LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 913
  • 961
  •   1
Отговори
# 780
  • Шумен
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8079412& … ue&ksource=-1

на тези каква им е подметката в крайна сметка? бяла или жълта? в сайта е бяла, в сайта на вени анправо жълта изглежда на белите  Thinking

Доста жълта е подметката на сандалите.
Ето реална снимка на моите:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11351432

# 781
  • Canada
Имам ги същите като на Кива само че в кафяво - подметката им наистина е ужасно жълта!!! Иначе щяха да бъдат доста по-хубави... ooooh!

# 782
на мен пък ми харесват,какво му е на жълтото newsm78

# 783
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да сте виждали ботуши като на мацката от снимката - http://media.laredoute.fr/intl/Products/picture/3/324153096_0002_PG_1.jpg

# 784
  • София
Съжалявам, ако вече са питали......утре митницата работи ли и от колко часа?
Получих известието си за първата си поръчка и съм адски развалнувана  Grinning Grinning

# 785
ето снимки от поръчките  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=376685   имам още да дабавям но утре!

# 786
Получих известието си за първата си поръчка и съм адски развалнувана  Grinning Grinning

от края на януари митницата в софия не работи в събота

# 787
  • Абсурдистан

Утре е официален работен ден  Peace

# 788
защо не мога да си платя от двата акаунта, с Виза на ОББ съм, като приключа на  стъпка плащане ми излиза карта на Американ Експрес и ми дава грешка, аз такава карта нямам, защо се получава така, за 1 път ми се случва?

# 789
защо не мога да си платя от двата акаунта, с Виза на ОББ съм, като приключа на  стъпка плащане ми излиза карта на Американ Експрес и ми дава грешка, аз такава карта нямам, защо се получава така, за 1 път ми се случва?
И на мен ми се е случвало, когато при плащането няколко пъти объркам нещо. Затвори всичко и изчакай малко, после пак си повтори стъпките. Всъщност с ВИза на ОББ как ще платиш - не става с електрон?!

# 790
 PeaceПак съм с молба голяма  Praynig   Praynig  Praynig -има ли случай при анулирана поръчка да връщата пари а не чекове и ваучери,защото случаят е следният-имах ваучер,пратен ми за дефектен продукт,с него направих поръчка,за тази сума/пак на същия артикул/ и доплатих 7 евро от картата си, но тя пък ми е анулирана,защото сумата от картата е 7 евро-сега получих ваучер,но той си е пак само за сумата на продукта т.е. точно като първия-а тези 7 евро тогава-значи ли че не са изобщо дръпнати/защото не съм видяла в банк.извлечение/ и ако са защо не са ми възтановени с тоя ваучер newsm78

# 791
с тази карта пазарувам вече близо 1 год и нямам никакви проблеми, тя е само Виза, а сега ми излиза Американ Експрес само и единствено, ще пробвам още, ако не стане ще им тегля една майна и ще ме забравят като клиент измъчих се вече 2 часа ooooh!

# 792

Най-вероятно само са блокирани в картата,питай в банката кога ще ти ги освободят.Пари не връщат ( по сметка),само с ваучер/чек

.. сега ми излиза Американ Експрес ...
Случва се,бъгва се сайта,затвори всичко и пробвай пак ( или утре)

Peace

# 793
един въпрос към Алекс 1
Алекс 1 , може ли да изкажеш мнение за оразмеряване на мъжът ми . Не мога да се справя.....за Панталони и бермуди
108-110-130
Благодаря

46 или 48.
Ако талията му е 108, ще влезе и в 46.

# 794

Утре е официален работен ден  Peace

оууу, да- простете
аз нали съм един вид паразит за държавата в момента  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт