.
За Зрънчото съм съгласна с Бодливка.  Rolling Eyes В повечето случаи си остават само добрите намерения. Аз опазих баткото до известна възраст от боклучавите храни, сега просто не може. Не се заричайте и не плюйте други мами - не знаете дали няма да изпаднете на тяхното дередже  Laughing Не го казвам с лошо  Hug
Тату не бих си направила, не е в моя стил. А и все ще ме е страх да не ме заразят с нещо, хеп.С най-малкото  Rolling Eyes
Алекс яде през 3ч, дори и нощем.

# 102
  • София
За петъчната среща да кажа- На мен ми е все едно кога- така че ме пишете- когато и да е. Май по- добре да не е в най голямата жега- ама- както стане. А къде по- точно на езерото Ариана- по- към Орлов мост ли? Или?
За татуировките- Аз много харесвам ХУБАВИ татуси.
За храните- има ли кърмещи майки, които са пробвали да хапват боб, леща или подобни и- имаше ли промяна в бебето?
Уф, ние въобще нямаме толкова тънки дрехи като засега Whistling Трябва пак да се пазарува Money
Аамм- аз пък тези дни се присетих за ментичка със спрайт-че- мх-мх-мх....

# 103
Уф, изчетох ви... ама от вчера до днес тъкмо наваксам с четенето и се наканя да пиша и Рая се размрънка...та откараме 2-3 часа навън и като вляза да чета - нови 3 страници за четене... ooooh!

Ще карам по памет, дано не забравя кво искам да пиша...

Зеленко, тук сме... само дето от два дни в жегите излизаме сутрин /това е доста силно казано, щото ние спим до 10-11 - така си научихме Рая след папкането в 6-7 пак си лягаме и спим до 10/, та откарваме до към 1 и после я прибирам в жегата, спинкаме, папкаме и след това излизаме към 5...та до 8:30-9:00. След това спи много добре. Laughing Та в обедното време гледам да изпера, простря, изгладя, сготвя и т.н. и докато се наканя да пиша то станало време да излизаме пак.

За обличането на Рая - от 2 дни сме само с боди с къс ръкав и памучно панталонче с къси чорапки и ни е супер добре. Навън и взимам памучна жилетка с дълъг ръкав за всеки случай и лятната пелена за количката.

Вода, и аз не давам - само на кърма сме. Мисля си, че ако и се допие тя ще си даде знак и ще и дам да суче. Peace Точно това направи днес - слад като се нахранихме и хайде на разходка, но детето не можа да се успи и си мрънкаше в количката и като стана нетърпимо просто я метнах в кенгуруто и и` дадох да си суче....заспа на момента. За сега не мисля да давам вода.

За мамите рокаджийки... Само да не си помислите, че не съм с всичкия си...ама то може май и така да се каже. Ние разбрахме, че ще имаме бебе в деня на концерта на Def Leppard и Whitesnake в София - много бяхме щастливи и си куфяхме яко... на следващият ден заминахме на почивка и на концерт в Каварна на Manowar. Друг е въпросът, че проспах втората част на концерта, защото бях скапана от пътя и емоциите, но пък за сметка на това на следващия ден гледахме Alice Cоoper на живо. Peace Естествено "водихме" Рая на концерт и на Metallica и завършихме годината на концертите с този на Lenny Kravitz.

Тази година ще ми липсват концертите, защото откакто се помня всяка година ходя по на 5-6 концерта... Ми така е - бяхме млади обикаляхме България и половин Европа по концерти. Чакам само Рая да поотрасне и ще я водим и нея.  Naughty

За излишните килограми - не мога да се гледам, с моите 6 отгоре... всичките ми дрехи за по-прилепнали и не се харесвам, но поне се наврях в 2 чифта дънки от преди...та имам стимул да си вляза в останалите 7 чифта и в летните парцалки. Бавничко става само със 15-20 мин. степер на ден и 3 серии по 20 коремни преси, ама се надявам да стане... Tired

За захранването
- определено съм за късно захранване. Последната седмица изчетох сумати статии и публикации по темата и искрено се надявам да се покърмим по-дългичко.

Благодаря на Мънки и БОДЛИВКА за линковете със статии - бяха ми убягнали и съм доволна, че ги прочетох и тях.

За колийфа и запека - на Рая изобщо не съм забелязала да и влияят по този начин.

kikoimery, и аз бих звъннала на педиатърката за кръвта по сополките на бебка. Аз също съм със слаби капиляри и има-няма ми руква кръв от носа, но за бебка бих се консултирала.

Честито на всички с поводи за празнуване днес.  bouquet

Уф, за малко да забравя: за срещата - Ние сме на ваксина и консултация в петък сутринта и след това ще дойдем, ако остане за 11 часа. Може би ще позакъснеем малко, но ще дойдем. Мисля, че в Борисовата има достатъчно сянка, та и за по-късно да е няма да претоплим бебоците, но както решите - ние ще сме там. Peace

Сега отивам да спя, че се отнесох в писане...съжалявам за което, ама като не съм писала 2 дни... Embarassed

oki4, това е любимото ми питие на плажа. Peace

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 23:53 от Tony_st

# 104
мами, облещих се в 5  Sad със синджир4ето съм си разранила бенката на рамото и като шурна една кръв  Cry сега се 4удя към колко да се изтърся в токуда ooooh! таткото ни трябва да е в командировка днес, но май ще остане да гледа бебо, 4е няма кой. мисля, 4е тряба да я махнат, 4е такива мисли ми прехвър4ат...

за захранването 4етох интересни неща - karmene.greatnow.com.
имаме си  крусти, та сега за тях се ровя...

хайде весел ден!

Общи условия

Активация на акаунт