Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 78 922
  • 649
  •   1
Отговори
# 60
esy искам да ти благодаря за рецептата за пица маргарита  Hug стана страхотна

# 61
esy искам да ти благодаря за рецептата за пица маргарита  Hug стана страхотна

Радвам се, че се е получила добре, да ви е вкусно! Hug

# 62
  • гр.Златица
Vesi_nn ,  newsm51 , тази салатка  направо ни грабна окото...казвам "ни",защото малката Никол като я видя и пощуря - веднага реши,че това трябва да направим върху прослувутите ни "шарени филийки", само ,че как да събера подобен шедьовър върху филия хляб ???? ..... така ,че довечера ще правя любимата и салата "снежанка" с тази картина отгоре...
А ето вчерашната филийка след игрите в детската градина,нарекохме я "Египтянка" :

# 63
ей,какви работи само....
vesi_nn, на твоята салата седя и се дивя сума ти време - много е хубава,браво! Peace  bouquet
Lindita, сподели за тази апетитка с чушлетата,наистина много апетитно изглежда Crazy
esy,много ми допадна рецептата за кюфтетата,записах си я    chef
Medora,вие можете да си направите цяла фото-галерия с тези уникални сандвичи Peace
......и всички патладжани много ми харесаха,пак ми се дояде,а ги избягвам.

както си бях наумила,изпробвах и другия крем за пълнените кексчета....получиха се добре 

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 17:27 от didibu

# 64
Момичета страхотни красоти видях! Браво на всички!  bouquet  chef

И аз да се запиша в любимата ми тема.
Салата с риба тон
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287314&pid=12231051
трицветния кекс
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287314&pid=12231058
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287314&pid=12231060

# 65
 smile3501 smile3501 smile3501
Бравос на всички....страхотни неща сте сътворили......аз нещо на последък хич нямам време да снимам...... Crazy

# 66
Много благодаря за вниманието и хубавите пожелания на всички от любимата ми тема  Hug Hug
И специални благодарности на Мама Цоцоланка за жеста
bouquet

За съжаление и аз не съм се появявала напоследък тук, мързел ме гони (не толкова да готвя, а да снимам и показвам Embarassed), а пък днес съм пълен резил - ще черпя с готови неща, така че пак няма да има снимков материал. Общо взето задълженията ми бяха да сложа вода за лед във фризера и след малко да подредя масата. Е, и да попритопля това-онова. Ще ви черпя със собствена продукция друг път. Hug

# 67
За закуска- мързелива палачинка със сирене  и чаша кефир.За обяд -джоб с телешко кюфте,хумус и салата,за десерт диня. Simple Smile

# 68
За да ви държа под око се от4итам със:
боб със свинско(на нас да ни е вкусни4ко пък грипа друг път 6те го мислим)
на сладка хапка един шоколадов сладкиш със ябълка,орехи и стафиди

# 69
  • Torino,IT
Ех, как ми се дояде диня Rolling EyesПети, много апетитно е всичко Peace
Мечо пух, много свежа тортичка, поске да споделиш на вкус как е Wink
Веси, Медора, много оригинални торта и сандвич, за дечица е супер идея, браво  bouquet
От мен преди вечерята едни соленки, и без друго не знам още какво ще готвя, та поне да се отчета с нещо  Mr. Green

Дидибу, апетитката с люти чушлета я правих по тази рецепта на Блонди: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189884.msg10573917#msg10573917
Сега съм ги сложила в бурканче в хладилника и си хапвам когато ми се прииска нещо пикантно, говоря в ед. число защото в къщи само аз съм любител на лютото ...и сладкото Mr. Green

# 70
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Котка, на патерица Hug
бъди много обичана   bouquet

за вечеря:

пълнозърнест хляб                         дал къри - къри с леща

# 71
  • София
Страхотни вкусотии сте показали всички.  eat

Ето и нашето меню за днес:
салатка,

супа от сьомга,

воденички и патладжан на грил тиган, поляти с дресинг от чесън, копър, магданоз, оцет, соев сос, сол и черен пипер

и вечерята на детенце- картофени пръстчета със зеленчуци за гарнитура.

# 72
Пълнени чушчици ми се ядяха отдавна Crazy:

# 73
Здравейте вълшебници Hug Hug Hug.
Малко поизостанах.Завъртя ме седмицата Embarassed
Чудесни неща видях.Солената торта на Веси ми взе ума.Веси поздравления Peace Peace :peace.От мен за вчера и за тази вечер
Мусака
Яйца на фурна със сиренце и кисело мляко

И бях на гости на Мивис от Гответе с мен.Та от Мивис тази вечер уж за утре за закусма ама аз вече хапнах  Mr. Green- Солени мъфини с кренвирши и маслини и сиренце - при мен с шунка

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 12:24 от Бъни

# 74
  • София
Веси, салатката ти е чудесна, като картинка е! Поздравления за въображението!  bouquet  chef Какво има вътре? Wink

Общи условия

Активация на акаунт