през какъв интервал се дава тантум верде

• 1 253
  • 7
  •   1
Отговори
през какъв интервал от време се дава тантум верде на дете на 3г 4м

# 1
  • Страната на чудесата
Това не се прави по форуми, а след консултация със специалист.
За разтвор ли питаш? За какъв случай е назначено?

# 2
за болно гърло.За таблетките за смучене питах.Педиатърката ми каза,но малкият се разболява рядко и сега направо се шашнах и забравих какво ми каза EmbarassedСега вече няколко пъти и званя на мобилния и се включва секретар та затова питам тук

# 3
  • Страната на чудесата
Съжалявам, че не мога да ти помогна, аз ползвам разтвора, за ангина при дъщеря ми на същата възраст бяха по 3 впръсквания и после да не приема храна, за да подейства. Прочети листовката и давай минимална доза, докато се свържеш с лекарката.
Пише обаче за деца над 12 год.таблетките newsm78

# 4
  • В сърцето на живота!
за болно гърло.За таблетките за смучене питах.Педиатърката ми каза,но малкият се разболява рядко и сега направо се шашнах и забравих какво ми каза EmbarassedСега вече няколко пъти и званя на мобилния и се включва секретар та затова питам тук
Има пръскало,защо не пробваш с него?Все пак се консултирай с лекар Peace

# 5
благодаря ви за отговорите.Когато купих таблетките купих и пръскалото,обаче с него не мога да се справя никак.Такава борба пада .Таблетките ги мисли за бонбони та затова ги смуче.За момента намерих решение отидох в близката аптека и питах там.

# 6
  • В сърцето на живота!
.........купих и пръскалото,обаче с него не мога да се справя никак.Такава борба пада ......
Как така не можеш да се справиш с пръскалото?

# 7
Малкия се съпротивлява като за 10 хлапета.Днес като му гледаха гърлото му бъркаха с лопатката и май спомена за преживяното още го държи.Ако беше и таткото в къщи щеше да е друго.Иначе спрея си е наред,пръска си.

Общи условия

Активация на акаунт