Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Какви са рисковете от скарлатина за бременна жена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са препоръките за прием на желязо по време на бременност?
Приемът на желязо по време на бременност трябва да бъде обсъден с лекар предварително. Преди да започнете да приемате добавки с желязо, е важно да извършите изследвания за нивата на желязо в тялото си, за да избегнете предозиране. Ниският хемоглобин не винаги се дължи на дефицит на желязо; поради това е от решаващо значение да се установи причината, преди да се приемат допълнителни витамини или минерали.
-
Какви са рисковете от скарлатина за бременна жена?
-
Как мога да разбера пола на бебето?
-
Защо някои жени не усещат бебето си да се движи в корема им?
Идеята и за разходка и за пастичките е прекрасна, само кажете кога и къде, живот и здраве да е, съм с вас
И ако може да не е до 12,з а да дойда и аз. Ходим на езикови курсове от 9-12, събота и неделя, а много искам да ви видя 
. Довечера трябваше да ходи на рожден ден на нейната приятелка.....какво ще стане дотогава
моля се всичко да е наред, защото в събота е нейния рожден ден, а такова празненство сме организирали, платих тортите, окрасата, абе всичко почти е готово.
Поздрави на всички, довечера съм на доки, дано видим пола!

На мен като цяло не ме болят целите,но ако походя повече време имам страшни болки в петите и само те седят подути и зачервени
Не е от обувките,защото това е почти всеки ден ,а аз ги сменям нон стоп,но дори и в къщи да съм,пак вечер е страшно....Снощи толкова ме боляха,че чак сълзи ми тръгнаха,сложих ги в студена вода и се поуспокоиха,колкото да заспя,но като капак на всичко на 3 пъти през нощта така ми изтръпваше единия крак,все едно ми се усукваше жилата на пръсеца
. Сега чакам и другите... малееее, кво ще се прави до 9-ти месец...

Принципно вино немога да погледна. Имам една бутилка в хладилника, чакам Калин да си дойде от командировка и ще си пиивам вечер по чашка, не мисля, че ще е нещо фатално.