Бъдещи ЮНСКИ мами 2009! Тема №61

• 15 905
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
здравейте момичета Hug

аз колкото по-напредвам толкова по-добре откъм контракции и болки се чувствам Laughing
днес ходих да си взема болничния, бебчо вече е 2,550, 1 седмица напред върви Grinning плацентата е започнала да узрява, но имало още хляб в нея Wink така се изрази докторката. Бебето е обрнато надолу, да се надяваме че няма да се върти повече. След две седмици съм на запис на тонове и вече да ми пускат последните изследвания.

Малката Моника е голяма сладурана,много оформено бебче Heart Eyes

somebody много си била кльощава, и да ти остане някои килограм пак ще изглеждаш много добре Hug

Аз съм казвала и друг път, с Благо качих почти 40 кила, на първия му РД съм по-слаба от преди Grinning с малко воля се сваля излишното, масажите много добре ми се отразяваха, сега мисля да ги почвам възможно най-скоро. Гъди и мойте ръце са с целулит, и то яко, но ми е топло с дълъг ръкав и перкам по къс Embarassed срам не срам.

Мисля другата седмица или сега в неделя да ходиме да понапазаруваме, тъкмо и на баткото сандали трябва да се купуват, няколко тениски ще ни трябавт май, да вземеме всичко накуп.
Аз да не се хваля много, но си спя засега много добре, ставам по 1 или 2 пъти до тоалетна и после си заспивам веднага.

Забравих за срещата, Благо си е вкъщи тази седмица, хремав и с обриви по кратака до коленете и по ръцете до лактите Sad миналата година пак беше така, явно нещо тревите в тоя период го дразнят, а хремата си му е от ходенето по къс ръкав, да бил като нас, ама изглежда настива така, много е променливо времето още. Много ме е яд че пак ще пропусна Sad

# 181
Здравейте,

Аз най-накрая се прибрах днес от обикаляне.

Сутринта с таткото се изтреляхме в 7:15, за да ходим до болницата за преглед и изследвания.
На мен също ми искаха фекална проба, та си носих ... Simple Smile ПРегледаха ни, Теодор е вече 2619 гр, кратунката му е 9 см, направиха ни запис на тонове около 140-145 се движеше сърдечната дейност, нямам контракции. Също так ами направиха тестуване за алергии и ЕКГ. Явно зависи от болницата, в която се следи бременността дали ще правят тези изследвания или не.
За съжаление май ме гласят за секцио ... въпреки, че очния каза, че няма проблем за нормално, и май други показания няма за секцио освен че върви едриък беюбока ... но има време ... аз казах че си искам нормално ... ще видим в крайна сметка какво ще стане и как ще се разберем с лекарите.

После на лекция, една дълга разходка в парка и вече съм гроги Simple Smile

Гъди по отношение на ноктите - аз също винаги съм имала проблем с ноктите, но от около година ползвам заздравител на Лореал - Manicure strong - прозрачно шишенце е и самия заздравител е лилав, като се нанесе не оставя цвят. Аз съм доволна, пробвах и други продукти от серията, но те не ми харесват, или на мен не ми влияят ...

Малакта Моника е просто страхотна. Голям бонбон.

# 182
Somebody, ама ти изобщо не изглеждаш толкова обезформена, колкото се описваш. Напротив, изглеждаш страхотно като бременна - корема ти е много хубав и въобще нямаш огромни бутове. А според мен преди си била даже прекалено слаба.
Момичета, аз ли съм единствената на която циците  не порастнаха? Аз си нося старите сутиени - разликата между преди и сега е минимална Crossing Arms Ще разчитам на това да имам кърма, за да се видя и аз с големи гърди bombs
Франчи, аз не им се впрягам много на нещата, които говорят. Вярвам на лекаря си - той е страхотен.

# 183
Здравейте мами, радвам се всички сте добре, дано така докрай да я изкараме:) Аз вчера и днес от тези жеги нещо не се чувствам особено във форма, прималява ми ... и гледам повече да си почивам, незнам дали не е от кръвното, защото последния път ми беше 90/60, което май си е ниско, но дано да се оправя скоро, че незнам:(
Сега разглеждах детските стаи в албумчето и видях, че somebody имаш същото легълце, което и аз съм си набелязала да си купим, много е сладко:))даже вече нямам търпение до другата седмица, за да си го поръчаме, щото го нямаше в магазина.

# 184
  • Пловдив
Завърнах се от прегледа. Бебето е добре и плацентата ми е добре. Кръвното ми се е вдигнало. До сега винаги ми беше 90/120, а сега е 90/130 и д-ра каза да си го меря всеки ден и ако го вдигна над 130 да му се обаждам защото било опасно. Написаха ми болничния и ми викат дай си Амбулаторната карта и аз  Shocked Толкова бяхме говорили тук за това и аз бях ви питала и вие ми бяхте обяснявали, но съм забравила  ooooh!. Дадоха ми болничния и ми обясниха къде да се впише номера на Картата и като си взема такава карта да си го впиша, че инъче няма да ми го признаят. И то АГ тръгнах при джипито. На спирката като чаках автобуса, една баба ми вика-Да знаеш, че ще родиш момче./корема ми е остър и постоянно така ми казват/, но доки и този път каза момиче.  Laughing
Купих си Амбулаторна карта и при джипито една опашка, питах кой е последен и си чакам, насядали някакви мъже и никой не се сеща да стане да седна аз. Добре, че една жена ме видя и ми се скара, че чакам и каза на хората да ме пуснат и влезнах. Завериха ми картата, написаха ми номерчето в болничния, но не отидох до офиса, че стана много късно и ме домързя вече. Утре ще отида. Инъче след 2 седмици съм пак на преглед.
somebody мисля, че много бързо ще се възтановиш и ще си върнеш предишните кг. Много ме развесели с тези снимки.
Гъди поздравления, че си надвила мързела и си изчистила. Както и за това, че вече си в 9 месец.
Малката Моника найстина е страхотна. Така ми се иска и на м ен вече да си гушкам бебето, ама ще потърпя още малко. То сигурно на всички тук им се иска  Simple Smile
Целулит по ръцете нямам, но краката долу около глезените са ми ужасни-като някакви трупчета.
Отивам да готвя нещо за вечеря.

# 185
Vanny_76 ти ме "уби". Направила си пълен анализ на медикаментите  #Crazy Аз редувах Магнерот и Магнерич точно заради цената и ми прилошаваше сутрин. Няма промяна.

Момичета, кви са тия неща с ръста и размерите, направо яд ме хваща. Всеки ми повтаря ИМАШ ГОЛЯМ КОРЕМ. Сега и мен искат секцио да ме планират заради размери и ръст, ама съм се запънала като теле и ще чакам началото на юни да "слезе" бебока и да ги опровергаем. Тъпото е, че тепърва ще избирам лекар и екип, дано имам късмет. Всъщност не ми пука, дори да е секцио, само да сме добре, но не искам да ме лъжат и пришпорват.

А къде е Fate?

Таня, ти добре, че се появи! Я си разчисти малко кутията, че не мога да ти пратя нищо Wink

Ха, сладката Моника, и с бузки. Чудесна е!

За осигуровките. Аз знам, че лицето няма вина, ако не са му внасяни от фирмата. Тъпо е да губиш права, ако са ти удържани осигуровки, а не са внасяни. От вас чувам да се спират болнични заради невнесени осигуровки. Може да загубиш права при дупки в трудовия стаж повече от 3 месеца. Говоря наизуст, защото виждам какво се случва покрай мен, но не съм компетентна във връзка със законодателството и всичко, което коментираме ще подложа на коментар и с главни счетоводители.

Муцуна, ти къде реши да раждаш сега?

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 16:48 от gmarinova

# 186
gmarinova, според мен на повечето лекари не им се занимава и затова като видят по-голямо бебе, те пращат под ножа  Crossing Arms  Аз си мисля, че дори бебето да е голямо, ако тазът на майката е по-широк, няма проблем за естествено раждане. От друга страна, по-безопасно за едрите бебоци е секциото. Ама колкото и да го мислим, като не сме медицински лица, каквото кажат лекарите, това ще трябва да правим  Thinking

Днес се сетих и аз за Fate, повече от 2 седмици не е писала май.

Ех, така и не разбрахме какво се е случило с Mona-Balona, онзи ден гледах снимките на коремчетата и отново се замислих за нея  Sad

# 187
Somebody,Gydeli4kova,много ме развеселихте с ваща самоирония Mr. Green ,я стига с тези килограми и целулити!
И мойте крака са като релефа на Стара планина,но не ми пука.То се е видяло,че целулита по време на бременност е неконтролируем,и това се дължи на хормоните главно,така че..безсилни сме.

Аз препоръчвам магнерот вместо магнерич,само той ми спира контракциите.Но сега накрая съм го разредила доста,пия го 2,3 пъти по 1.

И да се оплача,че по време на днешната разходка и аз изпитвах една тежест ниско долу,като напрежение...и малко се притесних..

Довечера имам планове за бира с приятелки,толкова е топло времето beer cheers

А смята ли се за предвестник на скорошно раждане,ако бебето става все по активно и буйно.. newsm78

# 188
Мда, Fate каза, че ще работи силно до края на Май. Дано да е добре. За Мона-балона   Praynig

Ами за секцио не е ли по-добре да се извади покрай термина? Ако няма други причини. Знам за това, че било добре в 39-та седмица, ама ми се видя жестоко при термин 21ви да ми го извадят на 10-ти най-късно. По-добре да си порасте мъника. Пък, ако може и повечко да расте, щом ще го вадят. Освен това, от акушерката знам, че е добре да има и мъничко разкритие, за да може матката да се изчисти по-добре след операцията. Аз ще се съглася, ако има причини, ама винаги могат да ме излъжат, нали Sad

А смята ли се за предвестник на скорошно раждане,ако бебето става все по активно и буйно.. newsm78
Нали в края нямало място вече и само помръдвали  Wink. Я прочети на Катеринка последните постове и ще видиш Wink

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 16:51 от gmarinova

# 189
Май изтеглят секциото за по-ранна дата, за да не тръгне бебето да се ражда по естествен път. Поне така си мисля  newsm78  Май е наистина малко по-добре, ако със сигурност се налага секцио, да изтеглят датата, че да не се получи хем родилни болки да търпим, хем и под ножа да минем  Crazy

Твоята лекарка няма ли да те изражда, че ще търсиш тепърва избор на екип?

Ех, по-голямата част от бременността си изкарах с "Губя контрол" на Миро. Още ме кефи тази песен  Whistling    261uu    newsm18

# 190
Мацки, аз "отплувам" за няколко дена. Днес се чух и с Somebody и ще пиша и на нея.
Дано не ви напиша новина за бебче преди поне 7-10 дена...
Докато боядисват тук няма да може да се спи, а и ще го ударя на лежане.
Бебето на Мишел е сладурана както и всички други вече родили се!!!
Леко бременеене!
Иначе имам планирано секцио за 08.06.09 в Първа АГ "Света София", поне съм записана с основание за секцио. Нямам алергични реакции към упойки, багажът сега ще разделя на такъв за първия ден и за следващия.
Може би нашето второ бебче е решило да е майско Wink
На всички леки дни!!!

# 191
Ех, по-голямата част от бременността си изкарах с "Губя контрол" на Миро. Още ме кефи тази песен  Whistling    261uu    newsm18

ами тогава те поздравявам с по-добрата половинка на Миро, Спиро   http://www.vbox7.com/play:29411bea   Mr. Green  и аз много я обичам, телефона ми звъни така на  приятелите Simple Smile

# 192
Здравейте
само да вмъкна набързо, 4е наскоро влизах в профила на Мона Балона, и тя не е влизала във форума от март месец някъде. Но има публикуван е-мейл, така 4е ако някой е бил по-близък с нея, може да й драсне 2 реда.

айде пак се залавям за работа...пууу, край няма!

# 193
ayas, да си починеш добре и ще чакаме да се включиш отново!

# 194
Аз пък обожавам Рачков Laughing

Лелеее плаша се от себе си. Откакто съм в майчинство и вече не съм на работа по цял ден ям. Ужас, немога да се спра, все нещо меля и то все боклуци. Дори в момента съм с един голям пакет чипс,а като се има в предвид,че чипс не съм яла сигурно от 1 година. Баш сега ли ми се преяде? Close
Май докато родя за един месец ще кача толкова,колкото за цялата бременност досега.

ayas, приятна почивка и се пази Hug

Моника е съвършена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Като се заговорихте за песни. На мен сигурно цял живот тази ще ми напомня за Катеринка
http://vbox7.com/play:fd5cae40

За Mona-balona имам едно предчувствие какво може да се е случило, но немога да го напиша Sad Дано да не съм права Praynig И си мисля,че затова спря да пише. Но пак казвам дано да не е така!

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 17:24 от lili_to

Общи условия

Активация на акаунт