Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 78 936
  • 649
  •   1
Отговори
# 90
  • пак на Рив Гош
Роца, не съм била аз, и даже като се замисля направо съм ги пропуснала Thinking, но това не ми пречи да се възползвам от рецептата, благодаря Hug! Даже си я копнах Laughing.

Да, аз се бях объркала  Embarassed Сега се върнах да видя - Nell@ беше. Извинявам се за грешката!
Но то тъй или иначе рецептите са за всички, които искат  Laughing
Ала-Бала, за съжаление, от сандвичите нищо не остана, излапаха се за нула време  Wink.
Лек ден, момичета!  Grinning

# 91
  • Пловдив
Pety можели да ми кажеш тортата с какво кремче я правиш?  Hug

# 92
Роца, аз не бих се замислила урока или вечерята. УРОКААААААААААААААА

Винаги можеш да идеш на вечеря с половинката, винаги. Урока си е урок. Но си е мое мнение де. Не става въпрос слушал или не слушал. И да е слушал, неговото не се губи, но моя урок би се загубил, така че това от мен Peace
Пък да не говорим, че после би могла такава вечеря да му спретнеш, да му наслагаш свещи, чаени и от големите, да заухае на извънземни подправки и да предложиш извънгалактически вкус hahaha hahaha hahaha

# 93
Ако може и речептата за Крем-супа от моркови,ще съм много благодарна.

За сега крем супапата, по-късно и баклавата, че има повече писане Embarassed

# 94
За запис. Правих тези мантъ от турската тема. Правя ги не за пръв път, но с домашно точено тесто.

# 95
вечерята от снощи :
 пилешки лентички: 

и салатка

# 96
  • София /Абсурдистан
Да се запиша и аз при вас. Апарата ми се счупи и не мога нищо да покажа, така че за сега само ще гледам.

# 97
Заповядайте в новата 39-а хипнотично-наркотична тема !!!
нали Дидибу  Wink
Май наистина е така.Темата върви все по бързо и по бързо.Докато се включа в понеделник може и нова да започне.
Пепика,благодаря ти че си направила тази тема. smile3525
Момичета,радвам се че сте толкова много и атмосферата е чудна newsm51
Ястията няма до коментирам...все по хубави и оригинални Hug

# 98
  • Там някъде......
И аз искам да ми кажете с какво кремче сте правили бисквитената торта,че е доста апетитно!  chef

# 99
Pety можели да ми кажеш тортата с какво кремче я правиш?  Hug

Sisii тортата я правя с инстант пудинг(тези които са без варене). Simple Smile

# 100
  • София
Днес приготвих ориз с гъбки.

# 101
  • Пловдив
Pety  много ти благодаря! Simple Smile

# 102
Девойки заскрамихте ме с тези яйца на фурна Embarassed Embarassed Embarassed
Съвсем обикновенни са.Нищо особенно.Сега ще кажа набързо - за Пети, За Нел, за Полина Hug
Понеже в къщи пърженото е табу, та аз си имитирам яйца на очи, но на фурна или парти грилче за по бързо.
В тавичка слагам малко мазнина, чуквам яйцата едно по едно и ги мятам във фурната или парти грила.Докато се запекат натрошавам сиренце.
Като станат готови яйцата - зависи кой как ги обича - твърди за мъж ми и рохки за мен, поръсвам със сиренце и поливам отгоре с кисело мляко.Това е.
Светкавична вечеря за след работа.Салатка по избор. Peace
Пети тортата ти е върха Peace.Много красиво си я аранжирала Peace
Изи и аз на опашка за баклавата Rolling Eyes
Цоци как само си ги завъртяла тези кифлички Peace
Поли за едни пържоли дето каза, че били много вкусни на фурна и с кисело мляко май искам да ти питам Praynigрецерта може ли?

# 103
Съвсем обикновенни са.Нищо особенно.Сега ще кажа набързо - за Пети, За Нел, за Полина Hug
Понеже в къщи пърженото е табу, та аз си имитирам яйца на очи, но на фурна или парти грилче за по бързо.
Бъни благодаря за рецептата.  bouquetОще днес ще ги направя за обяд. Simple Smile

# 104
Бъни благодаря за рецептата.  bouquetОще днес ще ги направя за обяд. Simple Smile
Май за утре пиле Laughing.Освен ако не обядвате в 6 Hug

Общи условия

Активация на акаунт