За бул.България мисля,че ще е най-добре да се направи надлез.

После прочетох из нета, че договорът на "Екобулпак" с общината бил изтекъл и имало конкурс кой да им заеме мястото, но нищо повече. А аз най-стриктно си го събирах разделно досега и ми стана крайно неприятно, меко казано... 
. Вариантът с пресипването в бурканчета не ме устройва, може би не се изразих точно за кутиите - не ме притеснява толкова това, че детето яде от пластмасови кутии, по-скоро, че това е поредното безсмислено количество пластмаса на сметището
. Вариантът с пресипването в бурканчета не ме устройва, може би не се изразих точно за кутиите - не ме притеснява толкова това, че детето яде от пластмасови кутии, по-скоро, че това е поредното безсмислено количество пластмаса на сметището
(не се заяждам, по скоро е майтап) не сме "пораснали" още да мислим и за пластмасата от храни и напитки, макар че и аз бях от стриктно разделящия си боклука гражданин и също ми е терсене като изхвърлям пластмасовите си бутилки в общия контейнер.