Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 78 959
  • 649
  •   1
Отговори
# 450
Браво, момичета, велики сте  Heart Eyes!

У  нас има печени чушки с доматен сос:

# 451
Днес правих салата от тиквички на Лабрекс.Голяма вкусотия,голямо нещо.Лабрекс  :bouquet

zarko, да ви е сладко и наздраве! cheers  bouquet

# 452
Момичета страхотни сте......толкова много изкушения предлагате Hug Hug Hug
Днес беше голямото готвене.Утре само ще ви чета,че не успявам вече.
У дома бирени бейби картофки на фурна

Пилешки руладини със спанак

Панирано пилешко филе

Панирано пилешко филе с ленено семе

Спаначена тарталета

# 453
nordina, руладините със спанак ме заинтригуваха. Ще споделиш ли рецептата  Flutter?

# 454
labrex, благодаря за рецептата Peace

# 455
  • ГОре на черешата...
Мечо Пух, нищо особено - режа на филийки и изпържвам за кратко във фритюрника. Правя паста от яйце и сирене, намазвам една филийка, похлупва с втора и следва стандартна панировка - брашно, яйце, галета и пържа.
Правила съм и вариант с кашкавал и шунка - също е много вкусно Peace.

# 456
май съм една от малкото, дето се дърпат на салатата от тиквички  Embarassed Признавам си, че ме е страх от вкуса, представяйки си беленето им.  newsm78 newsm78

nordina, много хубави руладини   bouquet а ленено семе съм яла на бисквитки, но е печено в тях. Добре ли е на панировка?

полин-а, ако искаш бисквитките да не ти се разливат така, добави още малко брашно - на око. Иначе и аз правех доста пъти в началото без боровинки, че нямах, а със семена, та пак си бяха вкусни  Peace Сега обаче намерих сушени боровинки и  newsm78 newsm78 скоро пак ще търся  Embarassed

за вечеря правих вкусния Заек в сос Пердис  Габи

и една картофена крем супа, но нестандартна.

# 457
Здравейте, мацки! Ще ви чета после, включвам се да кажа, че се престраших и направих салатата с тиквички на Лабрекс.   Heart Eyes  Супер вкусна е! ЛабрексHug   bouquet ! По-късно ще ви кажа отзивите от мъжа ми, защото я гледа малко подозрително и още не я е опитал, но съм (почти) сигурна, че ще му хареса. Simple Smile
Опитайте и вие! Няма да съжалявате!  Grinning

# 458
  • София
Много тиквички, много нещо днес в темата  #Crazy Да се наредя и аз барабар Петко с мъжете  Laughing

Тиквички огретен

Страхотни питки сте омесили  Crazy Обаче от 2 месеца бягам като дявол от тамян от подобни тестени изстъпления и хич нямам намерение да се поддавам на изкушението  Crossing Arms

# 459
  • Бургас
Хихихи Simple Smile
Явно днес е денят на салатката на Лабрекс. И аз я направих! И съм супер изненадана и очарована от вкуса и! Стра-хот-на!   bouquet
Мъжа ми обаче категорично отказа да я опита. Но нищо, ще има повече за мен  Mr. Green

# 460
май съм една от малкото, дето се дърпат на салатата от тиквички  Embarassed Признавам си, че ме е страх от вкуса, представяйки си беленето им.  newsm78 newsm78

пеп-4o, прежали се, доволнъ шъ устаниш!  Joy Вкусна е салатката, опитай с по-малко количество.  bouquet Нали няма да белиш, направо режеш на лентички с картофобелачката или ако имаш нещо по-добро - вьорнерско ренде, например. Grinning

Хихихи Simple Smile
Явно днес е денят на салатката на Лабрекс. И аз я направих! И съм супер изненадана и очарована от вкуса и! Стра-хот-на!   bouquet
Мъжа ми обаче категорично отказа да я опита. Но нищо, ще има повече за мен  Mr. Green

I r r a, радвам се, че я одобряваш.   bouquet Твоят мъж ракия не пийва ли вечер, страхотно върви със салатката?!

# 461
  • София
Краси,   bouquet

За празника утре ягодовото парфе без захар на Сладка  Хапка

и един пататник, който правих отдавна, но показвам, за да похваля чудната рецепта на Сбъдваща мечти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=265968.0. Моят е с готови кори, а с домашни ще е ... приказен!

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 21:45 от Rumya

# 462
пеп-4о, аз си мислех, че е нормално да се разлеят, но явно заради липсата на плодовете е добре да се добави повечко брашно. Благодаря за съвета Hug. А къде се продават замразени боровинки? Може би е добре да пробвам оригиналната рецепта. Но и така ни харесаха много. Или пък с какъв друг плод мога да заменя?
Аз съм от малобройната група, състояща се явно от двама човека, която е скептично настроена към салатата от тиквички. И то не за друго, ами щото все си мисля, че това е зеленчук, който суров не се яде. Ракия не пием, май няма да се прежаля.

# 463
Аз съм от малобройната група, състояща се явно от двама човека, която е скептично настроена към салатата от тиквички. И то не за друго, ами щото все си мисля, че това е зеленчук, който суров не се яде. Ракия не пием, май няма да се прежаля.

polin_a, аз съм почти пълен въздържател, но и без ракия унищожавам салатата. Просто на мъжете харесва с ракия. А защо не се яде суров тоя зеленчук? За пръв път го чувам, нещо има в него в сурово състояние или какво?  Всъщност това са просто мариновани тиквички.

# 464
labrex, нямам представа. Просто такова е моето усещане Rolling Eyes. Щом всички ги ядете така и ги харесвате, значи стават, но аз може би нещо не съм в ред newsm78...Следващият път, когато правя нещо с тиквички, ще взема да гризна една сурова Mr. Green, да видя що за вкус е това.

Общи условия

Активация на акаунт