Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 78 978
  • 649
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Марулкеsmile3501

Краси, картофките изглеждат супер! Аз все не мога да ги докарам пресните картофки, кажи моля те, колко и как ги готви?

# 436
  • Torino,IT
Тиквички на фурна  Wink

# 437
Бихте ли ми дали рецепта за домашно приготвени мекици, както и за тутманик , моля. Много са ни се дояли

# 438
Бихте ли ми дали рецепта за домашно приготвени мекици, както и за тутманик , моля. Много са ни се дояли

Заповядай!  bouquet Ето ти две предложения:

Мекиците на комшийката по рецепта на Илиана

Завъртяна питка на vens, която се нарича питка, но си е много вкусен тутманик.  Ако сте по-малко хора спокойно можеш да направиш по половин доза и от двете.

# 439
  • ГОре на черешата...
Днес вкъщи:

Хлебче - пица  Crazy :

Тиквички бюрек:

Филенца от скумрия на скара с магданозено-лимоново песто:

Пеп-чо, бисквитките са умопомрачителни, скоро ще се пробват!

# 440
Rumya , готвих ги в тенджера на котлона.Малко зехтин,малко вода,да покрие само първия ред картофки и на слаб огън под капак да се задушат.Като често ги разбърквах ,долните отгоре, горните -отдолу.Като изключих котлона ,сложих малко сол,чесън на гранули,сух копър.А като ги прехвърлих в купата,ги наръсих с магданоз.Готови са за около 1/2 час,все пак зивиси от силата на котлона. 

# 441
Аз само ще гледам питките на Веси и Лабрекс и ще въздишам !  Heart Eyes Пък може и на гости да ви дойда , щото на мен няма кой да изпече такава питка !  Mr. Green

Таня , напълнила си цяла страница ! Кога смогваш да готвиш толкова ? Пък си и на диета и книги сигурно четеш и деца гледаш !  Laughing

Аз да се отчета с една снимка от онзи ден , която не успях да кача :

Тиквички в палачинки с млечно-чеснов сос

mari_eta , тиквичките бюрек са направо   Crazy Crazy CrazyHeart Eyes

# 442

и още Мекици и Месеница, което също си е тутманик  Peace

mari_eta ,   пробвай, няма да съжаляваш  bowuu

# 443
За обяд сандвичи с хумус и фалафел. Simple Smile

# 444
С удоволствие се включвам в темата  Crazy  Hug

Тази вечер печени пилешки бутчета, които не снимах;
предястие с праскови и сирена

тиквички огретен

за десерт - шоколадови бонбони с ликьор  Simple Smile от магазина.

# 445
Тутманик
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg98286.html#msg98286

# 446
  • В сърцето на живота!
Този Тутманик и аз ще го пробвам Grinning

# 447
Mari eta, би ли споделила как правиш тиквички бюрек, изглеждат страхотно, но аз никога не съм правила чушки бюрек и затова идея си нямам как стават тиквичките.

# 448
Разногледа станах #Crazy. То да не ви каже човек, че темата си удължава живота, и айде да пълним тука на поразия Laughing. Много вкусно всичко. Питките на Лабрекс и Веси ме вдъхновиха и мен. Само че аз вече бях запланувала содена по рецепта на едно Мастерче и тъкмо умувах как да я завъртя и наште оправни булки тука ме подсетиха, благодарности  bouquet. Илиева, как върви режима? Виждам , че удържаш фронта, поздравления! И от кога не си се включвала, пък сега ми се замота погледа от манджи, и неизменната леща, разбира се Laughing. Lindita, mari_eta, pina, Гелева  и Диди, много обичам тиквички под всякакви форми, чудесни идеи от вас  bouquet! Диди, за питките недей да скромничиш, защото аз още помня първата ти пита - с онези хубавите завъртяни кифли Heart Eyes, и няма да и простя някой ден, само да имам повод, че то не е за всеки ден тая красота Peace. Марулке, удивителна торта, завиждам му на малчугана Laughing! пеп-4о, вдъхнових се и от твойте кокосови бисквитки, но моите са без боровинки, поради липсата им, само със сусам и ленено семе Laughing.
И само още нещо и приключвам с дългия монолог Embarassed.
Имам чувството, че тука с някои хора ще се бием Mr. Green. За една мома Laughing. Ягодке, страхотна е, много е сладка, да ти е жива и здрава Hug!

http://storage3.album.bg/c7f/picture_195_2154d_14067548.jpg
http://storage3.album.bg/9d3/picture_190_bfa65_14067534.jpg

# 449
  • в мечтания дом с любимите мъже...
Днес правих салата от тиквички на Лабрекс.Голяма вкусотия,голямо нещо.Лабрекс  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт