Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 78 932
  • 649
  •   1
Отговори
# 75
Бъни може ли рецептата за яйцата на фурна. Heart Eyes

# 76
След всички тези вкусни ястия ето и моят отчет Heart Eyes

Крем-супа от моркови

Агнешки черен дроб с пресен лук и домати

Баклава с шоколад

Дидибу, ще се радвам ако ви допаднат кюфтенцата Wink

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 22:32 от esy

# 77
Еsy,може ли да дадеш рецептата на баклавата със шоколад

# 78
Разбира се, ще я напиша утре и ще дам Hug

# 79
Ето и едно парченце от тортичката, остана и за утре за кафенцето  Laughing

# 80
Няма да слагам моите спагети тук......Те просто бледнеят пред вашите творения......Вярно е това, което Бъни казва - вълшебници сте!

Еси Hug Hug, нямам думи за теб........Въобще момичета знаете ли какво си мисля......Много от главните готвачи на известни ресторанти и хотели биха си хвърлили тапията ако можеха да зърнат и за миг дори творенията на мамите тук........Просто вие сте ненадминати! Вълшебници сте всички!

Аз само скромно, скромно.......

Козунак - Кифлички о … 89;то - утре за закуска, като не гарантирам,че този път няма да разчупя козунака още тази вечер.......

Козунака е по рецепта на Макс-мама......

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 23:00 от Мама Цоцоланка

# 81
me4o Pooh много апетитно изглежда тортичката,ако не съм видяла,ако си дала рецепта,да я дадеш,ако обичаш.

За на  esy и аз се нареждам на опашка,че половинката много я обича тая шоколадовата.А и страхотно изглежда   bouquet.Ако може и речептата за Крем-супа от моркови,ще съм много благодарна.

Pety за тая динка бих убила и за едни черешки май от предната тема  Crazy.
  Бъни яйцата ти на фурна изглеждат адскиапетитно и аз искам рецептата.
Marieta и аз скоро ще сготвя пълнени чушки пак,че ме подсети за тая вкуснотия.
Мама Цоцоланка произведенията ти са просто уникални,кифличките са като на картинка евала за майсторлъка.

# 82
Ще пиша момичета, дори ще пробвам по-късно, че утре ми е натоварен ден и  така, но ще си кажа всичко Wink

МамеHug Hug Hug

# 83
nell@  рецептата е от тук http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=meal&id=4459 , "Бялата неделя", но посъкратена по мой вкус, за да е по-лека. Същия блат, сиропиран, млечния крем и добавени ягодки и отгоре крокан. За първи път я правя и се радвам че ми се получи и без специална форма за торта Grinning

сайта не я отваря, но е в рецептите ,при торти, предпоследната. Peace

# 84
не гарантирам,че този път няма да разчупя козунака още тази вечер.......

O!И аз бих го разчупила веднага! Crazy Grinning

# 85
За вечеря заек яхния  и бисквитена торта . Simple Smile

# 86
  • пак на Рив Гош
Привет и от мен в новата тема (Пепика, благодаря за оформлението  Grinning)!
За два дни 6 страници все със вкусотии! Подкрепям Мамето - всички сте вълшебници!  newsm51
Еси, сега твоята баклава ще сънувам!  Grinning
И тарталетките на Краси.мира... и тортите на Мечо Пух и Pety... и козунака на Мамето и още много други разкошотии.   bouquet
Аз неделя си дадох почивка от готвене (бяхме на гости на наши приятели на автентична домашна индийска кухня Wink), затова се записвам скромно, с едни печени сандвичи с шунка и кашкавал:

Рolin_a, мисля че ти беше питала в миналата тема за рецептата ва гризините. Ето я, с малко закъснение, за което се извинявам... но през седмицата не влизам всеки ден във форума  Grinning

Между другото да ви се похваля - понеже смених от този понеделник екипа, в който работех, колегите ми подариха на "прощаване" ваучер важащ или за вечеря за двама в ресторант, или за един кулинарен урок... та сега се чудя дали мъж ми е слушал достатъчно, че да го заведа на ресторант, или да си запиша час при някой шеф  Laughing

# 87
Роца, не съм била аз, и даже като се замисля направо съм ги пропуснала Thinking, но това не ми пречи да се възползвам от рецептата, благодаря Hug! Даже си я копнах Laughing.
Бъни, и аз на опашка за рецептата за яйцата Crazy.
Кеми, как я докара тая баклава такава къдравка? Много красиво всичко Peace.
me4o Pooh, Pety, чудесни тортички Peace.

# 88
  • На брега
Днес се разписах в кухнята с
Воловани

И кифлички
(от объркано тесто  Grinning ) Трябваше на е погача, но обърках брашното и сложих от готовото козуначно, а то е сладко...

# 89
  • София-Младост
Е с удоволствие бих закусила с един от сандвичите на Роца... момичета наистина сте великолепни в творчеството.  Simple Smile
От мен това да се разхладите в топлите следобеди, от няколко дни го мисля това Мохито и снощи си го пийнах с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт