ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 67 577
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 195
Г-н Джонев
Имам следният проблем,на предишното кандидатстване за прием през 2008/2009 мой познат регистрира дъщеря ми но е забравил е-мейла под който е регистрирана дъщеря ми,опитах на забравена парола но нестава,пробвах и на нова регистрация но ми даде че ЕГН-то на детето вече съществува.Молбата ми е ако може да изтриете данните на детето и да я регистрирам отново.Благодаря предварително

# 196
*щурчо* ,завиждам и се възхищавам на способноста ти да следиш всичко,да асимилираш и анализираш информацията! От твоите постове ми се явяват проблясъци  bouquet
Иска ми се да те питам нещо,но не мога да преценя дали ще бъдеш в състояние да дадеш отговор: Моята дъщеря кандидатства на първо място в група със 7 свободни места. В настоящото подреждане по точки има 1 дете с 10+, две деца с 10 т и 6 деца с 9 точки,от които Ива е последната.Всичките останали 150 деца от списъка са с по-малко от 9 точки.Може ли да се прецени дали ще влезе Ива ако се счита,че децата с 10 и 10+точки са по другата линия - социални или не знам как се казват критерии,а нашето е от обикновеното простолюдие(нали се деляха 40:60...или съм в грешка?)

# 197
  • offshore & overseas
Г-н Джонев
Имам следният проблем,на предишното кандидатстване за прием през 2008/2009 мой познат регистрира дъщеря ми но е забравил е-мейла под който е регистрирана дъщеря ми,опитах на забравена парола но нестава,пробвах и на нова регистрация но ми даде че ЕГН-то на детето вече съществува.Молбата ми е ако може да изтриете данните на детето и да я регистрирам отново.Благодаря предварително
Пробва ли с формуляра за обратна връзка или с ЛС на Джонев. От даденото инфо той няма как да разбере кое е детето, а и като нищо може да пропусне постинга ти.

# 198
Някой знае ли децата със СОП, към социалните случеи ли са? По точно въпросът ми е: след като бъдат записани те ще намалят броя на свободните места - но на опашката за социални, или от общите свободни места ще се извадят необходимите за децата със СОП и тогава ще се изчислят 40:60 %

# 199
*щурчо* ,завиждам и се възхищавам на способноста ти да следиш всичко,да асимилираш и анализираш информацията! От твоите постове ми се явяват проблясъци  bouquet
Иска ми се да те питам нещо,но не мога да преценя дали ще бъдеш в състояние да дадеш отговор: Моята дъщеря кандидатства на първо място в група със 7 свободни места. В настоящото подреждане по точки има 1 дете с 10+, две деца с 10 т и 6 деца с 9 точки,от които Ива е последната.Всичките останали 150 деца от списъка са с по-малко от 9 точки.Може ли да се прецени дали ще влезе Ива ако се счита,че децата с 10 и 10+точки са по другата линия - социални или не знам как се казват критерии,а нашето е от обикновеното простолюдие(нали се деляха 40:60...или съм в грешка?)

От 7 деца 3 ще са по соц. и 4 по обикновени критерии.

Би могла да проследиш списъците на другите градини в квартала, за да видиш дали на другите деца с 9т. това им е първо желание.  Може за твой късмет да им е 2, 3 или 4 желание. И прецени колко подточки имаш.  

# 200
Майки, според мен, разделяне на опашките и показване на допълнителните точки в списъците няма да има.
Няма да има точно заради многото размествания, които ще настъпят.  СИРМА се презастраховат, за да не им се сбъгне системата.
А и като си помисля, няма никакъв смисъл от предварителни индикации. Те ще са подвеждащи за всички. И какво, като аз си преместя първото желание, след като и много други ще го направят и ситуацията пак ще е същата?  newsm78

Честно казано и на мен ми мина този сценарии през главата, но направо не смея да го мисля.
А за второто не съм много съгласна - има градини с повече критерии и като видя, че повече от половината с 8 т. отговарят на тези ДК направо ще пратя кандидатурата най-накрая, а и аз не им щЪ индикациите а само точките по ДК и разделяне на опашките. Но дори да е както казваш, имам право на тази информация и обещанието, че ще я имам и държа да се спази  Mr. Green !!!!!!!!
Такава гавра с родителите - просто думите които ми идват не са за тук  Twisted Evil  #Cussing out #2gunfire

Напълно съм съгласна, че имаме право да знаем, и че ни го обещаха. Но смятам, че е само прах в очите.
Няма да се затормозяват излишно от СИРМА.

# 201
  • offshore & overseas
Аз все още се надявам, че днес-утре ще го имаме заветното инфо. Все пак, бяха казали преди 15 май, ако се не лъжа. Друг е въпросът, че то и в 23:59 на 14 май пак е преди 15-ти. Laughing

Дано не се разочароваме наистина! Praynig

# 202
  • София
Майки, според мен, разделяне на опашките и показване на допълнителните точки в списъците няма да има.
Няма да има точно заради многото размествания, които ще настъпят.  СИРМА се презастраховат, за да не им се сбъгне системата.
А и като си помисля, няма никакъв смисъл от предварителни индикации. Те ще са подвеждащи за всички. И какво, като аз си преместя първото желание, след като и много други ще го направят и ситуацията пак ще е същата?  newsm78

Честно казано и на мен ми мина този сценарии през главата, но направо не смея да го мисля.
А за второто не съм много съгласна - има градини с повече критерии и като видя, че повече от половината с 8 т. отговарят на тези ДК направо ще пратя кандидатурата най-накрая, а и аз не им щЪ индикациите а само точките по ДК и разделяне на опашките. Но дори да е както казваш, имам право на тази информация и обещанието, че ще я имам и държа да се спази  Mr. Green !!!!!!!!
Такава гавра с родителите - просто думите които ми идват не са за тук  Twisted Evil  #Cussing out #2gunfire

Напълно съм съгласна, че имаме право да знаем, и че ни го обещаха. Но смятам, че е само прах в очите.
Няма да се затормозяват излишно от СИРМА.

Е, те не се затормозиха и с брояча, че е по-трудно, а и да не им се сгруха нещо пак системата, а така със случайните числа никой няма да им виси на главата online и да им свети на 'прозрачността'  Mr. Green

# 203
да пробвах на обратна връзка онзи ден, но нямам отговор все още

# 204
Да ви кажа, че като гледам темповете, с които се работи и времете за което се отстраняват проблемите, оставам с впечатлението че по този проект в Сирма има екип от 2-ма програмисти + Джонев. Сега се чудят да ли да подготвят класиране, да правят генератора на числа или да правят разделянето на опашките.... Май работят от всичко по малко и накрая - НИЩО.
 (Чудя се дали имам толкова здрави нерви, че да предложа на г-н Джонев малко безвъзмездна помощ ?! )

# 205

Не си в грешка..
Ако има обявени 7 свободни места, реално ще има 3 места за деца с предимства и 4 места за...деца с основните критерии..
Има малка вероятност 1-2 от децата с 10+т да са деца на персонал на ДГ... което... newsm78 може и да не е вярно..
АКО всички 6 деца сте с 9т...то..част от тия деца може да са също от децата с предимства и да чакат на вашата опашка по 2-3-4-5-6-желание..
Освен това..вгледай се в азбучния ред..
Ако преди теб има деца, които не са по азбучен ред подредени, а са също с 9т, то..вероятно имат повече подточки от теб...
Изобщо..доста неща трябва да се съобразят, но..според мен имаш шанс да попаднеш в гранична група..
УСПЕХ

bouquet

# 206
да пробвах на обратна връзка онзи ден, но нямам отговор все още

Напиши лично съобщение на кф.софия.бг тук във форума..

# 207

[От 7 деца 3 ще са по соц. и 4 по обикновени критерии.

Би могла да проследиш списъците на другите градини в квартала, за да видиш дали на другите деца с 9т. това им е първо желание.  Може за твой късмет да им е 2, 3 или 4 желание. И прецени колко подточки имаш.  

А всъщност как да разбера на детето кое му е първо желание? Аз като вляза в списъците,виждам само тях,а не мога да влеза в профила на детето....сигурно има някакъв чалъм,който не знам поради умствена и душевна простота  Embarassed Прекланям се пред героизма  и творчеството на създателите на тази изумително гениална система smile3501

Има малка вероятност 1-2 от децата с 10+т да са деца на персонал на ДГ... което... newsm78 може и да не е вярно..
АКО всички 6 деца сте с 9т...то..част от тия деца може да са също от децата с предимства и да чакат на вашата опашка по 2-3-4-5-6-желание..
Ако преди теб има деца, които не са по азбучен ред подредени, а са също с 9т, то..вероятно имат повече подточки от теб...

bouquet

Другите деца с по 9 точки са по азбучен ред:
5. Божидар
6. Боряна Страхилова
7. Виктор Руменов
8. Гергана 
9. Ива
Ние нямаме подточки Sad ,а за другите деца не знам....

Всъщност,като вляза в "Критерии/точки" пише,че имам 0,1 за работещи родители и 0,1 за административния район ,обаче в опашката стоя с 9т newsm78

# 208

Не си в грешка..
Ако има обявени 7 свободни места, реално ще има 3 места за деца с предимства и 4 места за...деца с основните критерии..
Изобщо..доста неща трябва да се съобразят, но..според мен имаш шанс да попаднеш в гранична група..
УСПЕХ

bouquet

Може ли да попитам и аз, но първо да се извиня, че може би не съм напълно наясно с алгоритъма на класиране. При опит да се ориентираме сами в очакваното класиране - опашките освен на социални и общи, ще бъдат ли разделени на 2групи - момчета и момичета, т.е. трябва да предвидим и броя момчета момичета, които са в опашката преди нашите деца? предварително благодаря

# 209
  • София
опашките освен на социални и общи, ще бъдат ли разделени на 2групи - момчета и момичета,
Не, това отпадна

Общи условия

Активация на акаунт