Тъпо и упорито ще кърмя,а засега ще се дохранваме..
На излизахе се заговорих с една майка(с момченце на 6м.) и ми каза че сина и и той така 3-ия мес.не само че не е качил,а бил -50гр.,та тогава от 5 хранения(кърма) 3 били с добавка 50гр.АМ,и за месец бил качил 1 кг!Е кажете ми това какво е,значи 150мл.общо за деня като се даде добавка и хоп детето си качва.Много настървено жената ме уговаряше да не се панирам и дори да не давам АМ като добавка,ами да си кърмя и след 2 седм.пак да се претеглим.Заговори за криза на растежа и т.н.което ми се стори като парола за бг-мама,и естествено жената виси по цял ден тук и чете и тя.

И без това сме на контролно мерене след 2 седмици,ще додавам по малко,и ако случая е такъв и качва грамчета с малко добавка,съм много склонна да махна добавката,а да започна постоянно да я слагам на гърда и да се цедя,за да си увелича количеството.Въпреки че и сега са ми мокри тениските,макар и не както преди.Понеже ми е кротичко детето,и сигурно не ми е давала индикации(с рев и истерии) че е гладна,реве си "нормално",но суче 5 мин.и се унася..бутам,ръчкам,мачкам ушенца-поцока и пак заспи-може и това да е причината+неразбориите семейни последните седмици,недоспиването и яденето надве-натри...абе причините могат да са много,но резултата се вижда..затова много се надявам да е инцидентно нещо,и да започне да качва в нормите,не ща по 2кг.

Inkognito,дано се оправи очето с това лечение.А при моята педиатърка винаги бебетата са с предимство,няколко пъти ми е казвала идваме ли,направи да влизаме!Днес една засукана кака се опита да ми каже нещо,но като и казах че тук бебетата никога не са чакали,и тя ми вика”Ми то днес може 50 бебета да има” а аз”Надявам се да е така.”

Шу,радвам се много на добрите резултати на Яна!

Нашите и те засега са сини,дано останата такива(баща ми е със сини),ние с таткото и двама сме с кафяви,каката и тя.
baby moni,сериозно ли бала ти е бил миналата година?!Леле колко съм одъртяла,моя беше преди 16г!
И на моя мъж щерката сега ще е абитуриентка.Ние ще и дадем пари.Но хубав подарък е и някаво бижу,или лимитирана серия от монетния двор,или някаква екскурзия(ако си има приятел да отидат двамата) а защо не и цял ден в някой спа-комплекс.

Toni,Nagaina направо ми скрихте шапката с тези концерти,евала!Тука май доста ставаме от тая порода.

Алекс-мама не сдавай багажа,че тука ще ни бият вече..!