Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
-
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
-
Какво да очаквам по време на посещение при зъболекар, докато съм бременна?
-
Как да се справя с подутите крака и болките в срамната кост по време на бременност?

докато родя 

. А за стрии - засега нямам нито една нова! Ама не бързайте да ми завиждате - имам си от преди (по краката и гърдите) - от края на гимназията още.
на всички, приятна и безболезнена вечер и нощ ви желая!
Явно днес се преуморих с чистенето и прането. И май бебето се придвижи много надолу, чувствам нарежение в областта на триъгълника. 
А баща му само му се радва и му вика: На тати футболистчето
А бе ужасна беше! Та и на мен корема ми се стегна и си седеше стегнат! Освен това ме болеше също както го описваш, сякаш имам мускулна треска.. Та според мен е от кашлицата! Но моя съвет е да се консултираш с лекар назабавно, че аз и до антибиотик стигнах! Иначе вече съм добре, спряха пристъпите на кашлица, ама пък днеска другото двайсет с блките! То като се замисля може и кашлицата да има пръст! Така, че отивай на лекар не шега работата!
чудя се само, защото тук все се говори колко сме зле в тая насока... Нищо де! Това беше реторичен въпрос! Офф ами не знам какво да те посъветвам... Тук състоянието ми гоприеха доста сериозно, защото се опасяваха да не получа контракции от кашлицата, или още по-зле разкритие и личния ми лекра, гинеколога ми и акушерката веднага ме пратиха за натибиотик! Ама аз бях вече с пристъпи и май беше наложително...