LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 942
  • 961
  •   1
Отговори
# 840
  • sofia

Разби ми сърцето с тази цена, но нищо, ще чакам да и дойде времето, както между другото дочаках тази блузка (бяха я пуснали няколко дни за 14 евро). Същата като на снимката, малко по-лъскава бродерията на ръкавите и бюста, тензухеничка, но си ми беше любов от пръв поглед и излезе споделена  Grinning

# 841
  • София

Разби ми сърцето с тази цена, но нищо, ще чакам да и дойде времето, както между другото дочаках тази блузка (бяха я пуснали няколко дни за 14 евро). Същата като на снимката, малко по-лъскава бродерията на ръкавите и бюста, тензухеничка, но си ми беше любов от пръв поглед и излезе споделена  Grinning
Като я видях и се побърках реших,че немога да чакам и секунда да я имам Simple Smile

# 842
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5566290& … ue&ksource=-1

от тези има ли някой размерите на 36 или 38 номер? взех си 40, стават за носене, но са ми големи. незнам 38 ли да взема или 36  newsm78

Може ли реална снимка и размер на номер 40?
Каква е разликата между stone и double stone? Не съм поръчвала дънки, а съществена разлика по снимките не откривам.

# 843
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5566290& … ue&ksource=-1

от тези има ли някой размерите на 36 или 38 номер? взех си 40, стават за носене, но са ми големи. незнам 38 ли да взема или 36  newsm78

Може ли реална снимка и размер на номер 40?
Каква е разликата между stone и double stone? Не съм поръчвала дънки, а съществена разлика по снимките не откривам.
размери мога да пусна довечера. а разлика в цвета има, дабъл стоун ми се струват малко като "изтъркани", докато стоун - не

# 844

И аз дебна тази пола да я намалят. Много ми харесва, но не и цената й, та засега стискам зъби и тайничко се надявам  да я включат в големите намаления.

# 845
Момичета, моля ви за помощ Praynig Брат ми си е харесал тези дънки, но не можах да се оправя с мъжката номерация. Той е с ханш 108 и талия 102, височина около 185 см. Според вас кой размер да поръчвам?

И не можах да си преведа дали се закопчават с цип или с копчета Sad. Накой да помогне Praynig Благодаря  bouquet

Имам ги същите и ги продавам, защото са ужасно уголемени.
По принцип брат ти е за №44, но от тези предполагам, че ще му станат и 42 /но само предполагам, не съм сигурна/.

# 846
  • София
Да попитам за балеринките, които galia2007 вчера коментира. Ходилото ми е 23 см, ако някой има 37 или 38-ми номер, да каже ходилото му колко е дълго (не стелката), ако е възможно? По европейската номерация съм 38 1/2 на маратонките ми. Моля, помагайте, искам да си купя такива. Но не съм сигурна 37 или 38-ми номер?
Благодаря предварително.

незнам колко ще съм ти полезна,че самата аз се обърках тотално,имам много странен крак,меря-меря и все го изкарвам 23,5 см. имам какви ли не обувки ,болшинството 36 номер,но и доста 37,от Ларедута повечето ми са 37 (които ми стават) след цялото ми объркване и четене и разпитване за тези балеринки в крайна сметка поръчах 37 номер,каквото и да изчетох-това е номера с 23 см стелка.Лошото е че не съм ги получила и немога да ти кажа точно,поръчката ми е за пощата от 8.05 и се надявам другата седмица да я получа,ако не бързаш ще ти дам озиви Simple Smile
Много ти благодаря, вероятно ще изчакам да ги получиш Simple Smile, освен ако не се престраша да пусна и аз 37-ми номер. Крака ми е 23 см, което да се надявам, че ще е моя размер. Дано и на теб ти станат, ще чакам, да кажеш Simple Smile

Unicorn, аз ги имам N37 и са ми големи (даже ги продавам), по принцип нося 36, от маратонките 37. Ходилото ми е 22,5 и N36 щяха да са ми идеално. Peace
  bouquet Много ти благодаря за информацията Simple Smile Кой цвят са твоите?

бяло с розово Peace

# 847
  • Шумен
Здравейте, момичета. някой има ли ги тези потници, интересува ме дали си отговарят на размера.

Благодаря   bouquet.

# 848
Ами аз пак не схващам, Jadena  Embarassed Embarassed Embarassed Гледах я тази картинка и пак не разбирам...с моята талия 98 какъв размер колан трябва да търся? От къде да знам с колко дупки е (този, който ще поръчвам), за да преценя от средната колко е дълъг? Извинете, обаче не мога да чатна...
Cvetelinka,
Аз мисля, че не е кой знае какъв проблем да се вземе друг номер, защото винаги можеш да си пробиеш доп.дупки. Ама видът на колана няма да е същия с новите дупки...
Но иначе фабрично така трябва да е - обиколката от острото до централната измежду всички дупки е размера. Предполага се, че на средната дупка ти е оптимално добре колана, и да можеш и да го отпускаш, и да го стягаш, когато се наложи (затова се гледа средната дупка).
Би трябвало размерът на колана да е молко повече от самата ти обиколка на талията, защото е отгоре върху дрехите. Аз, например с Т-68, тъй като гледам, съм за най-малкия размер колани - 80. Може би за теб ще е добре 100, като разбира се, винаги можеш да направиш корекция!
Ако вземеш 90, ще трябва да пробиеш много повече на брой дупки, ако искаш да няма много разстояние между фабричните дупки и новите. Ще стане целият колан в дупки!  Simple Smile
Не знам дали го обясних добре!

# 849
Кой р-р от фанелките си взела? Материята тънка и лятна ли е или плътна, че моя е много капризен, а съм ги харесала?

# 850
  • близо до морето
Днес си взех малки пакети от 1,5,6.05  Shocked , а още си чакам от 15,21,30.04 . А тези от Ларедут са се побъркали, защото таи поръчка от 1.05 ми бяха отказани 2 блузи и дойде само калъфката за БД която сложих и сахариенчето подарък  #Crazy . Направо съм даже възмутена поръчката е на сойност 1.87Е. Защо само на мен не отказват тия поръчки, а аз точно това исках след като са ми отказани нещата.  Sad В другата бях си поръчала 1 панталон Адидас на който вместо за ръст 162 са ми пратили 170-176.  Close  И един суичер на Адидас отново от който съм много доволна и ако пуснат пак розов ще си взема и от него. По късно ще дам реални снимки.  

# 851
  • София
Кой р-р от фанелките си взела? Материята тънка и лятна ли е или плътна, че моя е много капризен, а съм ги харесала?
Фланелките са XL, мъжа ми обича да му е по широко. Много са хубави и са си летни

# 852
  • София
Ами аз пак не схващам, Jadena  Embarassed Embarassed Embarassed Гледах я тази картинка и пак не разбирам...с моята талия 98 какъв размер колан трябва да търся? От къде да знам с колко дупки е (този, който ще поръчвам), за да преценя от средната колко е дълъг? Извинете, обаче не мога да чатна...
Cvetelinka,
Аз мисля, че не е кой знае какъв проблем да се вземе друг номер, защото винаги можеш да си пробиеш доп.дупки. Ама видът на колана няма да е същия с новите дупки...
Но иначе фабрично така трябва да е - обиколката от острото до централната измежду всички дупки е размера. Предполага се, че на средната дупка ти е оптимално добре колана, и да можеш и да го отпускаш, и да го стягаш, когато се наложи (затова се гледа средната дупка).
Би трябвало размерът на колана да е молко повече от самата ти обиколка на талията, защото е отгоре върху дрехите. Аз, например с Т-68, тъй като гледам, съм за най-малкия размер колани - 80. Може би за теб ще е добре 100, като разбира се, винаги можеш да направиш корекция!
Ако вземеш 90, ще трябва да пробиеш много повече на брой дупки, ако искаш да няма много разстояние между фабричните дупки и новите. Ще стане целият колан в дупки!  Simple Smile
Не знам дали го обясних добре!

По този повод съм загледала този http://www.laredoute.fr/vente-ceinture-cat-golf-de-puma.aspx?pro … &numberpage=1
но има само 85, а аз съм за 80. Чудя се дали няма да  може да се скъси от към катарамата. По принцип някои колани могат ако при катарамата им са с болтче, а не са зашити. Ако някой го има може ли да погледне как е точно  Praynig

# 853
момичета,нещо имам сериозен проблем с ла редута и моля за помощ Praynig

почвам от начало-при поръчка от 07.02 не ни пристига един артикул,но на фактурата беше задраскан с химикал и изваден от стойноста,което ме наведе на мисълта,че са дръпнали по-малко пари,или ще върнат стойността,но.....не нито върнаха нещо нито дръпнаха по-малко пари.
това е едното,а сега ....
 на 05.05 правим поръчка след няколко опита,поръчката беше приета и фактурирана,до тук.ок.,но... издърпват парите,чак на12.05,но...доста повече от стойността на поръчката-поръчката ми е за 69,33 евро-135,20лв.,а от с-ката са издърпани-185лв и някаккви стотинки.

какво да правя newsm78
нещо...съм в голямо чудене и в същото време ...незнам.
а забравих да кажа,че на 12.05 или на 13.05 се опитвах да пусна още някои неща(като поръчка),но нещо несана....в смисъл минавах всички стъпки за валидизиране, въвеждане на номерата на картата и....накрая нищо най отдолу пише-карте банкаре или там както беше,но нито кошницата се изпразваше,нито дори в списъка с поръчките фигурира нова поръчка.
та,моля кажете какво да правя и имал ли е някой такъв проблем?
ох,дано съм обяснила разбираемо

# 854
момичета,нещо имам сериозен проблем с ла редута и моля за помощ Praynig

почвам от начало-при поръчка от 07.02 не ни пристига един артикул,но на фактурата беше задраскан с химикал и изваден от стойноста,което ме наведе на мисълта,че са дръпнали по-малко пари,или ще върнат стойността,но.....не нито върнаха нещо нито дръпнаха по-малко пари.
това е едното,а сега ....
 на 05.05 правим поръчка след няколко опита,поръчката беше приета и фактурирана,до тук.ок.,но... издърпват парите,чак на12.05,но...доста повече от стойността на поръчката-поръчката ми е за 69,33 евро-135,20лв.,а от с-ката са издърпани-185лв и някаккви стотинки.

какво да правя newsm78
нещо...съм в голямо чудене и в същото време ...незнам.
а забравих да кажа,че на 12.05 или на 13.05 се опитвах да пусна още някои неща(като поръчка),но нещо несана....в смисъл минавах всички стъпки за валидизиране, въвеждане на номерата на картата и....накрая нищо най отдолу пише-карте банкаре или там както беше,но нито кошницата се изпразваше,нито дори в списъка с поръчките фигурира нова поръчка.
та,моля кажете какво да правя и имал ли е някой такъв проблем?
ох,дано съм обяснила разбираемо

Взимаш си подробна разпечатка за транзакциите от банката-издател на картата ти.
Виждаш къде са парите и кой ги е изтеглил. /Да не би примерно банката да си е изтеглила годишната такса за картата около 40-50 лв в зависимост от банката/.
Ако са Ла Редут - пишеш им в адреса от 1-вия пост и им обясняваш проблема.

Общи условия

Активация на акаунт