LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 988
  • 961
  •   1
Отговори
# 690
  • Временно
Момичета имам едно спешно въпросче  Praynig - знам,че може би зависи и от самата марка,но с колко см е разликата в талиите на номерата панталони.Примерно ако номер 40 има талия 40 см,то номер 38 с колко см по-малко ще му е талията?

# 691
PeaceМоже ли някой с по-сносен френски да ми помогне с превода,че гугълския ми ги пише едни,от които не мога да разбера-в крайна сметка пуснали ли са я тази анулираната или да я анулирам окончателно  newsm78

Vous avez annule votre commande vous souhaitez recevoir le remboursement.
Nous avons fait le nécessaire le 7 mai pour vous faire parvenir un bon d'achat de 29,99 euros.
Je vous remercie de patienter, celui-ci ne devrait plus tarder à vous parvenir.
Je fais également le nécessaire pour rectifier votre adresse mail.
Je reste à votre disposition.
  bouquet

TiredДа се самоцитирам  Praynig

# 692
Isa76 Плаща се с Виза или Виза електрон  :peace

Моята е виза електрон, но на ОББ и се оказа, че не става. Затова питам на от коя банка е най-добре да си извадя?
Мисля ,че всички без ОББ ама да не те излъжа....

# 693
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6492347& … ue&ksource=-1 някой имаше реални снимки на това,ако ми даде и размерчета ще съм му много благодарна,че смятам да го пускам  Praynig

# 694
моля,бихте ли ми казали къде точно да прочета за ваучерите от покана ,защото получих чек по пощата и не мога да намеря,точно къде пишеше

# 695
# 696
Да се похваля взех 2 пратки от 27/04 за митница.  newsm44 newsm44 newsm44 Но довечера ще дам снимки.

# 697
  • Абсурдистан
Да се похваля взех 2 пратки от 27/04 за митница.  newsm44 newsm44 newsm44 Но довечера ще дам снимки.
Тези, за които се съмняваше че ще дойдат ли са или други

# 698
  • София
Vous avez annule votre commande vous souhaitez recevoir le remboursement.
Nous avons fait le nécessaire le 7 mai pour vous faire parvenir un bon d'achat de 29,99 euros.
Je vous remercie de patienter, celui-ci ne devrait plus tarder à vous parvenir.
Je fais également le nécessaire pour rectifier votre adresse mail.
Je reste à votre disposition.
Вие сте анулирали поръчката си и искате да ви се върнат парите.
Ние направихме необходимото, на 7 май, да получите ваучер за 29.99 евро.
Благодаря ви за изчакването, чекът ще дойде скоро.
Също така правя необходимото, за да уточня адреса ви /май е-мейла/
На ваше разположение съм.

# 699

Е защо аз нямам от 24.04  smile3514

# 700
други  тези, за които се съмнявам  още не са ми дръпнали паричките та не знам дали ще ги бъде. newsm78

# 701
  • София-Младост
Ако някой има тези детски бермуди бr ли дал размери, че моделите без цип все са ни тесни.

# 702

имам 41 номер. ето снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332810&pid=11270963

ако искаш ще премеря стелката. иначе са супер, по-удобни обувки нямам  Peace

# 703
чакам една от 29.04 за пощата,но няма нои вест ни кост.. Thinking

# 704
  • sofia
Здравейте и аз се включвам в темата,но ми е за първи път и моля да ме извините за някой въпросчета.От вчера имам карта и за първи път ще правя поръчка,изчетох ви и съм наясно как става,за което ви благодаря. HugПитам номерацията на детските обувки отговаря ли си-31 носи моят син,също така и втори въпрос той е на 6г и 123см,което пък отговаря на 8г във фр. -това за дрешките.Има ли някой да е поръчвал такива размери да ми помогне

Общи условия

Активация на акаунт