ще се радвам и тук да се засичаме.

Гого вече проходи....ама е един смешен...засилва се и след 3-4 крачки пада с плонж, но не плаче, става и пак тръгва....луда му работа 

) я заведе. Плакала е малко. Сутринта е хванала едно пате и го е гушкала до като са се прибрали на обяд вкъщи. Била е леко стресната, но се е оправила бързо. Хапнала си е порядъчно на яслата.

Миналата година бях пуснала една обща тема за работещи майки, но при преместването й в отчетния форум се загуби. Радвам се, че се появи нова, в която да мога да се разпиша! 
Работя от 1994 г. Много съм щастлива, че успях да се възползвам от удълженото майчинство за Зорница и Галина / 9 месеца за Зорница, 12 месеца за Галина/. Вече поех един ангажимент в работата, а от 4.09 се връщам окончателно. За наша радост, в гледането на децата от 10 години ни помага наша съседка. Тя ще гледа Галина през първите месеци, а след Нова Година Галинка вероятно ще тръгне на ясла. 
!
!
! А и той както е свикнал по цял ден да сме само двамата ................ След това, живот и здраве, моята майка излиза в майчинство и си мисля, че ще ми е малко по-спокойно. Ама само си мисля!
! Препоръчани теми