бебе на 11 дни с температура

• 3 709
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • Mediterraneo
пробвала съм с колектор - за момиченце но нищо не събрах.най-добре става като сложиш памук -стерилен вместо памперс и бодито отгоре и изчакаш 1-2 часа да го напишка бебето.

Извинявай, но това са глупости! Не се събира стерилна урина с памук  Stop Пък бил той и стерилен.

# 31
  • София
Стерилна урина се събира само със стерилно колекторче или контейнерче за урина....никакви памуци или легени и гърнета.
Моят син на 4 месеца беше с уроинфекция - е-коли с температура от 37,2-37,3....така че не винаги се вдигат много високи температури.....

пусни урината - дано нищо няма Wink

# 32
Стерилна урина се събира само със стерилно колекторче или контейнерче за урина....никакви памуци или легени и гърнета.
Моят син на 4 месеца беше с уроинфекция - е-коли с температура от 37,2-37,3....така че не винаги се вдигат много високи температури.....

пусни урината - дано нищо няма Wink

Това не ми изглежда като температура. Освен това човешкия организъм не е стерилен - мисля че човешките клетки бяха около 10%, но не съм много сигурна. Да знаете от къде идват митохондриите? (малко от училище)
Това, че в някакъв момент се изолира нещо някъде не значи, че детето трябва постоянно да се трови с лекарства.
Според мен бебето е просто прегрято. И аз направих същата глупост първия месец, но после се усетих.

# 33
  • София
е-коли има в човешкият организъм, но не в пикочната система....и не в такива количества , в които бяха...няма да споря...... и няма защо да чакам детето да вдигне Т от 40 градуса...колкото по-рано по-добре в някои случая...при пикочните инфекции - по-добре да не стига до бъбреците и 40 градуса , за да се обедиш, че трябва нещо да се лекува...за това си се пускат стерилни урини - показват, колко, какво и има ли нужда от лечение и от какво лечение точно.....

Когато знаеш, че нормалната Т на бебето ти е 36,6 явно над 37 не е нещо в реда на нещата...и когато е така в продължение например на 2 седмици...по-добре да си сигурен от къде е.....

И кво ти бръкна в здравето моят пост не разбрах.....пък ти ако искаш никога не си лекувай детето и го оставяй да се оправя само...щото товя, че в някакъв момент нещо е изолирано или е лепнал вирус...може пък и само да се пребори...що да го трови с лекарства.....

Общи условия

Активация на акаунт