да питам нещо за зодия овен?

• 3 103
  • 24
  •   1
Отговори
здравейте,
искам да питам за зодия овен, по-специално самите овни - с кои зодиакални знаци според вас най-много се разбира овена? Нещо съм на вълна зодии и питам това въпросче. Четох на Линда Гудман за овена, обаче няма нищо по интернет общо взето. Сега дайде да не се заблуждаваме, че щом овен е огнена зодия се разбира с лъв и стрелец автоматично. С лъв не знам кой може да се разбере Sick
Благодаря на всеки отговорил, просто ми беше интересно какво мислите по този въпрос! Laughing

# 1
     С лъв и стрелец- не. Два остри камъка брашно не мелят...По скоро с риби или водолей - това са моите впечатления.

# 2
  • Варна
Мъжът ми е Овен аз съм Козирог.Може и да е изключение,но се разбираме.Е от време на време преплитаме рогата,но рядко Simple Smile

# 3
... С лъв не знам кой може да се разбере Sick ...

Аз newsm48 (Дева, с асцендент Скорпион), разбирам се с два лъва даже - мъжа ми и детето, само дето те не се разбират с мен  Mr. Green

Баща ми е овен, майка ми рак, става Peace

В този подфорум се обсъждат зодиите, има теми за всяка - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=74.0

# 4
Мъжът ми е овен, аз водолей- голяма любов Heart Eyes

# 5
  • град-държава
Мъж ми е овен,а аз скорпион...весело е общо взето  Mr. Green,а и аз харесвам зодия овен имам много силни приятелства с представители на тази зодия...

п.с.
с лъвчетата се разбирам чудесно...

# 6

И ние сме така, само че в обратен ред!  Laughing

# 7
Аз - жена, зодия ОВЕН!
Той - мъж, зодия ОВЕН!
Семейния живот - бойно поле!Но пък осеяно с чудесни сдобрявания и наситен със изпепеляващи емоции!!!!!!
А за останалите зодии - разбираме се със всички тях, при едно условие - НИЕ СМЕ ЛИДЕРА! Ако признаете нашето надмощие и ни приемете за водач ще се разбираме добре, ако не - проблема НЕ Е ВЪВ НАС ОВНИТЕ/ .... може би newsm78/!

# 8
  • Варна
Съпруга ми е Овен, аз Телец. 15 години сме заедно ,не можем и ден един без друг. Научихме се взаимно единия като се кара,другия да мълчи и така като се замисля скандали сме нямали изобщо. newsm78

# 9
Мъжът ми е Овен аз съм Козирог.Може и да е изключение,но се разбираме.Е от време на време преплитаме рогата,но рядко Simple Smile

и ние сме в тая комбинация с мъжа ми

колегата ми е овен

понякога ми е изключително трудно

Като си помисля май се разбират с тея с които те си решат

# 10

аз съм Овен , той Водолей и сме в постоянна борба... незнам... толкова са ни несъвместими характерите, че ....

# 11
Аз съм Овен, а приятелят ми Водолей и въпреки, че сме много различни, по най-важните въпроси винаги постигаме консенсус. Общо взето аз съм по-емоционалната, а той по-уравновесеният. Що се отнася до приятелството, разбирам се най-добре с лъвове и други овни. Забелязала съм, че трудно намирам общ език с риби и скорпиони (нищо лично, всяка зодия е хубава по своему). Като цяло мисля, че взаимоотношенията между хората не зависят толкова от зодиите, колкото от желанието да се разбираш с другия и готовността ти да създадеш приятелство или да отблъснеш умишлено даден човек.

# 12
Аз съм овен и се разбирам прекрасно със стрелци и лъвове. С близнаци и риби също. Раците и везните ме дразнят, нещо не мога да меля много много брашно с тях

# 13
  • София

И ние сме така  Simple Smile
Заедно сме вече 17 години, рядко се караме, но сме имали и свръх-бойни периоди, и пълни идилии (напоследък като че ли преобладават идилиите).  Laughing

# 14
  • Atlanta

Нашата комбинация - е няма такава война просто. Всеки ден е битка за оцеляване.

Общи условия

Активация на акаунт