Шанс за Роси

• 10 657
  • 150
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Нина, извинявай за недоверието PraynigНяма нужда да се убеждавам в нищо, вярвам ви и искренно ти съчувствам на теб и на Роси. Надявам се да се излекува. Ще пращам смс-и всеки път когато мога. А да попитам тези деца за които се пращат тези смс-и, започващи с ДМС,защото видях че има и други освен Роси, има ли някаква банкова сметка, освен СМС-ите

# 31
Розичка , не се извинявай . Разбирам те . Хората са много объркани , не знаят кой какъв е . Камапанията на Роси е от пет години . Може би им писна  на някои . Но ще продължаваме напред . Няма връщане назад .
Ето банковите сметки на Роси :

Средствата се набират в ПИРЕОСБАНК , клон Младост

Росица Симеонова Симеонова
    Сметка в лева (BGL): BG05PIRB71715716071282
    Сметка в долари (USD): BG07PIRB71715716071343
    Сметка в евро (EUR): BG60PIRB71715716071359

BIC: PIRBBGSF

До днес са събрани:101.98 BGN     39 676.34 EUR     300.00 USD

Целта е 100 000 евро . Много е трудно . Но не е невъзможно . Това е моя стимул да избавя детето си .
За съжаление по край здравословния проблем на Роси ,аз не успях да изживея , както подобава други щастливи моменти . Синът ми тръгна в първи клас в годината , когато Роси се разболя . Не успях да се зардвам . Приех го като неоходимост , като нещо , обикновено . Малката ми дъщеря беше абитурентка преди две години , приеха да следва . Пак радостта ми не беше пълна .
Дано някога да ми простат по-малките ми деца . Защото това е природен закон - майката да спсява болното си дете .

# 32
  • Варна
Нина, не се измъчвай за децата си. Те винаги, макар и по късно разбират родителите си за много от постъпките им и прощават, дори никога да не ти го изрекат, не се измъчвай от такива угризения. Hug
А само да попитам това - клон Младост за Варна ли имаш предвид?

# 33
Не , София .

# 34
  • Варна
Е тука в клоновете на Пиреос банк в Варна нали също може

# 35
Е тука в клоновете на Пиреос банк в Варна нали също може
Разбира се,че може  Peace Просто трябва да се напише,че отиват в клон София  Heart Eyes

# 36
Кампанията продължава !
Изпрати на единен дарителски номер 17 777 с текст DMSrosy , за абонатите на GLOBUL , Vivatel и Mtel . Стойността на един смс е  1.20лв
Дай ШАНС , дари НАДЕЖДА !
www.chance-for-rosi.org , www.koleda365.org
Благодарим на всички , които ни подкрепят през тези пет години , благодарим на тези , които ще ни помагат и занапред !
Да сте живи и здрави , скъпи приятели !

Розичка , може от всяка банка в страната .

# 37
Честит празник , малки , големи и още по-големи момичета и момчета !

# 38
Набраните до момента средства са :
101.41 лв , 39 676.34 евро и 300 долара

За месец май - рожденния месец на Роси бяха изпратени 1193 смс-и . След толкова месеца на спад , това е голям напредък .
Благодаря на всички , които се включиха и поднесоха своя дар към Роси !  newsm51

Кампанията продължава !
Изпрати на единен дарителски номер 17 777 с текст DMSrosy , за абонатите на GLOBUL , Vivatel и Mtel . Стойността на един смс е  1.20лв

# 39
Нина това е страхотна новина. Ще помагам винаги когато мога.

# 40
Благодаря ти , Мими ! Идеята ти даде резултат . Simple Smile

# 41
Благодаря ти , Мими ! Идеята ти даде резултат . Simple Smile

Hug Hug Hug Hug Hug

# 42
Искам още веднъж да апелирам за вашето внимание !
Не се лъжете да давате пари на ръка . Не събирам пари по този начин .
Единственият начин е да се внесат в банкова сметка .

Средствата се набират в ПИРЕОСБАНК , клон Младост , гр.София

Росица Симеонова Симеонова
    Сметка в лева (BGL): BG05PIRB71715716071282
    Сметка в долари (USD): BG07PIRB71715716071343
    Сметка в евро (EUR): BG60PIRB71715716071359

BIC: PIRBBGSF

До днес са събрани: 101.41 лв.    39 676.34 евро    300 долара

Другият начин е чрез смс-и , на единен дарителски номер 17 777 с текст DMSrosy , за абонатите на GLOBUL , Vivatel и Mtel .
Стойността на един смс е  1.20лв .
Винаги може да намерите актуална информация на www.chance-for-rosi.org , www.koleda365.org .
Телефоните , които са публикувани са действащи , актуални и винаги включени . Винаго можете да се свържете с мен .
Моля за вашето съдействие , за да не злоупотребяват с нещастието ни !

# 43
Кампанията продължава !

# 44
Пуснах смс и искрено се надявам детето да оздравее скоро и да има шанс за нормален живот.Лежала съм в отделение за Хемодиализа/защото в нефрологията по това време нямаше свободни легла/ и видях какво е!Да пази господ!!!! Praynig

Само ми е странно,защо сумата на даренията стои непроменена в трите последователни справки,които сте цитирали,нали все пак се изпращат смс?

Общи условия

Активация на акаунт