Шанс за Роси

• 10 658
  • 150
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря !  bouquet

# 16
До рождения ден на Роси остават 10 дни .
Моля , изпрати смс на единен дарителски номер 17 777/за абонати на ГЛОБУЛ , Вивател и МТел / с текст DMSrosy , стойността на един смс е 1.20 с ДДС .
Нека това да е нейния подарък за рождения й ден !    Simple Smile
Нека по-скоро Роси да забрави за ежеседмичните диализи !   Cry
Дай ШАНС , дари НАДЕЖДА !

# 17
Сигнал за измамници !   
Моля , за вниманието на всички !
Получих съобщение , че някакви субекти са се педставили за фондация "Св. Иван Рилски" и набират средства за Роси .
Много моля , не се лъжете !!!!Никой освен мен не се занимава с кампанията на Роси . Молила съм за помощ мои близки , приятели , съмишленици , като информират и разпространяват листовки . Но никога на никого не съм предоставяла правата да събира пари на ръка .
Ако чуете и разберете нещо за други случаи , моля , за съдействие

# 18
Една седмица до  рождения ден на Роси !  newsm38
Моля , изпрати смс на единен дарителски номер 17 777/за абонати на ГЛОБУЛ , Вивател и МТел / с текст DMSrosy , стойността на един смс е 1.20 с ДДС .
Нека това да е нейния подарък за рождения й ден !      Simple Smile
Нека по-скоро Роси да забрави за ежеседмичните диализи !    Cry
www.chance-for-rosi.orgwww.koleda365.org newsm38

# 19
Остават 3 дни до рождения ден на Роси . Вярвам , че който е пропуснал да прати смс ,ще го направи поне веднъж и ще каже и на свой близък да го направи .
На единен дарителски номер 17 777/за абонати на ГЛОБУЛ , Вивател и МТел / с текст DMSrosy , стойността на един смс е 1.20 с ДДС .
Нека това да е нейния подарък за рождения й ден !   Simple Smile
Нека по-скоро Роси да забрави за ежеседмичните диализи !    Cry

www.chance-for-rosi.org , wwww.koleda365.org

# 20
Tази нощ - 28 срещу 29 май Роси ще навърши 25 години . Тя дойде с росата и така я нарекох . Вярвах , че живота й ще е щастлив , изпълнен с красиви мигове .
Но ...уви ! Роси вече пет години е на хемодиализа . Пети пореден рожден ден й пожелаваме следващия рожден ден да е забравила за диализа . Утре пак ще й го пожелаваме . Ще стисаме палци да се сбъдне .
За да се случи това моля, изпрати на единен дарителски номер 17 777 с текст DMSrosy , за абонатите на GLOBUL , Vivatel и Mtel . Стойността на един смс е  1.20лв всеки може да поднесе своя подарък на Роси .    bouquet
www.chance-for-rosi.org , www.koleda365.org

# 21
  • Варна
Така........след като прочетох тъжната история, пратих един смс, нищо не ми коства. Но хора ВНИМАВАЙТЕ, имам някакви съмнения за злоупотреба. Прочетете всичките съобщения от този потребител. Искам да подчертая че не обвинявам никого в нищо. Но тук в форума има мн майки, които са в безпомощност, кадето се описва състоянието на детето, всички усилия до сега, има подробна информация, дори албуми с снимки. В момента дори има една кампания, но тя не беше в този форум, кадето жената обяснява как трябва да вземе Е112 и такава подобна информация, която е доказателство за достоверността и. Аз пак казвам не виня никого...................но прочетете всички постове до тук. Има нещо гнило!!!!!!!!!!!!! Всички знаем че напоследак хората са способни на всякакви измами, за да изкарат пари, колко време говориха по новините за измамите по телефона, с какво е по трудно да мамиш в интернет. Дори тук е по лесно предизвиквайки съчувсвие.

# 22
Розичка,няма нищо гнило (за този случай гарантирам,защото лично познавам Нина).Просто хората в отчаянието си предприемат какво ли не... плюс това в сайтовете на коледа365 и на ДМС случаят на Роси присъства,което е доказателство за неговата достоверност. Тъй като,за да получиш ДМС-номер,се изискват доста документи,които няма как да бъдат фалшифицирани.Същите документи изискват и от коледа365.Надявам се да съм разсеяла съмненията ти! Simple Smile
п.п.Честит рожден ден на Роси!Днес ще направя своя скромен подарък за нея

# 23
Честит Рожден Ден, Роси.  newsm51
Пожелавам ти здраве и късмет и дано тази година
да получиш най- желания подарък- живот без диализи.
Сигурна съм, че го заслужаваш и ще го получиш.

Нина, ти си страхотна майка.  newsm51

Скромно  Gift от мен и пожелание да съберете
средствата, които са нужни за Роси. newsm10

# 24
Честит Рожден Ден, Роси
Какво ли мога да ти пожелая освен това което искаш да се сбъдне и живота ти да продължи без диализи.
 newsm59  bigdance2  bigdance2
Роси моят подарък днес за теб е един СМС.  Hug Hug

Нина ти си страхотна. Знам, че с тая борбеност няма как да не успеете.

# 25
Така........след като прочетох тъжната история, пратих един смс, нищо не ми коства. Но хора ВНИМАВАЙТЕ, имам някакви съмнения за злоупотреба. Прочетете всичките съобщения от този потребител. Искам да подчертая че не обвинявам никого в нищо. Но тук в форума има мн майки, които са в безпомощност, кадето се описва състоянието на детето, всички усилия до сега, има подробна информация, дори албуми с снимки. В момента дори има една кампания, но тя не беше в този форум, кадето жената обяснява как трябва да вземе Е112 и такава подобна информация, която е доказателство за достоверността и. Аз пак казвам не виня никого...................но прочетете всички постове до тук. Има нещо гнило!!!!!!!!!!!!! Всички знаем че напоследак хората са способни на всякакви измами, за да изкарат пари, колко време говориха по новините за измамите по телефона, с какво е по трудно да мамиш в интернет. Дори тук е по лесно предизвиквайки съчувсвие.

И ако смея да те запитам какво по точно от постовете на Нина те навя на измама. Абе засрамете се бе хора едно младо дете има нужда от помощ а вие какво ми коства но е измама. Като е измама, защо си го пратила. Чела ли си постовете на тая майка питаш ли я къде е ходила да "проси" /извинявай Нина/ пари за детето си.
Еми немога да се стърпя немога......................... Я отвори профила на Нина и вземи прочети малко, че ми писна да чета глупости
.

Искам да се извиня на Нина и най-вече на Роси

# 26
Мимка,не се пали!Хората са недоверчиви и не бива да ги виним.Ако знаете наистина колко измамници са се навъдили и събират от името на нуждаещи се.Но тези измамници събират пари на ръка с обещанието полсе да ги превеждат по сметката на болния,което разбира се НЕ правят. Мога да дам примери както с Роси и Недка,така и с други

# 27
  • Варна
Извинявам се ако съм обидила някого, не е била такава целта ми!
Хелта, благодаря ти за обяснението, аз не съм искала никого да обвинявам и не го правя, а относно тези инициативи винаги съм била "за", било по телевизията или кадето и да е, и винаги съм помагала ако мога.Тази година завърших социални дейности и съм се срещала с мн човешки трагедии и съдби - от старчески домове, в домове за изоставени деца и домове за деца с увреждания и то тежки и може би заради това влагам много емоция, когато става въпрос за такива проблеми и за такива деца, и за това реагирам осто когато се усъмня че може някой да злоупотребява с човешките нещастия. Радвам се че в този случай очевидно не е така и се извинявам отново на засегнатите. Hug

# 28
Хелта как няма да се паля Още докато прочетох и включих моторетката. Ами тя Нина два поста преди това е предупредила за измама това не се ли прочете от никой.
Яд ме хвана да знаете. Това дете вместо да излиза с връсници, да се забавлява по дискотеки, ако щете и алкохол да си пийва и някоя цигара да си запали и с момче да излезе то се бори всеки един ден за живота си без да знае защо точно на него му се е случило това и докога ще продължава. Една силна майка и една дъщеря поклон и пред двете.
Изведнъж обаче някой чел недочел и пльос в темета с поредната глупост.
Розичка извинявай и ти ако съм била груба но моля те прочети как лично Нина ни предупреждава, за измамници.
И сега стига съм осквернявала темата. Няма да пиша повече. Мисля че нещата са от ясни по ясни.

# 29
Мила , Розичка , готова съм да се срещна лично с всеки , който се съмнява в достоверността на историята . Всеки понеделник и петък от 8ч.до 12 ч. Роси е на диализа в болница Токуда . Завеждащ отделението е д-р Осиченко . В екипа са д-р Анадолийски и д-р Колева .
Моля , заповядайте , да се уверите !
Не зная какво ви е усъмнило . Всичко , което съм написала е вярно . Това , което съм преживяла през тези пет години е много повече от това , което съм написала . Но това го знаят хората като мен . Знаят всичките трудности за получаването на всеки документ .
Дано никога да не ти се случват моите патила !
Благодаря ви Нинка и Мими за пожеланията !

Общи условия

Активация на акаунт