Има ли работещи мами 2008

• 9 374
  • 228
  •   1
Отговори
# 75
  • И аз не знам къде...
И аз мацки, много се карам за това постоянно навличане.....ама май няма голяма полза....общо взето съм доволна от майка.....пък и ккавото да си кажем, близки сме си ще си простим  Wink

Мда, права си  Peace! С майка е по-различно! И да се скараме ще си простим, а и след това няма да прави каквото си е решила! Ама свеки ............

Аз мисля да не го давам на ясла. Дано всичко е наред, смятам майка ми да го гледа до 3 години!

Лека нощ  Hug!

# 76
Дарии,радвам се,че е минал добре пьрвият работен ден.Дано минават така и следващите.

Дездемонка,ще видиш,че и при вас всичко ще е наред HugИ ти да разкажеш в понеделник как сте се справили.

Аз другата седмица ще почивам петьк,уикенда и понеделник.Сьбират ми се 4 дена и ще отидем на една малка почивка до Габрово,така се радвам.Вчера резервирахме местенца.За прьв пьт ще водим Денито някьде с преспиване,така се вьлнувам.Да видим как ще го понесе Laughing

Днес сложихме 4-я Пентаксим,много плака милия.При предните три нямаше странични ефекти,надявам се и с този да е така PraynigМного ме е страх от ваксините,понякога се чудя защо ги слагам даже Tired

Хубав ден,мацки Hug

А щях да казвам,че и аз мисля Денис да не ходи на ясла.Ще си го гледаме на смени.Живот и здраве на 3 ще го пусна на градина.

# 77
  • И аз не знам къде...
Здравейте,
Първата работна седмица свърши, но втората няма да започне от утре  Sad! Дребния е с Т и не мога да го оставя на баба му! Така че, ходенето на работа за сега се отлага. Да видим какво ще ми каже утре педиатърката! Дано да не е нищо сериозно и бързо да премине  Praynig!

Хубава седмица ви желая  Hug!

# 78
  • ВАРНА
Дарии, дано не е сериозно.   Hug Пиши след прегледа при доки.

Аз лягам, защото няма да мога да отлепя сутринта, не съм ходина на работа от 19-юни, но не ми се и ходи. Гадна работа, ама се свиква  Mr. Green.
Иве, лошото е, че ми е до болка познато ежедневието на работа, затова и не ми се ходи. Все е едно и също, все с едни и същи хора, все едни изречения от все едни персони. Пълна скука. Знам си аз, че не трябва да се настройвам така отрицателно, ама .... ще видим.
Успешна седмица на всички

# 79
  • София, Борово
Добро утро на всички Hug
Дари, оздравяхте ли вече? Надявам се да сте добре.
Не съм писала от доста време, но ви чета редовно.
За казването на "чао" аз също не казвам, защото Виктор много добре разбира, че излизам и няма да ме има за дълго, от това става тъжен и много плаче, а аз съм се връщала от половината път за да си го прегърна и целуна... Аз много страдам, като затворя врататa и той започне да плаче.
През деня му се обаждам по телефона, той само слуша и ми вика "ао", ама майка ми казва, че изглежда щастлив Heart Eyes
Знае времето по което се прибирам и ме чака на вратата.
За навличането и аз се карам много с майка, ама ми става и мъчно.. тя просто иска да е грижовна.
Успешна седмица на всички, естествено с пожелания да е и по-лека и с по-малко работа Wink  bouquet

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 09:09 от Diana

# 80
  • И аз не знам къде...
Здравейте  Hug,

Доки каза, че му е зачервено гърлото и са му давам "хомеожен". Но аз още снощи се обадих на хомеопатката и сега се лекуваме с хомеопатично л-во. Естествено не казвам на педиатърката щото пък тя се сърди  Rolling Eyes! В болнични съм 3 дена. Някои имал ли е подобен казус: за да ми се коригира заплатата след майчинството с всички увеличения, по закон, ми трябват 10 работни дни. Болничните броят ли се в този случай? Май не  newsm78!

Хубав ден!

# 81
Дари, питай най-добре в майчинството счетоводно  Peace

# 82
  • София
Върнах се на работа миналата седмица. Пътуването с метрото много намалява стреса- просто няма нищо общо с лудницата преди, когато пътувахме до работата с кола.  Naughty Малката е спокойна, докато ме няма- спинка, играе си, храни се....Малко се сърди, като вижда, че се приготвяме за излизане, но когато тръгваме, дава "чао" и не плаче.

Дарии, скорошно оздравяване! Peace

# 83
  • И аз не знам къде...
Добро утро  Hug!

Да ви почеря! Днес голямото ми дете (разбирайте мъжа  Grinning) има Рожден ден!

Няма алкохол, че нали работим  Wink!

Хубав ден, момичета  Hug!

# 84
Дариии,честит ти рожденик  bouquetМного здраве,щастие и любов.Весело изкарване на празника.
Детенце как е,оздравя ли?
На работа сьм,ще се включа малко по кьсно,че имам задачки.

# 85
Честит ти рожденик, Дари! Да ти е жив и здрав и много да те слуша Simple Smile

# 86
И от мен четито на рожденника, на патеричка  bouquet Нека да те изненадва по много и само приятно Wink

# 87
  • София, Борово
И от мен честито на рожденника (на патерици). Да ви е жив и здрав, да е палав и безгрижен  bouquet

# 88
  • ВАРНА
Здравейте.
Първата работна седмица мина. Първите три дни беше добре, но четвъртък и петък ми се сториха мноого дълги.
Емч от снощи е с температура, водих до сутринта на док, има зачервено гърло и изписа антибиотик. Отпаднал е и неспокоен. Гадна работа.

# 89
Дездемонка, дано бързо се оправи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт