Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 39-а тема

• 79 703
  • 649
  •   1
Отговори
# 195
Карчита невероятна торта.Моделажа, цветовете, покриването - абе всичко smile3501.

Ееее,Бъни, ти като един професионалист си се изказала Wink. Само мога да гадая това първото какво означава Laughing.

kar4ita, да ти е жива и здрава рожденничката Hug! Пък тортата е с-у-п-е-р Peace! А като е направена от мама - още повече Simple Smile!

# 196
Тортата наистина е страхотна!!! Да ти е жива и здрава дъщеричката!!!

# 197
Марулка, кекса ще го пробвам в най-скоро време Wink.

От мен пиле с бял ориз:

И едно кремче с бисквити:

# 198
  • София
Марулка, кексчето ти е върха! Peace
Lindita, обожавам тиквички, а твоите изглеждат много вкусно, бих си хапнала с удоволствие. Simple Smile Тези дни май и аз ще правя.
 Карчита, да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва!  bouquet Тортата ти е страхотна! Hug

При нас днес имаше морковена крем супа/много ми се беше дояла и като видях супичката на Кеми и Мамето и не издържах/. Crazy

Пилешки бутчета с чушки и гъбки на фурна.

И замразено кисело мляко с ягоди.

# 199
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
честит рожден ден на Карчитеното момиче   bouquet

вечеряхме супа с калмари

# 200
цоп  и от мен Simple Smile
 и за да не е само запис пускам едни тиквички, картоф и лук на скара. (за пръв път правя  Blush, тиквичките много вкусни, ама лука не го удобрихме )

# 201
Карчита , да ти е жива и здрава рожденичката !   bouquet А тортата ти е страхотна , ще чакаме и парченце !  Grinning

marulka_s и аз се прехласнах по кекса ти !  Heart Eyes

Берина , тортата ти е много изкушаваща ! 5 минути я съзерцавах , докато бях на работа !  Heart Eyes

Мариетка , пилето ти е апетитно , но новият ти аватар отново ми създаде весело настроение!
  Hug

# 202
Карчита невероятна торта.Моделажа, цветовете, покриването - абе всичко smile3501.

Ееее,Бъни, ти като един професионалист си се изказала Wink. Само мога да гадая това първото какво означава Laughing.
Ееееееееееееееее  що така  ме засрамваш и ти бе Embarassed Embarassed Embarassed.
Имах предвид фигурките - моделирала ги е страхотно Peace
Марулка кекса е трепач Peace
Гелева даде ми добра идея за летен десерт.Лани доста правих така Peace
За протокола при нас Крехко агнешко със зелени подправки и картофки на фурна - да не кажете, че бездействам Naughty.Без снимка щото фотото баш сега поиска зареждане  #Cussing out

# 203
  Marieta,оризът изглежда вълшебно!Направо усещам аромата му! Crazy Grinning

# 204
За обяд пак яйца на фурна,но този път бъркани със сирене ,кренвирш и кашкавал. Simple Smile

# 205
Просто не ме свърташе, докато не направих любимите ми мъфини с Нутела. Това са най-вкусните мъфини, които съм яла досега  Crazy Crazy Crazy:

# 206
Пах ще ме вкарате в грях. Crazy Селма, не видях да си дала рецепта за ноктюрно-то, ако може... Hug

# 207
# 208
Карчита, тортата ти е прекрасна! Нямам думи!!!   bouquet Честит празник на детенце!  Grinning

От мен от снощи:

- пилешки сърчица и дробчета, печени
- и една нещастна салатка с опит за мишлето на Vesi_nn Laughing

И днес набързо, по случай първа заплата:  Mr. Green

- мезенце
- кюфтета на скара, пълнени гъбки и зелена салатка
- само гъбките
- купени толумбички Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 08:59 от dixi

# 209
здравейте, здравейте. не съм ви забравила, проверявам ви редовно. занимавах се с други задачи напоследък, но минавам да ви видя.

по това време на годината съм ужасно лакома за една и съща манджа - пресни задушени картофки с чесън и копър, днес придружени от доматена салата със зелен лук, моцарела и черни маслини, а за десерт - ягодки  bowuu.
голямо готвене  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт