Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
-
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
-
Какво да очаквам по време на посещение при зъболекар, докато съм бременна?
-
Как да се справя с подутите крака и болките в срамната кост по време на бременност?
.
да са живи и здрави.
.
. Тези дни имах доста емоции. Започнаха едни болки и присвивания на корема. Тъй като съвпадна с празниците, след дълго чакане най-накрая се класирах да ме погледне доки. Установи ми 2,5 см разкритие, била ми паднала тапата и съм щяла да родя всеки момент. Като налях очите, потекоха сълзите и нищо не можа да спре пристъпа на бушуващите в мен хормони... Отидох при доктора ми по ЖК за направление за болницата и се отбих в кварталната църква. Оказа се, че когато влезем в 9-тия месец по православния канон се чете молитва за леко раждане, който се чувства вярващ може да отиде. Прозвъних приятелките да ги предупредя, че се започва... Оттогава минаха няколко дни и с очудване установих, че още не съм родила, нещо повече, както и Франческа каза, някои си ходили с разкритие по цял месец... Та така, сега си седя в очакване вкъщи и правя последни приготовления за бебчо. За срещата мисля все пак да дойда. Да знаете да не се шашкате много за тези тапи и подготвителни контракции като влезете в 9-тия месец, бебето ще си тръгне, когато то реши. 
!
Покъсно ще я снимам и ще я пусна
.