LaRedoute.fr - 114 - Всичко за поръчката!

• 59 953
  • 961
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Да попитам за балеринките, които galia2007 вчера коментира. Ходилото ми е 23 см, ако някой има 37 или 38-ми номер, да каже ходилото му колко е дълго (не стелката), ако е възможно? По европейската номерация съм 38 1/2 на маратонките ми. Моля, помагайте, искам да си купя такива. Но не съм сигурна 37 или 38-ми номер?
Благодаря предварително.

незнам колко ще съм ти полезна,че самата аз се обърках тотално,имам много странен крак,меря-меря и все го изкарвам 23,5 см. имам какви ли не обувки ,болшинството 36 номер,но и доста 37,от Ларедута повечето ми са 37 (които ми стават) след цялото ми объркване и четене и разпитване за тези балеринки в крайна сметка поръчах 37 номер,каквото и да изчетох-това е номера с 23 см стелка.Лошото е че не съм ги получила и немога да ти кажа точно,поръчката ми е за пощата от 8.05 и се надявам другата седмица да я получа,ако не бързаш ще ти дам озиви Simple Smile
Unicorn, аз ги имам N37 и са ми големи (даже ги продавам), по принцип нося 36, от маратонките 37. Ходилото ми е 22,5 и N36 щяха да са ми идеално. Peace

# 661
  • Over the rainbow
Здравейте, момичета! Току-що направих поръчка и срещу Ma livraison не пише нищо. Означава ли това, че обработват поръчката ми и след потвърждение от банката статусът ми вече ще бъде a domicile?  newsm78

# 662
Мерките ми са 86-77-92, това отговаря ли на 42 размер?

Не.За блузки според мен-36 най много 38р-р,а за панталони-38.Аз съм с мерки 85-72-92.Панталоните са ми 36р-р,а сака и блузи 36р-р Peace

# 663
Преди 4 дни Сабине ми писа че ми е отказана поръчката,но срещу артикулите от нея още ми пише A domicile.Дали надписа ще се промени или има някаква вероятност да дойде поръчката  Thinking

# 664
Много ви благодаря за отговорите.
Още един въпрос за размерите, дъщеря ми е висока в момента 86 см, ако и поръчам 94  размер дали ще е много голямо или да поръчвам 86?

# 665
Може ли помощ!!!
След като върнах два артикула до Франция и писах че искам ваучер, те ми пратиха чек. Какво да го правя сега....ако си принтирам кошницата и т.н.т. докато дойде време да го осребрят цените и др. може да променят. Има ли начин да ми заменят чека с ваучер?
Писах им два пъти на различен адрес, но няма отговор.
Дайте ми идея какво да правя или на кого да пиша.
Благодаря предварително.

# 666
Бихте ли ми казали с каква карта е по-добре да се плаща, с кредитна или дебитна и изобщо може ли с дебитна? От коя банка е най-добре да си извадя карта?

# 667
  • последна надежда
Isa76 Плаща се с Виза или Виза електрон  Peace

Момичета помагайте искам да поръчам блузка за подарък, но не мога да се ориентирам за размера. Не е удобно да накарам госпожата да си  измери обиколките. Знам че носи номер 60 от БГ номерацията. Кой номер трябва да поръчам според вас?

# 668
Isa76 Плаща се с Виза или Виза електрон  Peace

Момичета помагайте искам да поръчам блузка за подарък, но не мога да се ориентирам за размера. Не е удобно да накарам госпожата да си  измери обиколките. Знам че носи номер 60 от БГ номерацията. Кой номер трябва да поръчам според вас?
52/54

# 669
  • София
Бих искала да ви помоля за малко помощ. Себе си оразмерих, но мъжа ми нещо не мога.
Размери: гръдна обиколка - 101, талия - 79, ханш - 96, височина 182. За ризи предполагам 41-42, защото и тук си му вземам така, но за панталони идея си нямам. Ако някой има представа, ще съм много благодарна

# 670
  • последна надежда
айви    bouquet

# 671
егати...много се ядосвам поръчала съм разни работи за бебо и не ми приемат картата мамка им. И сега ако утре ми изпише,че нещата в кошницата са на друга цена или ги няма и ще полудеяяяяяяя

Обясни едно по едно какво правиш.
Какъв надпис ти излиза?
Каква ти е картата?
Кога внесе парите в нея?
Плащала ли си и друг път с нея?
Благодаря за вниманието,но снощи най-сетне успях да си изхарча парите до дупка,даже пуснах 2 поръчки.Така и не разбрах за какво беше цялата работа. Да и друг път съм поръчвала с тази карта.

# 672
Бих искала да ви помоля за малко помощ. Себе си оразмерих, но мъжа ми нещо не мога.
Размери: гръдна обиколка - 101, талия - 79, ханш - 96, височина 182. За ризи предполагам 41-42, защото и тук си му вземам така, но за панталони идея си нямам. Ако някой има представа, ще съм много благодарна

За панталони - 38.

# 673
мъничък спам:
Моля момичетата от Пловдив да ми помогнат:
Колетно гише/ще изпращам/ в Централна поща до колко работят вечер и имат ли обедна почивка на обяд/т.е. затварят ли на обяд/???????
Благодаря много!

# 674
  • София
Алекс, благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт