Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какви са основните теми в дискусията?
 - 
				Как да почистя тапицерията на количката и шезлонга?
 - 
				Как да се подготвя за деня на раждането и болницата?
 - 
				Какво да очаквам по време на посещение при зъболекар, докато съм бременна?
 - 
				Как да се справя с подутите крака и болките в срамната кост по време на бременност?

плацентата е започнала да узрява, но имало още хляб в нея 
 така се изрази докторката. Бебето е обрнато надолу, да се надяваме че няма да се върти повече. След две седмици съм на запис на тонове и вече да ми пускат последните изследвания.
 миналата година пак беше така, явно нещо тревите в тоя период го дразнят, а хремата си му е от ходенето по къс ръкав, да бил като нас, ама изглежда настива така, много е променливо времето още. Много ме е яд че пак ще пропусна 
 ПРегледаха ни, Теодор е вече 2619 гр, кратунката му е 9 см, направиха ни запис на тонове около 140-145 се движеше сърдечната дейност, нямам контракции. Също так ами направиха тестуване за алергии и ЕКГ. Явно зависи от болницата, в която се следи бременността дали ще правят тези изследвания или не. 
 Ще разчитам на това да имам кърма, за да се видя и аз с големи гърди 

. Дадоха ми болничния и ми обясниха къде да се впише номера на Картата и като си взема такава карта да си го впиша, че инъче няма да ми го признаят. И то АГ тръгнах при джипито. На спирката като чаках автобуса, една баба ми вика-Да знаеш, че ще родиш момче./корема ми е остър и постоянно така ми казват/, но доки и този път каза момиче.  
 Аз редувах Магнерот и Магнерич точно заради цената и ми прилошаваше сутрин. Няма промяна.