Вече лято наближава,а Октомврийчето щедро ритничета раздава!

• 11 201
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Kallii и мен ме наболяваше кръста и то зверски чак не можех да мръдна в леглото дори!Не знам на какво се дължи,но сега като си почивам повечко в смисъл да не се пренатоварвам с физическа работа изобщо нямам проблеми!

# 151
Здравеите момичета,днес бяхме на ехограф.
Чакаме момиченце. Party

# 152
Няма начин да си почивам, малкия си иска игрите и разходките  Simple Smile . Сигурно  тичам повече отколкото , преди да забременея Rolling Eyes . може и преумора да е Thinking . Дай боже всичко да върви нормално за напред .
 ЕЕ, страхотна новинка , честити розови гащета на  anhelika .

# 153
Благодаря stork-girl

# 154
Честити розовки гащи на anhelika  bouquet stork-girl

# 155
Здравейтееее,

Снощи в 21:25 свърших ревизията  newsm44 Днес искарах деня в офиса, имах 84 имейла  Shocked и да не ви казвам бюрото ми на какво приличаше.
За сметка на това в ПЕтък няма да работя, сутринта съм на 3Д, после кафе с приятелка, маникюр, обяд с друга приятелка и следобед мисля да мързелувам  Whistling
Как се вълнувам вече!

Момичета НАПОМНЯМ ЗА ВАРНЕНСКАТА СРЕЩА, СЪБОТА ОТ 14:00!!!  Който иска да се включи да даде мобилен на лични  Hug

Лека нощ   bouquet

# 156
  • София
ДУБРУТРУУУУУУУУУУ
Ani_Boland честито за ревизията и заслужаваш повече почивка от един петък Peace
anhelika честити розови гащи  bouquet
elfi88 честити сини гащи  bouquet май е време да се пооправи първата страничка има доста щъркели за нанасяне Party
˙·٠ pretty٠·˙  Hug Hug Hug радвам се на хубавите новини покрай теб Peace
moondream браво за изпита Peace Hug  bouquet нашата гордост, заслужавало си е голямото учене Peace
ей, Варненки - шапка ви свалям, колко сте сериозни и организирани и среща ще си спретнете Peace чудя се дали пак да не се опитам да организирам нещо и за София макар да съм затънала до над главата в работа Crazy ама е време да се видим според мен Rolling Eyes
желая на всички хубав, топъл и много усмихнат ден Peace

# 157
добро утро момичета Hug Ани  браво най-после да си починеш newsm10 anhelika честито за розовите гащи stork-girl   желая хубав ден на всички Peace

# 158
Добро утро и от мен,

Анхелика, честито момиченце  Grinning  bouquet
Елфи - на теб честито момченце   bouquet

# 159
Добро утро.
Първо да се похФаля, ФМ мина чудесно, броихме пръстчета, органчета наблюдава много подробно, сърчице (ехокардиофрафия), кръвопотоци, плаценти, абе много подробно. Та видя и клиторче, значи 100% девойка Simple Smile
Много се радваше, колко била красива, аз нищо не видях, и 4Д-то ми е по труден за разпознаване от 3Д-то, сякаш Sad
Както и да е важното е, че бебчето е здраво и Томова не иска да ме вижда повече Simple Smile Демек третата ФМ е излишна.
Днес нашите ще ми вземат и резултатите от БХС-то.
Герчо, това със внезапното отмаляване, (аз даже припадам) ако усещаш изведнъж слабост, туптене на сърцето, и сякаш нямаш сили да си мръднеш главата дори, било от падане на кръвната захар, кажи на доки и сигурно ще ти пуснат една кръв.
На мен в комплект ми пада и кръвното.
Снощи с малката откарахме на вън до късно, едвам я прибирам, голяма хаймана. Прибираме я само да спи, и то с рев. Да видим другата мацка, как ще бъде, дано да прилича на татко си и да обича да си поспива.
Моите покупки засега са спрени, защото имаме всичко за момиченце, включитлно и един чувал, чисто нови бебешки дрешки. Така че май, само чаршафчета, аксесоари, козметика и да кажем комплектче за изписване, ще ми се наложи да взема.
А се бях настроила за грандиозен шопинг Sad

# 160
Добро утро,момичета.Днес едва се вдигнах,много ми се спи.Не успях да спя добре.Това гадно време ми действа много зле.Sad

# 161
Добро утро!

Днес съм ранна, защото трябваше да ходя на едно интервю. Добре, че е в нашия квартал, че иначе щях да се ядосвам пак.

Гинбей, знам за какво става въпрос да сънуваш на английски. И аз съм с английска гимназия, а след това още какво ли не. Сега даже се случва да сънувам и на немски. Отвсякъде съм се оплела. Иначе английската гимназия си е голяма школа.

Диваненце, много добър въпрос за гражданството. Мен много ме касае това, а и моя случай е доста объркан. Ние сме родители от две различни националности, живеещи в трета страна и съответно детето ще е родено в трета страна. За ОАЕ гражданство знам, че няма да има, ама и то закакво му е. Страшно сложно е, а и ние не искаме. Обече мен ме касае как се издава бълг. паспорт на дете родено от един български гражданин и друг чужденец и то в трета страна  newsm78. Трябва да ида до консулството. Хубаво, че е наблизко. Между другото да ви кажа се помещават в най-баровския квартал, във вила на брега на морето. Хората са се уредили, а!

Лек и успешен ден!

# 162
Добро утро мами!Хубав ден Ви желая!  bouquet

# 163
Ето ме и мен, минах през лабораторията да пусна кръв и урина и сега чакам резултатите. Пуснах си и захар, желязо и албумин, че вчера доста се уплаших. Кризата ми доста приличаше на рязко падане на кръвната захар, но странното е, че 20 мин преди това бях яла - т.е. малко вероятно.
MVinzens , да ти се чуди човек на ентусиазма за бг паспорт. При мъж швейцарец аз не бих се замислила кво да му е гражданството  Joy. Това по повод вчерашните ти изпитания...
joya, и аз ще пропусна шопинга. От малкия имам страшно много дрехи, а супер ранните му бяха все бели, жълти и зелени заради нестихващия ми ентусиазъм, че лекарят е сбъркал 10 пъти и все пак ще родя момиченце  Joy. на всичкото отгоре най-добрата ми приятелка ми звънна, че ме чакат няколко сака от нейната щерка, та ще купувам само нещица, които много ме радват, че и нямам много място къде да ги прибирам... Радвам се, че фм е минала добре и си доволна от видяното. Браво
Елфи - на теб честито момченце
Анхелика, честито момиченце  
 atadar , и аз съм за софийска среща. На предното ми предложение не откликна никой та си направих срещичка само с Еди, но ще се радвам да се запозная с повече от октомврийските мами.
Усмихнат ден!

# 164
Добро утро мамчета, пожелавам ви един хубав и весел ден, да ни върви по вода, че както е тръгнало това мокричко време от сутринта, май до вечерта ще плуваме на път за вкъщи Laughing. Честито приключена ревизия на Ани и на онези, които са разбрали пола на мъничкото си слънчице също честито. Давайте смело напред само с хубавите новини. А за майчетата с временни неразположения, предполагам че е и от промяната във времето и от състоянието, в което се намираме и се надявам с повечко почивка и спокойствие скоро да се похвалите, че се чувствате прекрасно Hug

Общи условия

Активация на акаунт