ОДЗ и ЦДГ В СОФИЯ - кандидатстване 2009/2010

• 66 122
  • 1 596
  •   1
Отговори
# 1 545
Здравейте, а някой знае ли след като днес ще е класирането, защо резултатите ще бъдат публикувани чак утре? И по кое време, на срещата преди 1 седмица обявиха, че директорите на ДГ ще получат днес списъците, а ние защо чак утре ще узнаем?

Добър въпрос, и аз си го задавам, нали системата е много прозрачна!  Mr. Green
Обаче публичност, каквато интернет предполага - нъц! А посещаемостта на тази тема тук в момента е зашеметяваща, причините са ясни - Джонев е зает да демонстрира работата си пред медиите, докато родителите потъват в неведение.  Mr. Green

# 1 546
Пожелавам на всички мейл Приети!

# 1 547
И все пак се касае за НЕПОДАДЕНИ документи до преиключване на деня!
утре,защото трябва да има време за ... дописване и "корекции".

# 1 548
  • София
Точно така е , ние имахме точки , които обаче няма да ни се признаят и още не са ни актуализирали точките  Peace
Явно в момента още се извършва класирането и това което виждаме не е никак ориентировъчно.

# 1 549
  • София
Не е точно неверни данни  Naughty
Аз например имам сетра , която работи в ДГ и затова я записах . Но до сега всеки ми казваше различно мнение дали може или не . Това е причината тогава системата да ни даде 3 т. и сега ще ни ги вземат .

# 1 550
А  видяхте ли това.

Жребий определя децата с равни точки за градините в София
Сн.: News.bg - У нас
Жребий определя децата с равни точки за градините в София
News Bg - 22 Май 15:45
Резултатите ще станат ясни след полунощ
Децата, които са събрали равен брой точки, съобразно обявените критерии за кандидатстване в детските градини в София, ще бъдат класирани чрез жребий. Той се проведе по-рано днес с участието на граждански контрол и представители на родителски организации. Резултатите ще станат ясни след полунощ и първо ще бъдат оповестени на страницата на Информационната система.
още»
У нас / Общество Kоментари

# 1 551
Аз например имам сетра , която работи в ДГ и затова я записах . Но до сега всеки ми казваше различно мнение дали може или не . Това е причината тогава системата да ни даде 3 т. и сега ще ни ги вземат .

Ама какво си се чудила,много ясно беше написано в ръководството:Детето има поне един родител или баба/дядо, които работят в детско заведение на територията на Столична община - 3 т.
Никъде не пише цялата рода!

# 1 552

Има си Ръководство.

# 1 553

наистина ..... много се радвам за сестра ти, дано й послужи някога за нейното детенце, но дотогава, бъди коректна с всички нас..... или поне се замисли преди да пишеш подобен пост    Embarassed

ПП: надявам се, не търсиш съчувствие ...... щот има много други емоции, за случая, преди съчувствието....  Sick

# 1 554
  • София
. Резултатите ще станат ясни след полунощ и първо ще бъдат оповестени на страницата на Информационната система.
още»

Аз това не го вярвам, сигурна съм, че утре в 9.00ч ще публикуват нещо Confused

Нали и това са написали:

След известно време ще можете да влизате в системата отново. Ще виждате информацията, с която сте кандидатствали, но без възможност за промяна. Ще работи само формата за обратна връзка в секция „Кореспонденция” в профилите на децата. Индикации за шансовете повече няма да има - изчакайте резултатите от класирането.

Ама ние не можем да влезем в профилите.....

# 1 555
МИЛИ РОДИТЕЛИ,
нека прекратиме коментарите ТУК и да продължиме в СТРАСТИ,защото се измести фокусът на темата.Имайте уважение и към ЕЛИ!
Тя нееднократно се е обръщала с молби към нас ДА НЕ БЪРКАМЕ темите.Да сме благодарни,че ни изтърпя до момента. Направете го в името на добрите отношения и коректността.Благодаря Ви предварително.

# 1 556
  • в центъра
'

Сори, ама аман от неразбрали!  Naughty

Как всички останали разбраха какво се има впредвид под майка/баща, баба/дядо - а други си пишат точки - и ако мине номера!!!

Освен това системата няма да ти отнеме точки, защото при проверката ще се установи, че сестра ти работи в ДГ и ще ти остави точките.
Единствено директорката може да ти откаже да запише детето, но едва ли ще го стори, защото на колеги не се отказва ...

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 16:09 от bimbo

# 1 557
  • София
Аз смятам , че съм коректна към всеки !
Не търся съчуствие, но не обиждайте така хората, които по някаква причина са получили такива точки, нали сега ги отнемат кое е некоректното ?
Просто системата можеше да не ги дава тези точки след кат опишеше , че ще бъдат проверени.
Точно това ме ядосва винаги при майките - като увеличиха месеците за майчинството всички се надигнаха как така ще има заварено положение пък мен няма да ме хване , сега с градините защо дават тези точки на тези хора , при класирането всичко си идва на мястото.

Ето затова сме на тоя хал, тази злоба ! Всички трябва да работим и искаме децата ни да влезнат в градините.
Ако исках да прецакам някой щях да си платя , а не да стоя тук и да броя часовете за да видя дали детето ми ще има къде да го дам за да работя.  Crossing Arms

# 1 558
Независимо какви са разсъжденията и убежденията ти, подала си съзнателно невярна информация, с цел облагодетелстване.
Не виждам никаква коректност тук.

# 1 559
  • София
dgudge, само да те питам. Като отидеш да се записваш, ще си признаеш ли за точките (за което се съмнявам, щом досега не си ги махнала) или ще се опиташ да се разбереш с директорката? Защото не вярвам, че чак вчера след заключване на системата си разбрала, че нямаш право на тези точки.

Общи условия

Активация на акаунт