РУСЕнско детенце, иска на моренце!!!

• 23 285
  • 316
  •   1
Отговори
# 270
До колкото ми е известно проблема на отсечката на Скобелев е някаква спукана тръба която от години си тече под сграда там и ако се ракопае(понеже е прогизнало) ще падне всичко.Сега щели да чакат да изсъхне и тогава да правят каквото и да било.Така,че ако никой не пази там и недай си боже пропадне пътя и повлече коли ще викаме, защо не са пазили?!
За бул.България мисля,че ще е най-добре да се направи надлез.

# 271
Подкрепям с 2 ръце тази инициатива...

Здравейте на всички! За 1юни има това... А чакам колегите да ми кажат, дали има още нещо
http://www.arenamedia.net/na_arenata.php?intervu_id=628
Макар, че отдавна не пиша, ви чета редовно. Просто много ангажименти с малкия и бягам по новия апартамент- ремонти правим и така...
За среща и аз съм навита!!!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 15:55 от nevalinna

# 272

За бул.България мисля,че ще е най-добре да се направи надлез.

Или мост,какъвто е този при у-ще А.КОНСТАНТИНОВ,или подлеза да се продължи по някакъв начин

За срещата никой нищо не казва,така че най-вероятно и този път ще отпадне  Cry

# 273
DjastaPrasta, за абсолютно си права, и съм съгласна с теб!  bouquet

# 274
"На 31. 05. (неделя) от 16.00. часа в парка на младежта при вазата ще се проведе мероприятие на ... за предизборната кампания. Това ще е Празник за децата на Русе, ще има много игри и забава за децата, както и ще се раздава безплатен сладолед. "
Махнах само партията, че да не се смята като предизборна агитация, но оставих това, че ще е част от предизборната кампания за да се знае целта и да си прецените. Мерт е още малък и няма да може да се включи в игрите  само има да подскача ноколо, а за сладоледа още по малко, за това и не съм сигурна дали ще ходим там, но за събиране ако решите нещо бройте ни и нас.

# 275
Добро утро! Момичета много ми трябва тел. на Желязкова - педиатър в ДКЦ1.

# 276
83 42 00 - централа на ДКЦ 1.Обади се и питай за № наЖелязкова.

# 277
Благодаря Дидка  Hug
Автоматично ми се казва, че номера е променен на 81 42 00 - за тези, на които им трябва.
Все още никой не ми вдига. Ще опитам по-късно

# 278
Бихте ли ме "светнали" за записване на детето на детска кухня какви документи искат освен бележката от педиатъра, че е здраво и къде се подават, дали в централното на "Тулча" или в съответния филиал /аз лично мисля да вземам от "Дом майка и дете", понеже ми е най-близо/. А също така дали има друг филиал в ж.к."Дружба".  Също така да питам може ли да нося бурканчета вместо тия пластмасови кутии, в които сипват, и евентуално какъв брой искат /може да е по-хигиенично с кутиите, ама не ми е екологично/. Детенце е на 10 месеца и половина, има ли изискване за минимална възраст, а също и каква е таксата и къде се плаща?
И още една питанка, косвено свързана с горната: някой има ли идея кога ще почнат пак да събират боклука разделно? Че направо ми се обърна стомаха от бяс наскоро, като видях как изсипват жълтия контейнер в камиона с общия боклук.  #2gunfire После прочетох из нета, че договорът на "Екобулпак" с общината бил изтекъл и имало конкурс кой да им заеме мястото, но нищо повече. А аз най-стриктно си го събирах разделно досега и ми стана крайно неприятно, меко казано...  Rolling Eyes  Айде, спирам, че много въпроси станаха  Mr. Green

# 279
Бихте ли ме "светнали" за записване на детето на детска кухня какви документи искат освен бележката от педиатъра, че е здраво и къде се подават, дали в централното на "Тулча" или в съответния филиал /аз лично мисля да вземам от "Дом майка и дете", понеже ми е най-близо/. А също така дали има друг филиал в ж.к."Дружба".  Също така да питам може ли да нося бурканчета вместо тия пластмасови кутии, в които сипват, и евентуално какъв брой искат /може да е по-хигиенично с кутиите, ама не ми е екологично/. Детенце е на 10 месеца и половина, има ли изискване за минимална възраст, а също и каква е таксата и къде се плаща?

Можеш да запишеш детето за Млечна кухня в най-близкото за теб място-само трябва да провериш кога ще се продават купони/лелката,която ги продава,записва и новожелаещи/.Ще ти трябва и копие от акта за ражданелНезнам какви точно са цените сега  Thinking
Можеш да си носиш собствени буркани и като ти дадат храната в пластмасовите кутии,да си я пресипеш в твоите бурканчета  Peace

# 280
chocho-san, благодаря за отговора, ще се разходя днес да пробвам дали ще уцеля лелката  Simple Smile. Вариантът с пресипването в бурканчета не ме устройва, може би не се изразих точно за кутиите - не ме притеснява толкова това, че детето яде от пластмасови кутии, по-скоро, че това е поредното безсмислено количество пластмаса на сметището  Rolling Eyes

# 281
Сладурче,защо тогава ще си записваш детето на кухня  newsm78-готви му!Не се заяждам  Naughty,ама такива са изискванията към Млечна кухня!

# 282
chocho-san, благодаря за отговора, ще се разходя днес да пробвам дали ще уцеля лелката  Simple Smile. Вариантът с пресипването в бурканчета не ме устройва, може би не се изразих точно за кутиите - не ме притеснява толкова това, че детето яде от пластмасови кутии, по-скоро, че това е поредното безсмислено количество пластмаса на сметището  Rolling Eyes
Намираха няколко пъти стъкла в стъклените бурканчета и за това минаха на пластмасови кутии.Като ги стерилизират и някои се пукат.
Провери кога ще се продават купони в твоя район и жената, която продава купоните може да те запише,ако не всеки понеделник в Млечна кухня.
Минималната възраст е 10 месеца,но вие я имате.
Мога да ти кажа цената на 4-ката(това е номера на купоните според възрастта) е 1,05лв. за един купон.

# 283
И аз се присъединявам символично към утрешния митинг.  Cry
Уви, на работа съм.  Sad Успех.  Praynig

# 284

Освен стъклата в бурканчетата, голяма част от капачките бяха под всякаква критика. Редовно кремът миришеше на манджа, защото гумента им изолация се е просмукала с мазнина. И изобщо за капачките не бях сигурна колко и как се почистват. Освен това докато си събера 3+3 (за резерва) бурканчета според тяхните изисквания, се наложи да изям (почти изхвърля) кило и нещо гадна лютеница Simple Smile

А как си купуваш кисело мляко Simple Smile (не се заяждам, по скоро е майтап) не сме "пораснали" още да мислим и за пластмасата от храни и напитки, макар че и аз бях от стриктно разделящия си боклука гражданин и също ми е терсене като изхвърлям пластмасовите си бутилки в общия контейнер.

Общи условия

Активация на акаунт