Има ли работещи мами 2008

• 9 371
  • 228
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Здравейте,мацки Hug
Аз и тук да се оплача за почивката,само дето толкова се радвах TiredДенис никога не е спал извьн нас,та не му понесе.До 2 ч. плака,обикаляхме с колата да заспи,но сутринта като се сьбуди и видя,че не си е в неговото легло пак рев.Наложи се да се вьрнем и почивка нямаше.

Дездемонка,оправи ли се Емч?Как е?Радвам се,че е минала добре пьрвата седмица.

Дариии,надявам се,че и твоя хубостник се е оправил.

Тракийски крокодил,радвам се да те виждам и тук Hug

# 92
  • София, Борово
Привет, дами!   bouquet
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!
Весел ден ви желая

# 93
Много сте работни,мами Hug
Щом и за нета не остава време Wink

# 94
Ние сме вкъщи - налегна ни грип, уж сме на оправяне, но не съвсем. На Ния даже й правиха снимка днес - всичко чисто. Взе обаче да се усеща, че й липсват деца.

Да се похваля  Embarassed вчера пуснах Ларедут за първи път.

# 95
Джоли,бьрзо оздравяване.
Аз Ларедут така и не сьм пускала,все някой друг ми ги пуща.Не можах да си направя регистрация Blush

# 96
  • София
Джоли, честита зарибявка с Ларедута! Wink Кога ще пускаш Ния пак на ясла? Ти се притесняваше за кърменето- търси ли те, докато е на ясла, или си хапва без проблем?

Интересно ще ми бъде да си поговорим за това как и кога вместваме домакинството /готвене, чистене и пр./.  Laughing Аз обикновено готвя вечерта за следващия ден. Основното чистене остава за почивните дни или  в някой свободен следобед. Пера всеки ден и съм много благодарна, че лелята, която гледа малката, ми простира и прибира прането. Blush Нищо и никаква работа, ама е досадна.... Sick

Моите тръгнаха на училище. По-голямата ми дъщеря е първокласничка тази година. Много добре се справя в училище. След часовете остава на занималня и вече към края й е малко скучно, но няма начин- на работа сме и двамата с мъжа ми, лелята ни е възрастна и не може още да извежда малката, така че няма кой да я прибира. Сутрин, обаче, ходят на училище двамата с батко си. Големи скици са. Wink Страхотно временце имаме тези дни- идеално за игри и колело навън. Не ми се мисли какво ще правят децата, когато застуди... ooooh!

# 97
Ive7aaa, сега гоогъл има преводачка на страници и е много лесно. А и открих една тема, която има обяснения за регистрацията и за това успях Simple Smile Мога да я потърся, ако искаш.

Sweetkids_mama, кърменето не е проблем. В яслата си хапва и се вижда резултата в гърнето вечер  Wink

Хубава тема за домакинстването. По едно време мислех да викам жена, че не смогвах. Сега и аз като теб вечер като заспи дребната готвя за следващия ден. Но не винаги успявам. Понякога правя бързо хапване за самия ден. С чистенето е малко по-проблемно, но два пъти седмично пускам прахосмукачка и забърсвам под и прах. Има си предимства на малкото жилище  Laughing Пералните последно време са почти всеки ден. Простирам сутрин преди да тръгна на работа. Не гладя. Пепи е поел зареждането и разтоварването на миялната машина, почистването на банята и изхвърлянето на боклука. Последно време най ме тормози фактът, че колкото и да прибирам играчки след 3 минути Ния отново ги е извадила. Сериозно се замислям да им намаля броя. Whistling

# 98
тръгвам на работа на 12.11 със смесени чувства.

# 99
Ооо, още една юлска мама  Hug

# 100
Привет, мацки,

Не съм писала отдавна, но все не успявам да се оргазанизирам......май не съм само аз  Laughing Hug

Ра, Тракийски крокодил, добре дошли Hug

Джоли, дано Ния вече да е по-добре Praynig Като получиш ларедутските неща да не забравиш да се похвалиш тук Wink На мен все не ми стиска да си поръчам, но.......може ти да си ми стимула.....инъче не е да не си харесвам разни работки от там  Flutter

Откъм къщната работа съм много облагодетеслтвана - помощта на мама е безценна  Blush Почти всичко ми върши - готви всеки ден, че и закуски ни прави, чисти, с миялната тя се занимава Wink Аз само перални си пускам и простирам....готвя и чистя когато ми дойде музата, най-вече в събота и неделя, че гледам да я отменям поне тогава bowuu

Ние сме добре иначе, Гого лудее, растат му зъби и вечер е ад....реве ако е в неговото легло, а като е при нас аз не мога да се наспивам от толкова ритане и въртене....дано изникват преди да се е родил бебешока, че после не знааааааам. На малкия беберон му хидява пишката, с което моите илюзии за момиче бяха разбити на пух и прах.....ама нищо да здравичък, пък няма сега да го връщане я Laughing

# 101
Здарвейте,момичета Hug
Сльнчоглед,може третото да е момиче Wink
За домакинската работаа имам време,защото смените ми го позволяват,но все има какво да се прави у дома.Гледам в свободното си време да отделям по вече внимание на Денис,а и да сме максимално навьн до като времето го позволява.То милото хич не му се стои затворено,сутрин като закуси си носи якенцето и вика "тиия буу"-да ходим на разходка с колата.Вече не си го слагам толкова на сьрце,в началото,като почна да ходи и разхвьрля все ходих след него оправях,чистех.Бях свикнала така,всичко да ми е наредено,в мивката една чаша не можех да си представя да има,една троха на масата,една дреха на вьн.Сега в кьщи само по играчки вьрвим,но разбрах колко по-важни неща има в живота.
От Ларедута и аз много неща сьм харесвала,но дрехи така и не сьм смеела да порьчвам.Миналата Коледа от там порьчах една музикална масичка(една мама я порьча де)за Денис,много се забави порьчката,но излезе страшно сполучлива придобивка.Малкия все още играе с нея.
Джоли,ти какво порьча?
Ра,добре дошла си при нас.Разбрахме,че си юлска мама,кажи нещо по вече,ако искаш.Някой ще гледа детенце или ще ходи на ясла?
Лека вечер на всички.

# 102
Благодаря за посрещането. Ели ходи на ясла трета седмица (всъщност днес е с хрема  и е вкъщи). Имаме батко във втори клас. Това казвах и в другата тема - за времето откакто е тръгнала, имам сутрин по 2 часа свободни, без никой вкъщи и сега като бяхме днес двете, ми беше тежко. Значи е дошло време да се връщам на работа.

# 103
Мерси за стиснатите палци Simple Smile
Ния днес беше на ясла. Носът й е още хремав, но лекарят каза, че е ОК да ходи. От кръвните изследвания СУЕ по Паченко е още високо, но поне не се е покачило. Лекарят каза, че този показател спада много бавно, но утре иска да й пусна урина. Та уж сме добре, пък не съвсем. Майка ми ми каза, че ми се връщало, защото като малка съм била също с висок показател Simple Smile

От Ларедута поръчах дрешки за Ния и една жилетка за мен. Преди това съм поръчвала веднъж, но през приятелка.

# 104
Миналата седмица имах една стресова ситуация - отказал лаптоп 20 мин преди важна среща, едва не ми побеля косата  Confused

Джоли, бързо оздрававане на Ния  Hug

Аз върша домакинската работа междудругото, ако ме оставят де  Laughing Пера и простирам следобяд, когато съм само с малката преди да вземем каката от градина, после използваме хубавото време и се разхождаме или играем по площадките до към 19ч. Приготвяме някакви аламинути предимно - лятото хич не ми се готви Whistling Ако готвя предпочитам манджи, които бързо да бухна във фурната - една мусака спретнах сега и едни мъфини   chef

Слава богу с каката потръгна много добре градината. Както бях писала преди Ноеми тръгва на ясла от ноември - хем е промяна и имам едно на ум, хем знам, че е свикнала да не е с мен и си мисля, че няма да е проблем Thinking

От утре съм сама в офиса - колегата ми е 2м отпуска  Twisted Evil Докато си пече дупето из Тайланд и Австралия, аз ще се пека на огъня в работата сама  Tired

Общи условия

Активация на акаунт