Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема №61

• 15 908
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Гъди, не мога да ти пратя съобщението, защото е изчерпан лимита. А е важно  Hug

Току що се прибирам от преглед и още съм стресирана. Нещо ми се изпари смелостта за секунди. Ще бъда кратка, защото ще боядисваме терасата и ще монтираме новите простори. Ей, и до терасата стигнахме най-накрая, скапа се любовта ми...
Плацентата била много стара, до две седмици най-късно трябва да започне раждане. Има съмнения, че пъпната връв е увита, което не значило веднага секцио, но да съм му го напомнила в родилното. Това не бивало да ме тревожи, всичко ще се реши по време на раждането. Имам 1.5 см разкритие  #Crazy И пак ми каза, кога и в кои случаи да му се обадя, ако не си вдигнел телефона значи е в операция и ще ми се обади до 40 мин. и т.н. Аз естествено нищо не запомних след новината за разкритие, но Жоро беше с мен и "помнеше". Да спирам магнезия вече, защото и двете сме вече перфектно подготвени за раждане, бебето било много надолу вече  newsm78 да не го спирам изведнъж, но от утре само по едно.
На излизане ми взе номера на телефона и ми каза "до скоро" и ние се втурнахме да боядисваме терасата. Знам, че мога дълго да изкарам с това разкритие, но някакси всичко, което бях прочела до сега на теория, е затиснато от камък страх. ...

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 18:01 от viper

# 196
Здравейте  Hug

И на мен хич не ми се отразяват добре тези горещини. Снощи се въртях до 3ч. Беше ми горещо, все сънувах, че имам контракции. Отварях очи, чудех се дали верно нямам...ама нямах. Накрая станах, взех си един нощен душ и си легнах само по боксерки.

От няколко дена съм с едно силно течение и ходих да ми взимат секрет. Оказа се някава инфекция. За първи път получавам такова нещо и довечера ще се уча как да си слагам хапчетата  newsm78

Иначе подувания и отоци нямам. Петна също. Но за сметка на това ми е толкова трудно и ходенето, и спането, че...  Sick

# 197
Здравейте  Simple Smile

Първо да се похваля, че днес бях в болницата и случайно видях Катеринка   newsm44
Много добре изглежда, свежа и усмихната. Бебчетата са добре, тя има много кърма и се цеди и ги хранят. Показа ми снимки  Heart Eyes От сега и се очертава голямо безсъние - едната бебка спи повече денем,  а другат нощем  Grinning
Каза, че всичко минава и да не ни е страх и че после чувството е прекрасно! Тя е имала и контракции преди да влезе за секцио, до напъни даже се е стигнало, но всичко е минало. Никакви признаци за раждане не е имала преди да тръгне.
Каза, че в момента само компютъра и липсва  Grinning и ни праща на всички много поздрави!!!

За големината на бебето да кажа - моето е големичко също, в петък го измериха 3 килограма. Но моята лекарка е принципно за естественото раждане и каза че аз съм добре сложена за него. Така,че ако дай Боже всичко друго е наред ще раждам естествено.
Днес и на мен ми записаха тонове и ми правиха тест за алергии - естествено бях алергична към 2 лекарства.

Напоследък и аз не спя нощем, обикновено към 3 часа си лягам през вечер, като чета форума и никой друг няма, само аз кукувицата. А ето и какво правя по нощите - пазарувам от ибей  Grinning Grinning  smile3508 Снощи пуснах 2 запитвания колко ще ми струва доставката и не са ми отговорили. Какво ли са си казали-  тая пък лудата, не стига че е от България, къде ли е това  newsm78 ами и в 3 часа през нощтапазарува.

А пък като стана дума за музика преди малко пуснаха по радиото July Morning (как я обичам тази песен) и се сетих за лято, море, джулай, компания, огън пред палатката, бирички, нощно къпане.... ееееех мечти. Догодина живи здрави с бебчо сме там  Simple Smile

Забравих - преди няколко дни си писах с Fate - има много работа, училище, сменяла е квартира и просто няма време за форума.
Много се радвам, че Мона-Балона е добре!!!!

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 18:03 от greenlife

# 198
Макар че, обещах на Мона-Балона да не казвам нищо за нея във форума, искам да ви успокоя, че преди дни се свързах с нея. Тя и бебето са добре и обеща до дни да се включи. Имала е проблеми и не е искала да ни натоварва!

П.П. Дано не ми се сърди, но доста се бяхме притеснили за нея!
Peace

Радвам се, че Катеринка и девойките са наред.

Полито, кажи кога да те сънувам?! Wink

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 18:06 от Франческа Салиери

# 199
Оф, такава съм гъска! Помооощ - опитах се да кача снимки на дрешки в албумчето, а незнам как в "покупки-ню", вместо снимките, които уж качих, се появиха три снимки от една кола! Crazy Някой може ли да ги изтрие, моля. А къде ли отидоха онези, които качих? newsm78 Не успях и да ги надпиша Crossing Arms

# 200
  • София
Леле, Франчи, добре че си се свързала с нея. казвай веднага, кога си сънувала Полито, щото иначе ..... ми прочети поста по-горе  Confused

# 201
Кавърът със Спиро Рачков е много як, само че още се чудя дали оная дебелата с русата опашка е мъж или жена.

viper, , мисля, че го получих и ти отговорих. Леле, развълнувах се много от последното ти изречение Hug  Опс, не бях прочела допълнението ти към поста. Няма страшно, както казах и на лични, в сигурни ръце ще си  Peace   

Много се радвам за Катеринка. Знае ли се кога ще ги изписват? И как така не е имала признаци за раждане преди да тръгне, а е тръгнала за болницата  newsm78  Леле, това ми е кошмарът - хем проба за нормално раждане, хем да се наложи секцио  ooooh!

greenlife, ще ти отговорят рано или късно, но предполагам, че сумата няма да е много очарователна  Crazy

Ходи ми се страшно много на море и на мен. Досега никога не съм изпитвала такова неистово желание  Blush

Отивам да се изкъпя най-накрая, че мухлясах вече  newsm37

# 202
Адаш, нормално е в последния месец да имаш 1,5-2 см. разкритие. Аз с Кати се разхождах близо месец 3 см.
За плацентата също е нормално в последните седмици да се поизноси...
А пък и к`во се плашиш, време й е на девойката да види белия свят! Grinning

# 203
  • София
Ох, адаш, успокои ме много... Нещо съм си глътнала граматиката.

# 204
Споко де, всички ще минем от там. Недейте се шашка, че тъкмо аз съм се успокоила (знаете колко невъзможно е това). Досега нито едно бебе не е останало в утробата на майка си, така че поводи за притеснение няма  Peace

viper, , Гуньо си е Гуньо, за трудно раждане при него не съм чувала (май), освен онова, за което ти беше разказвала (оная кукувица, дето не искала грам лекарство да й сложат за ускоряване на раждането). Човекът си знае работата и няма място за притеснение.

Франчи, , супер за Мона Балона. Ама не ги крийте тези новини бе, хора. Толкова много я мислихме тази мадама. Ще я чакаме да пише най-скоро  Party

В банята съм вече   bath

# 205

Много се радвам за Катеринка. Знае ли се кога ще ги изписват? И как така не е имала признаци за раждане преди да тръгне, а е тръгнала за болницата  newsm78  Леле, това ми е кошмарът - хем проба за нормално раждане, хем да се наложи секцио  ooooh!

greenlife, ще ти отговорят рано или късно, но предполагам, че сумата няма да е много очарователна  Crazy

Ох напекло ме е слънцето и затова ги пиша такива объркани. Катеринка не е имала никакви признаци за раждане вечерта, преди да и изтекат водите. А доколкото разбрах е имала и контракции в болницата вече, след изтичането на водите, защото много бързо е станало всичко. Искали са в по нормален час сутринта да и направят секциото, но бебетата са бързали явно  Grinning затова секциото и е в 5 и ... нещо беше сутринта.
Не знае кога ще ги изпишат, бебетата са още в кувиози.

А за цените на доставка от ибей вече имам и положителни и отрицателни резултати  Wink Вече си чакам едните бодита, които спечелих - пакет от седем бодита за 15,60 лв. общо цена и доставка. Много бързо задобрях, ей  Wink. Сега съм се развихрила.  Simple Smile

А за морето винаги ме хваща един силен копнеж още от март месец, сменям си картинката на десктопа с някой морски пейзаж, слушам до умопомрачение саундтрака на "Плажът".... Ама тая година съм се омагьосала предварително да мисля за по-важни неща.

# 206
Леле боже, аз продължавам да качвам простотии в албумчето! Embarassed Уж избирам снимките, които искам да кача, а се качват други! Как става тая работа newsm78. Somebody, обръщам се към теб като автор на темата, а и знам, че за разлика от мен, ти ще се справиш - моля те изтрий тия глупави снимки на коли, които съм качила. Аз обещавам, че повече няма да пробвам да качвам каквито и да е било снимки.

# 207
И аз откакто стана толкова топло се замислям за плажа. Даже днес убеждавах мъжа ми че ако не родя до 10-ти юни да започнем да ходим на плаж, че след раждането поне месец няма да ме огрее, а и после не се знае дали ще мога да оставя малкия. Той обаче нещо не е много съгласен да обикаляме плажовете тогава. Страх го било какво щял да прави ако внезапно започна да раждам. То до 10-ти юни има много време, ама много наистина голям мерак имам в момента да поплувам в морето. Напоследък много енергично го раздавам - имам желание на върша най-различни неща, но за жалост много бързо се измарям когато се захвана с каквото и да било  Sad

# 208
Аз от 2 години не съм се къпала в морето. Миналата година ходих 2 пъти, но все в командировка, покрай медийните фестивали в Албена. Първият път беше хладно все още, а втория - бях неразположена (последният ми цикъл) и се топнах само в басейна на хотела. А предната година ходихме на планина и пак само на басейни.

Но тази година определено ми липсва морето, плажът...Догодина, живот и здраве, вече ще отида  Peace

# 209
Ох, и аз само чета и ме мързи да пиша. Обикновено ви чета от телефона лежейки, а на него нямам кирилица, за да се включа. В петък бях на преглед, бебето е станало 2050 грама, което не мен ми се струва малко, но моя док. ме успокои, че всичко си е в норма. Имам си контракции и не смея много много да се движа по жегите. Пия но шпа и Нутри маг. Преди да вляза в болница ми беше чиста урината, но ме изписаха с някаква бактерия и сега ще ходя да дам стерилна урина.
Вече нямам търпение да вляза в 9 месец и да раждам, че се чуствам, като 1/2 човек. Искам да ходя на фитнес, да карам колело, да работя, да купонясвам в пиано бара, да правя секс........... Sad
С ремонта не сме стигнали до никаде и в нас все още е пълна лудница. Шием роклята на абитуриентката и когато стане готова ще се отчета със снимки.

Честито на всички мами сдобили се вече с рожби!!! Да са им живи и здрави и пухкави!!!

Общи условия

Активация на акаунт