да питам нещо за зодия овен?

• 3 104
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Мъжът ми е овен а аз близнаци принципно се разбираме обаче покаже ли си рогата става страшно.

# 16
само стрелец може да се справи с овена:-) това от опит- може да сме остри камъни и двамата, но поне си е намерил майстора- не му се оставям. от друга страна, сестра ми, зодия дева, се оставя на гаджето си овен да я прави на луда..... е, зависи доколко вярвате в зодии де. между другото, аз съм двоен стрелец /и по асцендент/

# 17
benissima ,не е точно така.    Simple Smile     Моят мъж е овен, а вече 20 години е кротък като агънце.Аз съм Везни и чудесно се справям с него.   Laughing     
Овните много лесно се водят,стига да знаеш как.Не обичат конфронтации,много по-лесно ще постигнеш нещо с добра дума и ...малко манипулация,отколкото с налагане на мнение.Когато се чувстват гледани,глезени,обичани,са готови на ръце да те носят и да направят всичко за теб.

# 18
  • София
Аз овен, милото скорпион ... все се караме кой кого да надвие. Иначе с баща ми, който е стрелец се разбираме много добре, сестра ми е рак и с нея горе долу се спогаждаме, майка - водолей, малко се дърпаме от време на време Simple Smile Колежката е козирог и малко се драпаме... Но и с лъвовете се разбирам Simple Smile Според мен не зодията е от значение, а самите хора  Hug

# 19
Забелязала съм,че не се разбирам особено с представителите на зодия Овен,никога почти не съм на едно мнение с тях.Аз съм зодия Рак. И подкрепям shantall  Peace, по-скоро си зависи от самите хора.

# 20
Аз съм РИБИ, а съпругът ми е ОВЕН. Заедно сме и щастливо женени вече от 18 години. Той си мисли, че води парада, а аз го оставям да си вярва. Понякога много си вживява в тази му работа да бъде главнокомандващ на малката ни семейна армия, и тогава  smile3512 аз изглеждам така, след което той е  smile3525 така. Накрая  txtloves

# 21
  • Vienna
а3 сьм овен, бивШето ми гадже беше льв, война 3а надмощие вьв вси4ко... беШе просто един ужас. мьжьт ми е стрелец, по добре е,но и на двамата ни трябва много ли4но пространство.... ина4е по на4ин на мислене се ра3бирам много с др. овни, но не 3нам дали бих могла да живея с тях...

# 22
  • София
 Аз съм Овен, бившият беше Лъв- ужас, много правилно си го казала в началото. Сега живея с Риби и направо не мога да повярвам, че може да има такова спокойствие.

# 23
Мъж Овен е добре с всяка която го слуша!  Mr. Green
Нооо с Рак - никога!! С дева - никога! С лъв - никога! Да не продължавам. Виж скъпата е Рибка - тишина и спокойствие. Тва дето някой си мисли че той командва парада - моли се да не се осъзнае, че си за брак например.... Много такива съм виодал, дето после си гризят ноктите!  Peace

# 24
В този подфорум се обсъждат зодиите, има теми за всяка - http://www.bg-mamma.com/index.php?board=74.0

Общи условия

Активация на акаунт