LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 186
  • 961
  •   1
Отговори
# 315
Изчетох много от предните теми за размерите и според тях съм 36 размер блузи и панталони(ако не бъркам).
Но много бих се радвала,ако някой ми помогне за размер за бански за мен и за размерите на мъжът ми,че се затрудних с това...
Аз : ГО-85, Талия-70,Ханш-95;
Той :Го:105,Талия-95,Ханш-105.
Благодаря Ви много. Hug

# 316
 Здравейте!
 Искам да попитам две неща, надявам се, че ще ми помогнете. Първо искам да кажа, че изчетох първа страница и не можах да си отговоря. Та въпросите ми са - какво означава entrej. 83 (или друга цифра) см и плаща ли се магазинаж за почивните/празничните дни?
 Благодаря.

# 317
Да се похваля с две поръчки за поща от 28-ми април.
цък

Беболина, хубав ли е целият бански и отговаря ли си на размерите за номер/чашка, че вчера поръчах същия?

# 318
  • sofia
Миа, не е просто хубав, разкошен е. От години си търся хубав цял бански, който да повдига бюста. Материята е плътна и стегната, размерът си отговаря, имам предвид чашката, лентата визуално прикрива шкембето (отвлича вниманието от там). Изобщо много съм доволна, макар че тайничко се надявах да ми пратят лилавата разцветка и тази червеничкавата е ярка и хубава. препоръчвам.

# 319
Миа, не е просто хубав, разкошен е. От години си търся хубав цял бански, който да повдига бюста. Материята е плътна и стегната, размерът си отговаря, имам предвид чашката, лентата визуално прикрива шкембето (отвлича вниманието от там). Изобщо много съм доволна, макар че тайничко се надявах да ми пратят лилавата разцветка и тази червеничкавата е ярка и хубава. препоръчвам.

Перфектно - тъкмо такова нещо ми трябва.  Sunglasses Благодаря много!   bouquet

# 320
Здравейте!
 Искам да попитам две неща, надявам се, че ще ми помогнете. Първо искам да кажа, че изчетох първа страница и не можах да си отговоря. Та въпросите ми са - какво означава entrej. 83 (или друга цифра) см и плаща ли се магазинаж за почивните/празничните дни?
 Благодаря.

1. Дължина по вътрешния ръб.
2. Не.

# 321
 Алекс1, много ти благодаря.
Ще ви питам и още нещо, като си избирам пола гледам размера само по талията, а като си избирам панталон гледам и талията и ханша нали?

# 322
Може ли линк Simple Smile

# 323
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-f10-junior-turf-adidas.asp … &numberpage=1  
Моля момичета,ако някой ди има да сподели дали да купувам +1 номер.Отдавна ги дебна и сега са намалени. Praynig Praynig
На мен ми се струват скъпички за изкуствена кожа!

# 324
Момичета, имам следния проблем - преди като сложа нещо в кошницата и си стои там и след като изляза от сайта, а сега всеки път като влезна ми е празна кошницата  и трябва от начало да почвам Shocked при вас така ли е??? аз ли нещо съм си променила настойките   newsm78

И при мен в последно време е така и е голям кошмар като затърся всичко отново #Crazy Не съм пипала никакви настройки и се чудя защо така се получава Thinking Някой има ли идея newsm78

# 325
Може ли линк Simple Smile
Ето

# 326
  • София
някой поръчвал ли е този мъжки пуловер? Моля за отзив
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9128000& … ue&ksource=-1

Купих го за приятеля ми. Страшно му хареса. Много приятна материя - не е дебел - по-скоро пролетен или за вечерите лятото... thumbsup

# 327
tedie_p_a - ако знаеш в каква чуденка съм за пуловера , точно на време ми отговаряш.
Благодаря ти !
Отговаря ли си на номера или да поръчвам +1 ?
сложих в кошницата 3 ХL , а мъжът ми носи блузки от Редут 2ХL ? Rolling Eyes

# 328
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-f10-junior-turf-adidas.asp … &numberpage=1  
Моля момичета,ако някой ди има да сподели дали да купувам +1 номер.Отдавна ги дебна и сега са намалени. Praynig Praynig
На мен ми се струват скъпички за изкуствена кожа!
[/quote
Сигурна ли си,че е изкуствена кожа,пише ли?Той има 1 лъскав найк,който е естествена кожа.Знам ли????????

За празната кошница-аз като се идентифицирам отново,нещата се появяват в панера.
При мен плащането е кошмар.Въвеждам поне по 20 пъти номера на картата докато стане и така е всеки път и от двете ми карти.

# 329
Здравейте! Харесала съм си едни завеси, но се чудя какво имат впредвид под широчина - ушитата завеса в набрано състояние или опънатата долна част  newsm78

Някой, ако си е поръчвал завеси, моля да ме светне...

Общи условия

Активация на акаунт