Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
-
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
-
Какво да очаквам по време на посещение при зъболекар, докато съм бременна?
-
Как да се справя с подутите крака и болките в срамната кост по време на бременност?
Взех си всички документи, които ще ми трябват за приемане в болница, но и лекарката ме изненада, че околоплодните води били по-малко, плацентата остаряла и бебка е седалищно, та трябвало да отида да ми определят дата за секцио до 20.05. Утре като се върне Гошо от работа ще отидем да видим. Искам да попитам момичетата от Варна, ако знаят за Окръжна болница като се определя дата за секцио, но без да съм си избрала лекар (нямам впечатления за никой там), трябва ли да се обаждам да записвам час за преглед или нещо да направя, или мога да отида утре и на място да ме прегледа някой и да си каже тежката дума дали лекрката по ЗК е права и да определи ден и час? Бях на Отворените врати, ама си мислех за естествено раждане и не ми е идвало на ум да питам за секцио. Пробвах да звънна сега да питам как стоят нещата, но никой не вдига телефона засега. В петък ще си получа резултата за антителата, остана и тях да ги има
)
. Та може би заради това много ми беше некомфортно нощес.
, много ярки и запомнящи се и всяка сутрин ровя по съновниците. В повечето случаи не са някакви много хубави работи и допълнително ме стресират.
и профилактично! 
В петък съм си при моята лекарка в Токуда да видим какво и тя ще каже по въпроса!!
"