Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема №61

• 16 188
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Привет на всички Simple Smile

От вчера съм започнала да се подувам ( най-вече около колената - все едно прасците ми ще се спукат ) , ужасно е . Доколкото знам ( поправете ме ако греша ) това става защото бебето дърпа целия белтък от организма , и мисля да се консултирам с доки тези дни че не се трае вече. А една моя позната пиеше някакви протеини (или нешо такова ) за спортисти и се оправи.
Кажете ми как с ежедневното меню да си набавям тези съставки че все пак още не съм в 9тия и не искам да стана  261uu докато родя Simple Smile

# 211
Франчи, благодаря, че писа за Мона Балона. Вярвам, че няма да ти се сърди и щом са добре и скоро ще се включи, значи можем вече да сме спокойни за нея.  Peace
Viper, бъди спокойна - наближава вече, но всичко ще мине без проблем! Снощи дори си мислех, преди да заспя, колко хубаво би било, ако можем догодина лятото да се видим в/до Троян.  Wink
Ayas, леко и безаварийно "отплуване", да си починеш добре и да постискаш още малко.  Grinning
raia, и моят Бебчо е доста активен напоследък - доста е силен вече и яки ритничета раздава, на моменти болезнено дори, но аз искрено се радвам на всяко негово помръдване! Така знам, че той е живичък и си казвам, че ми дава сигнали, че е добре! Дотолкова съм свикнала да го усещам в себе си, че сигурно много ще ми липсват тези движения, като го родя.  Heart Eyes
И аз се шашкам от време на време за външния си вид, но мнооого бързичко ми минава! Само в профил изглеждам огромна - коремът ми е доста напред, нямам "отстрани" и в гръб изобщо не ми личи (ама как го обясних  Laughing). Е, вярно, че и на ръце, и на крака съм трупнала малко, ама няма как. За ръцете е добре - като клечки ми бяха преди, а на краката - ами, 11-12 кила вече носят в повече, редно е да са по-якички.  Mr. Green В лице не съм мръднала - казват дори, че съм се разхубавила  Blush  hahaha . А за стрии - засега нямам нито една нова! Ама не бързайте да ми завиждате - имам си от преди (по краката и гърдите) - от края на гимназията още.  Confused
На вас ви се ходи на море, а на мен ... на риба (не че е трудно да се сетите, де  Laughing). Искам още малко да ме попече слънчице, да разпусна на макс, да усетя познатата тръпка на добрия улов ... Само не знам дали ще можем изобщо да отидем повече - нали сега се работи съботите (16ти и 30ти), само една неделя остава милото да почива, а тогава - какво по-напред? А на 22-23 ще сме на преглед и на бал на брат му (бъдещият чичо). И месецът е свършил ... Аз постоянно си говоря с Бебчо да дочака юни, да потърпи още мъничко, да порасне още и тогава да излиза  Heart Eyes
Захлажда се, дано да можем да спим по-добре!  Hug на всички, приятна и безболезнена вечер и нощ ви желая!

# 212
  • София
О, Amorevole , с най-голямо удоволствие. Аз дори си мисля още това лято да поостана там за няколко седмици. Има да се разхождаме по Къпинчо с бебка на чист въздух.... То и в Овча Купел не е лош въздухът, но друго си е в планината.
Пред нашия блок в Овча Купел има една огроооомна поляно, на която всеки ден ритат топка по три поколения. Има и люлки с много деца и майки, момичета тичат по тревата и берат глухарчета, коли няма (то и пътища няма де  Laughing ). Много е хубаво, все едно не съм в София.

# 213
yaya86, съветът на моя лекар беше да ям повече кашкавал, яйца (аз например ям по 2 варени почти всеки ден), сирене или извара  Peace  Разбира се, не ми се яде всичко, но гледам всеки ден да включа поне един от тези продукти.

Откакто се изкъпах, се чувствам много отпаднало, дори неадекватно  Tired Явно днес се преуморих с чистенето и прането. И май бебето се придвижи много надолу, чувствам нарежение в областта на триъгълника.

Дано поне тази нощ спя по-дълбоко от предните  Praynig

Лека вечер на всички  Grinning

П.С. Май сега се опитва да се покачи по-нависоко. Голям пумпал е  #Crazy  А баща му само му се радва и му вика: На тати футболистчето  hahaha

# 214
Здравейте!
И аз да се включа, макар и в края на деня.
Днес си взех и последните изследвания-добри са с изключение на хемоглобина, който въпреки,че вече 2 месеца пия Малтофер 2 х1, не е мръднал, пак си е 101.Лекарката ми каза да го взимам до раждането , а и Магнерота също, за да не се наложи секцио по спешност, а да си изчакам планираното.
И аз последните 2 вечери въобще не мога да спя-бебчо много се върти, а и ми е много горещо, въпреки, че прозореца е отворен.
Радвам се, че Мона Балона е добре!
А малката Моника е много сладка!
Лека вечер!

# 215
  • София
 И ние вече сме с креватче, утре може да го снимам. Докараха ни всичко и човека искаше даже да го сглоби, но нашият татко всички мебели у дома сам е сглобявал и отказа. Сега вече е готово Simple Smile
 Все пропускам да кажа, че малката Моника е мноого сладка  Heart Eyes

# 216
Моми4ета, да ви се опла4а

4увствам си корема много напрегнат и твърд - но не е както описвате контракциите, тъй като си стои твърд. И понеже съм леко настинала, като ка6лям или кихам, ме заболява доста - все едно имам мускулна треска...Някой да има представа какво е това? Не ми се вярва да са контракции, тъй като както казах, не се отпуска, а си стои твърд...

Уф, о6те малко ми остана да работя, и после...живот  newsm68

# 217

4увствам си корема много напрегнат и твърд - но не е както описвате контракциите, тъй като си стои твърд. И понеже съм леко настинала, като ка6лям или кихам, ме заболява доста - все едно имам мускулна треска...Някой да има представа какво е това? Не ми се вярва да са контракции, тъй като както казах, не се отпуска, а си стои твърд...

нали и аз се разболях и при мен започна една кашлица... ooooh! А бе ужасна беше! Та и на мен корема ми се стегна и си седеше стегнат! Освен това ме болеше също както го описваш, сякаш имам мускулна треска.. Та според мен е от кашлицата! Но моя съвет е да се консултираш с лекар назабавно, че аз и до антибиотик стигнах! Иначе вече съм добре, спряха пристъпите на кашлица, ама пък днеска другото двайсет с блките! То като се замисля може и кашлицата да има пръст! Така, че отивай на лекар не шега работата!

# 218

нали и аз се разболях и при мен започна една кашлица... ooooh! А бе ужасна беше! Та и на мен корема ми се стегна и си седеше стегнат! Освен това ме болеше също както го описваш, сякаш имам мускулна треска.. Та според мен е от кашлицата! Но моя съвет е да се консултираш с лекар назабавно, че аз и до антибиотик стигнах! Иначе вече съм добре, спряха пристъпите на кашлица, ама пък днеска другото двайсет с блките! То като се замисля може и кашлицата да има пръст! Така, че отивай на лекар не шега работата!

То тук и да ида на лекар, като нямам температура, 6те ми кажат да пия 4айове и да търпя...Няма зна4ение, 4е съм бременна...Много са ларж тук докторите..Ако и утре не се пооправя, 6те ходя, въпреки 4е се съмнявам, 4е 6те ми обърнат кой знае какво внимание

# 219
Хм, а какво стана с по-доброто здравеопазване на запад? newsm78 чудя се само, защото тук все се говори колко сме зле в тая насока... Нищо де! Това беше реторичен въпрос! Офф ами не знам какво да те посъветвам... Тук състоянието ми гоприеха доста сериозно, защото се опасяваха да не получа контракции от кашлицата, или още по-зле разкритие и личния ми лекра, гинеколога ми и акушерката веднага ме пратиха за натибиотик! Ама аз бях вече с пристъпи и май беше наложително...

# 220
  • Плевен
Вайпър, Аморе, и мен ме пишете за срещата около Троян. Ние имаме малко местенце с караванка в Балканец, ходим на басейн там и се надявам и тази година да можем да постоим там  Praynig

Радвам се за Мона Балона. Няма да се сърди, толкова се тревожехме за нея, сега много ни успокоиха хубавите новини за нея. Франчи, мерси за тях  Hug

Момичета, тази вечер е полуфинала на Евровизия по Канал 1, даже вече започна, мисля да го гледам.

А Моника е просто прекрасна, много сладка, пу-пу.  Heart Eyes

Хайде лека и спокойна нощ на всички  smile3524 newsm46

# 221
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Муцуна, ти къде реши да раждаш сега?
Последно в Тина Киркова ще раждам Peace Кой друг е намислил там да напъва, дайте да се преброим Crazy

Сега видях снимките в албума. Юнаците на Ди са фантастични. Пу- пу, красавци! А Моника е една малка приказка. Дай Боже всичките ни бебета да са толкова изписани, розовки и хубавки Crazy

# 222
Момичета искам да ви попитам в какво се изразява този стомашно-чревен вирус за който сте говорили малко напред в темата?т.е. какви са му симптомите и от какво се получава, някой знае ли?

# 223
Завърнах се от бирената среща cheers
Беше много приятно,бяхме навън и през цялото време бях по потник.Само че...ме изядоха комаритееее.
Нана,не се тревожи и аз не мога да качвам снимки в албумчето,но не съм упорита като теб Mr. Green
Аmorelove, мойта бебка освен че постоянно шава,ми се струва че се придвижва надолу към родовите пътища.Дано да изкараме още малко Praynig , че с тоя фраксипарин се притеснявам..

# 224
Знам, че е коментирано...но аз някои теми не можах да ги изчета до края....на 16.05 трябва да ми напишат болничния за 45-те дни, но гледам че трябва да мина през GP-то...за някакви документи, аз там не съм стъпвала...ходя на гинеколог на частно, даже направление нямам от GP-то...какво в случая трябва да направя и преди или след като го взема този болничен?

Общи условия

Активация на акаунт