LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 60 063
  • 961
  •   1
Отговори
# 630
http://www.laredoute.fr/vente-shorty-taille-basse.aspx?productid … 2&prodcolor=1

и

http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-cache-c%C5%93ur-bi … amp;numberpage=10

Искам да направя комбинация от тези бански(белите разцветки), но се чудя за номерацията все още?
Аз съм ГО:88; талия:72;ханш:98

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 22:56 от ceciii

# 631
Момичета,пускам поръчката,показва, че всички стъпки са направени,а после пак си седат нещата се едно не съм пращала???

# 632
Момичета,пускам поръчката,показва, че всички стъпки са направени,а после пак си седат нещата се едно не съм пращала???

А Suivre mes commandes какво пише?

# 633
Цитат на: Гери в Четвъртък, 14 Май 2009, 16:16
Цитат на: ar4ito в Четвъртък, 14 Май 2009, 16:01
Цитат на: Гери в Четвъртък, 14 Май 2009, 15:59
Да ви питам
всичките ми поръчки са в статус a domicile,

но на едната стои следния надпис
     Ma commande du A LA LIVRAISON   

а на всички останали:
     Ma commande du  CARTE BANCAIRE   

В отказани нямам нищо.
Означава ли, че имам проблем с тази поръчка

Най-вероятно няма да дойде! И аз имам такава и то защото ми е за сума под 10Е.
А пари от картата взели ли са ти?
здравейте и аз имам поръчка под 10 евро   и ми пише  A LA LIVRAISON  но парите ми са дръпнати от картата.

А поръчката ти от кога е? Предполагам, че още ни си я получила                                            гери тя е от 3 дни.а как ще ми върнат парите

# 634
Те няма да ти ги изтеглят, а само ще ти ги блокират.
Ще ти ги освободят след определен от банката ти период.

# 635
Алекс1  знаеш ли след колко време

# 636
Зависи от коя банка ти е картата.
Срокът е до 45 дни: т.е ако през този период търговецът не предяви претенции към сумата /т.е не я изтегли/ ги освобождават автоматично. Понякога банката "пропуска" да ги освободи. Отиваш и им обясняваш тогава, че трябва да го направят.

# 637
Искам да попитам кога се появява надписа а domicile? Това ми е втора поръчка и не съм обърнала внимание при първата. изпратиха ми фактурата по мейла, но незнам дали всичко е наред. Благодаря предварително.

# 638
Искам да попитам кога се появява надписа а domicile? Това ми е втора поръчка и не съм обърнала внимание при първата. изпратиха ми фактурата по мейла, но незнам дали всичко е наред. Благодаря предварително.

Когато фактурират поръчката и всичко с нея е наред /т.е не е под 10 евро/.

# 639
Някой знае ли каква е причината да не може да се плаща с карта Виза електрон? Аз пробвах да поръчам с такава и стигнах до последната стъпка и накрая ми изписа, че в период от 8 до 18 часа ще ми бъде изпратено, ама не съм сигурна дали успях, артикулите си стоят в кошницата.

# 640
  • В La Redoute и по света
galia2007   bouquet  :

Да попитам за балеринките, които galia2007 вчера коментира. Ходилото ми е 23 см, ако някой има 37 или 38-ми номер, да каже ходилото му колко е дълго (не стелката), ако е възможно? По европейската номерация съм 38 1/2 на маратонките ми. Моля, помагайте, искам да си купя такива. Но не съм сигурна 37 или 38-ми номер?
Благодаря предварително.

Някой знае ли каква е причината да не може да се плаща с карта Виза електрон? Аз пробвах да поръчам с такава и стигнах до последната стъпка и накрая ми изписа, че в период от 8 до 18 часа ще ми бъде изпратено, ама не съм сигурна дали успях, артикулите си стоят в кошницата.
Не на всички банки виза електрон се приема. Ако е на ОББ, със сигурност не става.

# 641
  • близо до морето
И аз съм с Виза Електрон само че на Пиреус банк и нямам проблеми даже с поръчки под 10Е.

# 642
Благодаря, на ОББ е, голям късмет извадих така ме е яд. Бихте ли ми казали, къде се гледа за отказани поръчки, извинете зе тъпите въпроси, ама съм новак още.

# 643

Вероятно проблемът й е, че е на ОББ.
А по втория ти въпрос:

А Suivre mes commandes какво пише?

И по третия: няма как да имаш отказана поръчка, при положение, че не си поръчала.
Отговорите: в 1-вия пост на темата.  Peace

# 644
Благодаря за бързия отговор Алекс. Не е под 10 евро. Аз смятах че след като съм получила по имейла фактура всичко е ок, но явно ще трябва да изчакам.

Общи условия

Активация на акаунт