Вече лято наближава,а Октомврийчето щедро ритничета раздава!

• 11 210
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
miracle82, аз от Тера Нова си купих ленен панталон, 30 лв., много е удобен, и мисля тия дни да си взема и една пола, пак от лен от там, супер са, за тая цена, а и са подходящи за бременни. Иначе Тера Нова и аз много не ги харесвам, но някой път имат попадения  Simple Smile.
Мууни - Честит изпит и от мен!

# 121
Ха здравейте и от мен  Hug За малко ви изпусна от поглед и вие не спирате да пишете  Joy
Току що се връщаме от Благоевград, купихме си фурна, керамични котлони и абсорбатор за вграждане на GORENJE  Peace Тази марка ми харесва а и ми се искаше да са една марка в кухнята. Сега съм доволна от покупката, само да дойде момента да правят кухнята, че вече търпение нямам  ooooh! А с нашия шантав апартамент ще се наложи всяка мебел да е по поръчка и сега опипваме почвата в бранша с нестандартни мебели по поръчка  Thinking Успях пак да се вкарам във филм и екшъна е пълен - майстори, разправии, покупки и какво ли не  #Crazy Ама айде да не ви занимавам тук с това, то си ви чувствам близки и без да се усетя си изливам мислите при вас  Laughing

MVinzens много съжалявам за случката, знам как се чувстваш  Rolling Eyes Нас ни обираха преди време аз тогава тъкмо влезнах в 9-ти месец и направо щях да родя от притеснение. Усещането е сякаш някой те е гледал гола, прекрачил е граници които са били неприкосновенни  Close Ужас тогава и съседите са чули и нищо не бяха направили  #Cussing out Само се успокой и не се нервирай повече, че нищо не можеш да върнеш назад  Hug

Мууни ти си наща гордост браво за испита   bouquet

Абе мамчета аз си намерих сутиени памучни и са за кърмачки, по случайност имаше моя размер "сутерени"  Crazy Е да ама презрамките са им като на раница и не мога да ги нося на всяка дреха  Thinking а моите си изобщо ме стават за носене то все едно фтасало тесто и излиза от тавата  hahaha И за капак на всичко и гърдите като корема не спират растежа си, нема лабаво ще минавам и размер DD  Shocked
Чета тук кашлици имате  ooooh! а аз съм една сополюшаааа не ми стигат салфетките  Crossing Arms За кашлица аз правя един цер - голяма глава лик се издълбава и се сипва захар, оставя се в хладилника за през ноща и на сутринта се пие течноста която се е отделила.
Хайде стига съм писала, че множко стана  Laughing

# 122
 #2gunfire
Герчо, това за туристите си абсолютно права. Съществува мнението, че туристът е овца и е длъжен да плаща, дава бакшиши и да мълчи. И ако някой се оплаче тежко му и горко. Къв е той, че да се оплаква. Именно защото се бях нагледала страшно много на такива истории в тур. бранш ми дойде догуша и реших да видя как работят и живеят хората в чужбина. Тук няма да ви обяснявам как се глезят и цункат туристите. Чак мпнякога ми идва вповече Simple Smile.
Айсейнджъл и другите, сори, че и скофтнах. Извиняванка! Ще ми мине и пак ще си защитавам българската идилия.
Иначе има и добър ефект тази случка. Мъжа ми вчера беше в кофти настроение. Ауъ, какво правим в този скапан Дубай, давай ад се махаме. Гледай колко е идиотско и тъпо. Само затъпяваме. От снощи след като му казах, се е успокоил и си е подобрил настроението. Simple Smile Усети се, че има и по-кофти неща от това да ти е жага и да си заобиколен от празноглавци Simple Smile.
А и друга добра новина. Много ми стана приятно и голям кеф. Откили са на ъгъла на нашата улица много хубав супермаркет и вече не се налага да карам по половин час кола за един хляб. Много се изкефих!!!
Муундрийм, супер за изпита! Не е нужно да го знаеш перфектно този английски. Важното е да се оправяш. Аз покрай толкова много учене професионално и сега практикуване постовянно се усещам че съм си изменила българския. Не намирам понякога правилната дума или вкарвам няква английска  без да се усетя. И не мога да се изказвам!  smile3511 Даже като съм си в бг ми казват, че имам акцент. И брат ми ме ядоса. Вика: " Айде не се прави, говори си нормално! Кво се кълчиш !!" Simple Smile Другите мацки в странско, имате ли подобен проблем или аз просто изтъпявам?

# 123
styllisima , честито за уредите. И нашите са Горение и съм много доволна Hug

# 124
MVinzens, на нас много ни закъсняваха за екскурзиите в Дубай. Е, това 1-2 часа за нищо го нямаха... За едната екскурзия въобще не дойдоха, но поне знаят как да се извинят - заведаха ни на супер яка вечера японска кухня и се размазах от раци и суши... Тук за извинение не става и дума. Аз изкарах много зле в гърция на великен и си тръгнахме един ден по-рано и още чакам агенцията,  с която пътувах да се обадят и да се извинят. За компенсация не става и дума. Лошото е, че това е любимата агенция на моя шеф, иначе аз каквато съм да съм им организирала проверки отвсякъде и щяха по корем да пълзят... Ама това е - българска работа. Като се омажат дори не може човек да се оплаче, че шуробаджанашката линия все някъде се преплита. Иначе с часове мога да разказвам за бг хотели от най-висока класа според бг стандарти. Ужасна работа. В Пирин в сандански нямаше спасител на басейна, в джакузито беше избила мръсна пяна, щото го чистели всеки вторник и високоскоростния интернет беше с такава висока скорост, че 3 дни не се видя... това е малка част от оплакванията ми. Бяха много удивени, че не ми харесва хотела... Била съм претенциозна според мои приятели дори... Ама аз миналата година за 1 бройка щях да се удавя заедно с детето с Гърция и оттогава за мен е безкрайно важно да има спасител на всяка локва над 1 метър дълбока. За бг хотелите това обаче е невиждан лукс и претенция...

# 125
MVinzens случвало ми се е и на мен за забравя българската дума и да си говоря както ми трекне, даже ми се случваче в началото като се прибрахме в БГ да объркам изписването на името ми  Blush Ми то в странство няма начин да не измениш, забелязах, че повечето нашенци а и не само, вмъкваха чужди думи и там (САЩ) не ни е правило впечтление, ама като се върнехме тук и се налагаше да превключим  Thinking Щерката и сега понякога неусетно почва да ми говори на английски  Mr. Green Ама айде опитваме се да тренираме с нея за да не го забрави и да си практикува  Rolling Eyes

Благодаря Джени  Hug Около нас приятели имат от тази марка и са ни я нахвалили, та за това се впуснахме в тая посока  Peace Сега съм хвърлила око и на хладилник, пералня и сушилня пак от тази марка  Laughing То помещението за пералнята и сушилнята ще е готово до дни така, че скоро и тази покупка ще направим  Whistling

# 126
Моон, благодаря за почерпката, аз не отказвам такива вкусотийки, и Браво на теб!
Нинче, скарлатината се установява с гърлен секрет, взехте ли вече? Иначе и аз съм паника и не знам друго какво да ти кажа Confused
Момичета, ужасно ме болят краката и ми се подуват, утре съм на ЖК и пак ще искам да ми пуска урина ConfusedНе мога да стоя права повече от 3 мин. Много гадно.
Сега прочетах - трябва да ти пуснат и кръв за албумин... не само урина. И си мери кръвното през няколко часа. Ако не е високо няма логика да се спира солта, което ще ти кажат като първо изречение.

Мууни, поздравления за изпита!!!!

# 127
Мегс много е неприятно това с подуването, сестра ми при първата бременност я взеха в болница, а сега при втората вече знаеше какви хапчета трябват и си ги пиеше в къщи, но незнам колко и помагаха, беше надута като балонче, с високо кръвно.
Гърлен секрет трябва да и направя, макар че са минали вече 12 дни от болестта, но чак сега аз разбирам, че има вероятност тя да я е прекарала тази скарлатина, закото по същто време се разболяват и други две деца с такива симптоми, но явно докторката ни  не се е усетила.. че е такова. А пък аз въобще не му знаех симптомите докато не се разрових из нета.

# 128
Меги чакай и аз да кажа при мен какво се получи когато бях бременна с щерката. Краката почнаха да ми се подуват още в 5-ти месец а до края вече едва си намирах обувки които да нося, беше кошмарно  ooooh! Изследваха ми какво ли  не и в крайна сметка се оказа, че се подували от това, че съм  носела бебето ниско, в добавка с това, че качвах много кила и цялата маса притискала кръвоностните съдове към краката и от там идвало подуването. Ти си направи всички изследвания, но и повечко си полежавай с вирнати крака, ще видиш, че облекчава  Peace

# 129
Благодаря ви  Герчо, нинче и стилисима Hug
Ще пусна , каквото трябва ,но наистина ми се качва и кръвното, та утре ще видим, а и аз го нося много ниско долу. Явно са доста показателите и ще следя всичко, до колкото мога.Но интересното е ,че с Ники нямах такива проблеми, но то всяка бременност си е сама за себе си.
Нинче, ако я е изкарала ще има антитела към нея, та пак ще знаеш. Нищо, че са минали 12 -тина дена ти пак и пусни Peace

# 130
  • Deutschland
и високоскоростния интернет беше с такава висока скорост, че 3 дни не се видя...
   smile3532 smile3532

Oох,много се смях.Страшно чувство за хумор имаш.

MVinzens  ние сме от 8 месеца в Германия,преди това живяхме и работихме 4 години в Италия.Там имах приятелка полякиня и румънка, които не знаеха грам Италиански отначало.Аз румънски горе долу разбирах и от преди но там просто си затвърдих познанията.Научих и полски(много е лесен).Та в Италия научих 3 езика.В  училище съм учила английски и руски.В Италия бърках много езиците.На какъв с кого да подхвана.С мъжа ми като си говорихме там вкарвахме от всеки език по някоя дума ако сме забравили българската.Сега тук в немско гледам да мисля само за немския.Ама няма да ви кажа каква е каша в главата ми.Моята работа е малко от рода на "Аз говори правилен българска".

# 131
Като стана дума за езиците- четох една книга на местен много известен автор- емигрирал на 26 години и съвсем скоро след това станал преподавател в университета и издал първата си книга- той казваше, че за да навлезеш в новия си език трябва да "преглътнеш" майчиния, от което много го боляло....така, че за съжаление май MVinzens е права...Аз се опитвам да  науча местния и в началото роптаех срещу некомуникацията поне на английски с учителите, но съвсем скоро разбрах, че правейки се, че не ни разбират на английски са ни правели и огромна услуга Grinning

# 132
  • София
Здравейте,
включвам се набързо, докато каката още спи.
Първо да кажа Честито на всички, които са имали повод тези дни - рожденици, племенници.
Аз съм добре, бебчо го усещам от време на време. Мен също гърдите не ме болят, само зърната са ми чувствителни. Другото е че краката пак ме болят понякога, явно като поседя повече време права. Имам предвид ставите, там където започват краката. Ортопеда нищо смислено не ми каза, освен да не се преуморявам и да избягвам да вдигам детето след 6-ия месец, което няма как да стане. Тя все още ми създава проблеми и много често се налага да я гушна, за да избегна поредното удряне на главата й в асфалта или някъде на твърдо. Близките ни се чудят как с нея сме се навили толкова скоро на второ. Само ние си знаем  Simple Smile. Много се надявам, докато бебето проходи да се вразуми малко, че тогава наистина ще ми дойде нанагорно с проходило дете и дете инатче, което си прави каквото си знае.
Приятен ден на всички  Hug

# 133
Да се включа и аз Simple Smile

За кражбите в Бг - племето ни такова.
За туризма - винаги сме взимали туристите за поредния балък, който можем да оберем.
Поне да бяхме го правили с повече уважение, ама и това няма.

Гърдите - са ми болана тема. Не ме болят но са огромни и зърната са ми толкова чувствителни, че понякога като се опрат в чаршафа се будя от неприятното чувство дори нощем Sad
За езиците - аз съм си в Бг и няма как да ги бъркам, но понеже знам два, когато ми се наложи да превключа на третия, който знам по-малко ми е мноооого трудно.

# 134
Здравейте ама колко бързо ги изписвате темите докато изчета какво сте писали и темата свърши Grinning.И аз да се възползвам от спящата промоция че после няма да мога да седна.Прегледа мина ОК бебчетата са добре слушахме тоновете кръвното ми е 120/80 перфектно пуснах кръв и урина да видиме да няма някой проблем само дето до видеозона не можах да се доредя имаше доста мами и двата кабинета работят с един апарат в трета градска а бях с малкия и не ми се ходеше до тина киркова та имам нов час за видеозона.И мен ме предупредиха да не вдигам много малкия ама няма как да стане този номер просто.По въпроса за гърдите просто съм отчаяна и преди си бях с голям бюст а сега ще ми трябват палатки иначе все още си ме болят леко но пък зърната ми направо нищо не може да се допре до тях едвам издържам сутиен.

Общи условия

Активация на акаунт